fraris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Φίλε εκ πείρας τα κινέζικα έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα με εξαίρεση ορισμένα επώνυμα. Κατά κανόνα τα κινέζικα έχουν θέματα με τους επεξεργαστές, την ποιότητα οθόνης (συνήθως μια πλαστική που γδέρνεται ακόμη και στην τσέπη και μετά γίνεται !@#$), η κάμερα είναι προχειροβαλμένη και η ακτινοβολία είναι τρομερή (έχω γνωστό που του δημιούργησε και όγκο ένα κινέζικο). Επίσης έχουν μικρή διάρκεια ζωής (πέραν λόγο ποιότητας), δεν δίνονται updates, δεν παίρνουν Custom ROMs και Recoveries. Συγκριτικά τα 40 ευρώ που θα δώσεις για ένα επώνυμο στην ελληνική ή έστω παγκόσμια αγορά τα κάνεις άμεσα απόσβεση. Εδώ η τιμή δεν παίζει ρόλο γιατί ακόμα και να θέλεις να ξαναπουλήσεις ένα κινέζικο θα το πουλήσεις μέχρι και 15% της αρχικής του αξίας. Ενώ ένα επώνυμο με development στο xda, του φορτώνεις μια custom ROM με το τελευταίο το Android και το πουλάς το ίδιο ή ελάχιστα πιο κάτω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Πέραν του ότι τα κινέζικα κινητά δεν ελέγχονται συνήθως για την ποιότητα (και προς την υγεία). Χρηστη kdoumani μην παραπληροφορεις κανεναν εαν θελει να κανει καποια αγορα... 1)Επισης εχεις αγορασει καποιο Smartphone απο κινα και αναφερεσαι ''εκ πειρας'' ? 2)Ποιος ειναι ο κανονας που λεει οτι τα κινεζικα εχουν ''θεμα με τους επεξεργαστες'' ? 3)Γνωριζεις ποια ειναι η ακτινοβολια των επεξεργαστων της MEDIATEK pου υπαρχουν κατα κορον στα κινεζικα ? Nα σε πληροφορησω εγω λοιπον 0,35Body / 0,72Head . Για δες ποσο εχει το iphone σου ... 4)Επισης ολα τα κινεζικα γινονται Root , παιρνουν updates και μπορει να περασει ο καθενας οποια Custom Rom Eπιθυμει.. Παρακαλω οσοι δε γνωριζουν , καλα θα κανουν να μη βγαζουν χολη .. 3
dhmak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η Ακτινοβολία (SAR) στο Star S9500 ξέρουμε πόση είναι (υπάρχει κάποια σελίδα, να το γράφει) ;; Πουθενά δεν βρήκα την συγκεκριμένη αναφορά, που ψάχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα