Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :350

Χρήση υπολογιστή :gaming όπως pro evolution need for speed

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:όχι κάποιο ιδιεταιρο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Δεν χρειαζομαι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Όχι τα έχω αγορασει

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Χαλκιδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Να είναι απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Να συναρμολογηθει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .θα περάσω εγώ λειτουργικό!

Δημοσ.

Αφού παίζεις 2 παιχνίδια όλα κι όλα με αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις καλύτερα ένα PS3 και αν δεν έχεις υπολογιστή καθόλου πάρε και ένα netbook με hdmi port και είσαι άρχοντας!

Δημοσ.

Άμα ψάξεις λίγο στο forum θα δεις έχουν απαντηθεί πολλά τέτοια θέματα. Πολύ πρόσφατα. Δες εκεί τι συνθέσεις προτάθηκαν.

Δημοσ.

Ποια είναι η οθόνη σου; Μπορείς να ανέβεις καθόλου; Γιατί με 350 δε γίνεται gaming pc.

Δημοσ.

Μπορείς να πας στα 400€ ; 

Μπορείς να ανέβεις καθόλου; 

Απάντησε κι εδώ.

Δημοσ.

Καλή η τελευταία σύνθεση του terry308. Αν μπορούσε ο TS να ανέβει λίγο ακόμα για αυτές τις μνήμες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556806 θα ήταν τέλεια για τα δεδομένα του μπάτζετ. 

@Experto. Πολύ κακή σύνθεση, και χωρίς σκληρό. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλή η τελευταία σύνθεση του terry308. Αν μπορούσε ο TS να ανέβει λίγο ακόμα για αυτές τις μνήμες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556806 θα ήταν τέλεια για τα δεδομένα του μπάτζετ. 

@Experto. Πολύ κακή σύνθεση, και χωρίς σκληρό. 

εχω βαλει σκληρο φιλε gp7 αν και εχεις δικιο στο οτι ειναι κακη η συνθεση.ειμαι καινουριος και δεν γνωριζω παρα πολυ καλα απο αυτα. καλυτερα τ σβηνω για να μη μπερδεψω κανεναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...