futureshock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 καλησπερα, ψαχνομαι για κινητο μεχρι ~140 ευρω περιπου... βλεπω προς κινα μερια λογο το οτι προσφερουν αρκετα παραπανω πραγματακια σε σχεση με εδω... Site: http://www.pandawill.com/f600-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-ram-3g-gps-47-inch-p72731.html">f600 Site: http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-white-p72955.html">Feiteng H9500 Site: http://www.pandawill.com/star-s9500-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-4g-50-inch-120mp-camera-p75446.html">Star S9500 Site: http://www.pandawill.com/s2000-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-4g-3g-gps-50-inch-120-mp-camera-p75320.html">S2000 επεξεργαστες , μπαταρια , οθονες , αναλυσεις βλεπω οτι παλευονται αρκετα για τα λεφτα τους, θελω να μου πειτε γνωμες και αμα κανενας παρομοιο κινεζικο να μου προτεινει...
Meraklis56 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αν δεν σε ενοχλεί που έχουν άθλια χρώματα οι οθόνες (16K και 256Κ) και εντελώς συμπτωματικά πουθενά δε γράφει SAR,παω πασο. προσωπικά θα μάζευα αλλα 10 και θα πήγαινα σε Galaxy Ace 2 η άλλα 40 και θα πήγαινα σε Galaxy S Advance.Δεν εμπιστεύομαι no name ηλεκτρονικές συσκευές,πόσο μάλιστα κινητά. 1
futureshock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δες τα 140-150 δολλαρια που εχουν τα 2 απο αυτα κινητα ειναι 105-110 ευρω... με free shipping . οποτε ειναι αρκετα παραπανω απο 40+ ευρω... απο την αλλη η μπαταρια του p.x στο galaxy S που μου προτεινες ειναι μονο 1500mah. για 4" οθονη θα θελει τρεις και λιγο φορτισμα...
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καπου εδω πρεπει να συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω.Αυτες οι μουφα κινεζιες μου καθονται παντα στο λαιμο.Αν θες τουλαχιστον ψαξε για κατι κινεζικο αλλα πιο επωνυμο
kostas123pao Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φίλε futureshock κοίτα καλύτερα αυτό που είναι δοκιμασμένο. Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις για κινέζικα κοίτα εδώ. 1
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δες τα 140-150 δολλαρια που εχουν τα 2 απο αυτα κινητα ειναι 105-110 ευρω... με free shipping . οποτε ειναι αρκετα παραπανω απο 40+ ευρω... απο την αλλη η μπαταρια του p.x στο galaxy S που μου προτεινες ειναι μονο 1500mah. για 4" οθονη θα θελει τρεις και λιγο φορτισμα... μην περιμενεις πως ο,τι και να γραφουν οι μπαταριες σε αυτα που κοιτας πως θα κρατανε παραπανω. Επισης μην ψαρωνεις απο το 4πυρηνο αν δεν το δεις απο κοντα μην περιμενεις να εχεις την απολυτη εμπειρια χρησης. Το μονο θετικο τους ειναι το dual sim και η τιμη βεβαια. Παντως να ξερεις οτι παιρνεις ενα ρισκο και αν σου βγει σου βγηκε
kostas123pao Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παιδιά, αν δεν έχετε ασχοληθεί με το θέμα (κινέζικα κινητά) καλήτερα να μην γράφετε , γιατί βλέπω πολύ παραπληροφόρηση στο thread μας. Φιλική συμβουλή. 1
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παιδιά, αν δεν έχετε ασχοληθεί με το θέμα (κινέζικα κινητά) καλήτερα να μην γράφετε , γιατί βλέπω πολύ παραπληροφόρηση στο thread μας. Φιλική συμβουλή. τα thl οντως ειναι μια καλη επιλογη εχω δει η οθονη ηταν μια χαρα ικανοποιητικη αλλα απο εμπειρια χρησης επασχε λιγο ενα διπυρηνο που εχω δει. Παντως για πεταμα δεν ειναι σιγουρα
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φίλε εκ πείρας τα κινέζικα έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα με εξαίρεση ορισμένα επώνυμα. Κατά κανόνα τα κινέζικα έχουν θέματα με τους επεξεργαστές, την ποιότητα οθόνης (συνήθως μια πλαστική που γδέρνεται ακόμη και στην τσέπη και μετά γίνεται !@#$), η κάμερα είναι προχειροβαλμένη και η ακτινοβολία είναι τρομερή (έχω γνωστό που του δημιούργησε και όγκο ένα κινέζικο). Επίσης έχουν μικρή διάρκεια ζωής (πέραν λόγο ποιότητας), δεν δίνονται updates, δεν παίρνουν Custom ROMs και Recoveries. Συγκριτικά τα 40 ευρώ που θα δώσεις για ένα επώνυμο στην ελληνική ή έστω παγκόσμια αγορά τα κάνεις άμεσα απόσβεση. Εδώ η τιμή δεν παίζει ρόλο γιατί ακόμα και να θέλεις να ξαναπουλήσεις ένα κινέζικο θα το πουλήσεις μέχρι και 15% της αρχικής του αξίας. Ενώ ένα επώνυμο με development στο xda, του φορτώνεις μια custom ROM με το τελευταίο το Android και το πουλάς το ίδιο ή ελάχιστα πιο κάτω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Πέραν του ότι τα κινέζικα κινητά δεν ελέγχονται συνήθως για την ποιότητα (και προς την υγεία).
kostas123pao Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Φίλε εκ πείρας τα κινέζικα έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα με εξαίρεση ορισμένα επώνυμα. Κατά κανόνα τα κινέζικα έχουν θέματα με τους επεξεργαστές, την ποιότητα οθόνης (συνήθως μια πλαστική που γδέρνεται ακόμη και στην τσέπη και μετά γίνεται !@#$), η κάμερα είναι προχειροβαλμένη και η ακτινοβολία είναι τρομερή (έχω γνωστό που του δημιούργησε και όγκο ένα κινέζικο). Επίσης έχουν μικρή διάρκεια ζωής (πέραν λόγο ποιότητας), δεν δίνονται updates, δεν παίρνουν Custom ROMs και Recoveries. Συγκριτικά τα 40 ευρώ που θα δώσεις για ένα επώνυμο στην ελληνική ή έστω παγκόσμια αγορά τα κάνεις άμεσα απόσβεση. Εδώ η τιμή δεν παίζει ρόλο γιατί ακόμα και να θέλεις να ξαναπουλήσεις ένα κινέζικο θα το πουλήσεις μέχρι και 15% της αρχικής του αξίας. Ενώ ένα επώνυμο με development στο xda, του φορτώνεις μια custom ROM με το τελευταίο το Android και το πουλάς το ίδιο ή ελάχιστα πιο κάτω. Αυτή είναι η γνώμη μου. Πέραν του ότι τα κινέζικα κινητά δεν ελέγχονται συνήθως για την ποιότητα (και προς την υγεία). Aυτά που λες είναι όχι μόνο παραπληροφόρηση αλλά και trolling. Φίλε futureshock απευθύνσου στα link που σου έδωσα γιάτι από δω τα παιδιά δεν το χουν καθόλου το θέμα. 1
futureshock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ευχαριστω κωστη.... και κατι αλλο... 3G: WCDMA 850/2100MHz υποτιθεται οτι τα κινητα που βλεπω υποστηριζουν 3G ... θα εχω κανενα θεμα μεσω δικτυου cosmote/whats up για πακετα MB?
Voliminal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω αυτά τα τυπάκια που χωρίς προσωπική εμπειρία μπαίνουν και γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι.Ο άλλος λέει δεν παίρνουν custom roms και μου μιλάει για development στο xda.Κρίμα μάγκες, σας λυπάμαι που το marketing δεν σας αφήνει να δείτε παραπέρα, αλλά μου την δίνει να μην αφήνεται άλλα άτομα να ψαχτούν σε αυτό.Εγώ με ~150€ περιμένω αυτό φίλε: http://www.focalprice.com/MH0533B/X920_50_Android_421_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone_with.html Μπες myphone.gr, έχει άτομα που ξέρουν. 2
kostast1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πιαδια οντως εαν δεν εχεται προσωπικη αποψη,αλλα απλα ακουσατε....σας ειπαν.....κτλ,καλο ειναι να μην πετατε οτι ακυρο σας ερθει. 2
1969 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μην γραφετε κοιυλά...... Τωρα εαν παρετε καποιο απο τα επωνυμα Κινεζικα,σαν το Thl ας πουμε,πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τα......αλλα επωνυμα που ερχονται Ευρωπη,ασε που σε πολλα σημεια ειναι πολυ μπροστα,με τα νεα τετραπυρινα μοντελα μαλιστα,κυριολεκτικα δεν παλευονται.Τα γραφω αυτα μιας και κατα καιρους ημουν κατοχος Κινεζικων κινντων,επωνυμων βεβαια.....Αυην την στιγμη ειμαι κατοχος ενος sams note 1,και ενος Κινεζικου thl w7s,ε εαν τα βαλουμε τοπ ενα διπλα στο αλλο,και δεν ασχοληθουμε με την οθονη,μιας και η μια ειναι amoled και η αλλη ips η διαφορες ειναι μικρες σε ολα τα σημεια,και μαλιστα στην ποιοτητα κατασκευης ο Κινεζος ειναι μπροστα.......Αλλα η διαφορα στην τιμη .....τεραστια.Ποσο κοροιδο πιαστηκα...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα