HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 395,05 το public.......και με τα ρεστα(απο 399 που το εχουν οι υπολοιποι) ή τσιγαρα ή καφε ή κανενα γυρο ή.........
sprake Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 παιδια σε ολα τα καταστηματα αυτο το λαπτοπ το εχουν με εγγυηση 1 ετους,,,,ομως στα public το εχουν με 2 χρονια,,ειναι δυνατον? ή μηπως εχουν κανει λαθος? αν ειναι ετσι τοτε αξιζει να το παρουμε απ'τα public, τι λετε? εγω ενδιαφερομαι για αυτο το λαπτοπ , και η τιμη μου φαινεται σουπερ,,,,,,,ομως ειμαι και λιγο καχύποπτος γιατι το εχουν τοσο φτηνα.. αυτο που δε ξερω ειναι για τις θερμοκρασιες που λεγατε πριν,,εχει κανεις εμπειρια? θα ηθελα να μπορει να παιζει κανα παιχνιδι οπως lol και pro για κανα τριωράκι(ακομα και σε low settings σουπερ θα ειναι για μενα)
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 2 χρονια σε pavilion σειρα δεν παιζει. Μονο σε ειδικες προσφορες αλλα συνηθως τονιζεται οτι το προσφερουν με 2 χρονια εγγυηση.
john654321 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παιδια σε ολα τα καταστηματα αυτο το λαπτοπ το εχουν με εγγυηση 1 ετους,,,,ομως στα public το εχουν με 2 χρονια,,ειναι δυνατον? ή μηπως εχουν κανει λαθος? αν ειναι ετσι τοτε αξιζει να το παρουμε απ'τα public, τι λετε? λαθος ειναι πηρα τηλεφωνο .
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια σκεφτομαι να το παρω αλλα βρηκα ενα αλλο λαπτοπ Fujitsu LifeBook AH532 που έχει τον λιγο καλυτερο επεξεργατη i3 3120M αλλα λιγο χειροτερη καρτα γραφικων την Intel HD4000. Ομως οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και η τιμη σχεδον ιδια (10Ε διαφορα). http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26778&catid=79 Ποιο θεωρειται οτι ειναι καλυτερο και ποιο προτεινετε να παρω? Το Fujitsu λόγω επεξεργαστή και καλύτερης ποιότητας κατασκευής σε σχέση με το HP...
attanasio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια σκεφτομαι να το παρω αλλα βρηκα ενα αλλο λαπτοπ Fujitsu LifeBook AH532 που έχει τον λιγο καλυτερο επεξεργατη i3 3120M αλλα λιγο χειροτερη καρτα γραφικων την Intel HD4000. Ομως οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και η τιμη σχεδον ιδια (10Ε διαφορα). http://www.specialpr...=26778&catid=79 Ποιο θεωρειται οτι ειναι καλυτερο και ποιο προτεινετε να παρω? Τον HP http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3120M-vs-Intel-Core-i3-3110M Καμία ουσιαστική διαφορά +15C maximum operating temperature για τον 3110 Πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τον HP http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3120M-vs-Intel-Core-i3-3110M Καμία ουσιαστική διαφορά +15C maximum operating temperature για τον 3110 Πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών Εννοειται τον HP δεν χρειαζεται καν να το σκεφτει.
MikeJ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ το παράγγειλα τη Δευτέρα το βράδυ από Public (λόγω 24μηνης εγγύησης που έλεγε σε σχέση με Κώτσο και Media Markt) για παραλαβή από το κατάστημα. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το παραλάβω αν και είναι έτοιμο. Εχθές τους ρώτησα αν ισχύει όντως η 24μηνη εγγύηση γιατί στα υπόλοιπα HP έχουν μόνο 12μηνη μου απάντησαν ότι ναι ισχύει. Την ίδια ώρα στο σάιτ τους πλέον αντί για 24 μήνες έλεγε 12 μήνες εγγύηση. Τους ξαναρωτάω τι ισχύει τελικά και μου απάντησαν πριν καμιά ώρα ότι 24 μήνες είναι η εγγύηση. Τώρα κάποιος πιο πάνω είπε ότι του είπαν ότι όχι δεν είναι 24 αλλά 12. Δε ξέρω τι να πω... Η λογική λέει ότι 12 μήνες είναι η εγγύηση αλλά τα Public έχουν κάνει χοντρό φάουλ γιατί για 1,5 μέρα το είχαν στο σάιτ τους με 24μηνη και μετά το άλλαξαν σαν να μην τρέχει τίποτα..και με διαβεβαίωσαν 2 φορές και εμένα προσωπικά... Αύριο που θα πάω στο κατάστημα αν μου πουν ότι είναι 12μηνη φταίω να τους το φέρω καπέλο...;;; Έχω κρατήσει τις συνομιλίες σε screenshot καθώς και το σάιτ όταν έλεγε 24μηνη... και θα τα πάρω μαζί μου αύριο... Αν μου πουν 12μηνη θα κάνω μανούρα θα τους τρίψω τις εικόνες και θα απαιτήσω 24μηνη... έστω να μου δώσουν ένα πακέτο επέκταση για 1 έτος επιπλέον δωρέαν λόγω του λάθους τους (σιγά το κόστος το επιπλέον που τους προκαλώ κανα 40αρι κάνουν αυτά)....Σίγουρα πιστεύω θα με γράψουν στα παλιά τους παπούτσια αφού εξάλλου έχει εξαντληθεί ήδη παντού.... Δε ξέρω τι να κάνω, από τη μία είναι πολύ καλή προσφορά αλλά με ξενερώνει εντελώς η εγγύηση ενός έτους σε HP.το φοβάμαι πολύ ότι στον 1,5 χρόνο θα μου καεί...
NteliX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ το παράγγειλα τη Δευτέρα το βράδυ από Public (λόγω 24μηνης εγγύησης που έλεγε σε σχέση με Κώτσο και Media Markt) για παραλαβή από το κατάστημα. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το παραλάβω αν και είναι έτοιμο. Εχθές τους ρώτησα αν ισχύει όντως η 24μηνη εγγύηση γιατί στα υπόλοιπα HP έχουν μόνο 12μηνη μου απάντησαν ότι ναι ισχύει. Την ίδια ώρα στο σάιτ τους πλέον αντί για 24 μήνες έλεγε 12 μήνες εγγύηση. Τους ξαναρωτάω τι ισχύει τελικά και μου απάντησαν πριν καμιά ώρα ότι 24 μήνες είναι η εγγύηση. Τώρα κάποιος πιο πάνω είπε ότι του είπαν ότι όχι δεν είναι 24 αλλά 12. Δε ξέρω τι να πω... Η λογική λέει ότι 12 μήνες είναι η εγγύηση αλλά τα Public έχουν κάνει χοντρό φάουλ γιατί για 1,5 μέρα το είχαν στο σάιτ τους με 24μηνη και μετά το άλλαξαν σαν να μην τρέχει τίποτα..και με διαβεβαίωσαν 2 φορές και εμένα προσωπικά... Αύριο που θα πάω στο κατάστημα αν μου πουν ότι είναι 12μηνη φταίω να τους το φέρω καπέλο...;;; Έχω κρατήσει τις συνομιλίες σε screenshot καθώς και το σάιτ όταν έλεγε 24μηνη... και θα τα πάρω μαζί μου αύριο... Αν μου πουν 12μηνη θα κάνω μανούρα θα τους τρίψω τις εικόνες και θα απαιτήσω 24μηνη... έστω να μου δώσουν ένα πακέτο επέκταση για 1 έτος επιπλέον δωρέαν λόγω του λάθους τους (σιγά το κόστος το επιπλέον που τους προκαλώ κανα 40αρι κάνουν αυτά)....Σίγουρα πιστεύω θα με γράψουν στα παλιά τους παπούτσια αφού εξάλλου έχει εξαντληθεί ήδη παντού.... Δε ξέρω τι να κάνω, από τη μία είναι πολύ καλή προσφορά αλλά με ξενερώνει εντελώς η εγγύηση ενός έτους σε HP.το φοβάμαι πολύ ότι στον 1,5 χρόνο θα μου καεί... πέρα του ότι δεν το βλέπω στα καταστήματα, το buplic το έχει εξαντλημένο, συν έχουν αλλάξει την εγγύηση σε ενός χρόνου. Πραγματικά εύχομαι να το πάρεις με διετή εγγύηση..πρόσεχε όμως διότι έχουν βρει το κολάι στέλνοντας e-mail ότι : υπήρξε μεγάλη ζήτηση και τελικά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
MikeJ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί... Βασικά μου έχει έρθει e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και ότι μπορώ να περάσω εντός 5 ημερών να τη παραλάβω οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα σε αυτό τουλάχιστον.... Είδομεν γιατί εδώ είναι Ελλαδιστάν....
xristoforos89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο λαιβ τσατ συνηθως απαντουν ατομα που δεν εχουν και τοσες πολλες γνωσεις πανω στο αντικειμενο. Εχω πολλες φορες ρωτησει ατομα στο λαιβ τσατ του getitnow (τα ιδια ατομα που απαντουνε και στο public ειναι) περι 2ετης εγγυησης των hp που αναγραφουν και η απαντηση ειναι: -''ναι βεβαιως..2 χρονια εχει..'' -''Σιγουρα;'' -''Ναι..το αναγραφει και το σαιτ μας σχετικα..'' Και αν βγαλεις μετα ακρη, κερναω καφε!
leros2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Print screen στο chat και στη σελίδα του προϊόντος και αχρείαστα να είναι
sprake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και οπως γινεται παντα μεσα σε 12 ωρες εχει ληξει η προσφορα.....γιατι γινεται παντα αυτο? ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει στις εταιριες, οταν ενα προιον παει καλα και πουλαει , γιατι δε το ξαναφερνουν? ή το φερνουν, αλλα με την αρχικη τιμη ???? ανετα μπορουν να ξαναφερουν το προιν...... δε ειμαι ο σουπερμαν ετσι ωστε μολις βγει μια προσφορα θα τρεξω αμεσως να το παρω,,πρεπει πρωτα να το ψαξω,να δω κριτικες, να κανω ερευνα αγορας και να μαζεψω τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα