Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σκεφτομαι πλεον, μιας και εφτιαξα καλυτερα τον χωρο μου, να στησω τρια μονιτορακια για gaming. Θα μπουν πανω στις 7970. Σαν εντελω ασχετος με το θεμα, εχω καποιες αποριες. 1)Τα μονιτορ μπορουν να πανε και οριζοντια και καθετα? (16:9 ή 9:16) 2)Βασικο. Ποσες ιντσες χρειαζομαι? 2)Τι καλωδια χρειαζομαι για αυτο το σεταπ? 3)16:9, 16:10, led, ips? Τι επιλεγουμε? Δεν αναφερω budget γιατι αν ειναι ετσι οπως το φανταζομαι, υπολογιζω 3 μονιτορ στη τιμη και καποια εξτρα. Οποτε μου λυνωνται οι παραπανω αποριες και μετα βρισκουμε οθονες.
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μην το κάνεις αυτό για τους εξής λόγους. Οι 7970 σε triple monitor θα σε πεθάνουν στο stuttering (ιδία εμπειρία) Μια 30αρα στα 1600p προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση χωρίς τα διαχωριστικά των πλαισίων ( καθαρά υποκειμενικό) 2
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το θεμα δεν ειναι οι ιντσες αλλα το surround. Με 30 δε παιζεις κοντα αλλα με τρια πανελακια παιζεις.
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εσύ ξέρεις ,εγω την γνώμη μου την είπα Άμα το κάνεις τελικά πες μας εντυπώσεις
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τωρα παιζω σε μια full hd 32''. Mπορει να μην ειναι μεγαλης αναλυσης σε σχεση με ενα κορυφαιο μονιτορ, αλλα σα παραδοσιακος gamer, αν δε κατσω στους 35-40 ποντους δεν το ευχαριστιεμαι, γιαυτο και το σκεφτομαι. Προς το παρων εχω στη διαθεση μου μια philips απο την οποια δεν εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Δεν εχει ζωντανα χρωματα, οσο θα ηθελα δηλαδη. Να παρω δυο τετοιες ακομα? Ή προτεινεται κατι αλλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 προτιμώ ένα 27αρι 2560Χ1440, "vfm"...
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 προτιμώ ένα 27αρι 2560Χ1440, "vfm"... > http://www.ebay.com/itm/New-Tempered-Glass-27-Yamakasi-Catleap-2703-LED-IPS-2560x1440-WQHD-Monitor-/130724901986
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 κι επώνυμο, απλά είναι vfm σε σχέση με το 30αρι και δεν έχει τόση διαφορά στο dpi...
rsx667 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Να σου πω και εγώ την γνώμη μου . Αυτή την στιγμή δουλεύω με 2 LG 19” (4:3) τις οποίες εχω περιστρέψει κάθετα.( Χρησιμοποιώ eyefinity σε HD6850) . 1)Τα μόνιτορ μπορούν να μπουν και οριζόντια και κάθετα (αφού μιλάς για AMD και Triple Monitor Gaming φαντάζομαι αφαίρεσε σε eyefinity) 2)Tι καλώδια που χρειάζεσαι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις οθόνες σου [οι 2/3 μπορούν να συνδεθούν με οποίο τρόπο θες(DVI -VGA -HDMI ) ενώ η 3η οθόνη πρέπει να συνδεθεί με Displayport (εκτός αν εχεις καρτα της σειράς flex οπου συνδέεις οπως θέλεις.) ] 3)Το 3ο που αναφέρεις είναι επιλογή σου καθαρά (και εξαρτάται πολύ από την χρήση που θες να κάνεις). Προφανώς προτιμάς LED-IPS (μεγάλη προσοχή στις γωνίες θέασης ΕΙΔΙΚΑ αν αποφασίσεις να περιστρέψεις τα μόνιτορ). Ψάξε για οθόνες με τα μικρότερα δυνατά πλαίσια και προσπάθησε να τα δεις από κοντά πριν αγοράσεις . 3 Ιδια Monitor είναι ιδανικά και σε διευκολύνει πολύ στην ρύθμιση του σετ. Όσον αφορά τις συνδέσεις δεν είναι απολύτως απαραίτητο να έχουν Displayport (μπορείς να πάρεις dvi->displayport adapter) Όπως σου είπαν και παραπάνω μπορει το τελικο αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλο .Θα σε βολέψει σίγουρα παρα πολύ για multi-tasking (για αυτό το χρησιμοποιώ και εγώ) αλλα σε gaming τα πλαίσια αναμεσά στις οθόνες ίσως είναι ενοχλητικά (εξαίρεση στο gaming αποτελούν οι προσομοιωτές οδήγησης οπου triple screen είναι το ιδανικο setup). Υ.Γ : Επειδή εχω ήδη 3η όμοια οθόνη την οποία δεν μπορώ να συνδέσω ,ξέρει κάποιος να μου προτείνει Displayport Adaptor->DVI που να δουλεύει με eyefinity (active??) από Ελλάδα ?
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Στα fps βολευαι γιατι η κεντρικη οθονη θα δειχνει οτι δειχνει και τωρα. Απλα προσθετεις τοπιο στις αλλες δυο και βολευει οσες φορες εχω παιξει. Εχει καποια θετικα για καποιους καμμενους σαν εμενα .
rsx667 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ασχολούμαι με Gaming οπότε δεν ξερω να σου απαντήσω τι γίνεται με αυτό το θέμα αλλα λάβε υπόψιν σου και κατά ποσό θα ακολουθάει μια 7970 με την ανάλυση του setup (Αν πας σε 3 full hd οθόνες εχεις 3240 * 1920 ή 5760 * 1080). Διαστάσεις είναι δικο σου θέμα να βρεις τι σε βολεύει (Πιστεύω 21”-24” είναι αρκετά καλά και βρισκεις οθόνες σε λογικές τιμές). Αν πάρεις 3 wide full hd μπορείς να τις τοποθετήσεις καθετα (αν το επιτρεπει η βαση τους /διαφορετικα πρεπει να φτιαξεις δικια σου) και έτσι η τελική αναλογία είναι και παλι πολύ κοντά στο 16:9 αλλα εχεις κερδίσει σημαντικά σε ύψος. Σε καμία περίπτωση μην πας σε dual screen ,καθώς το πλαίσιο θα είναι στο πιο κέντρο (και θα είναι πολύ ενοχλητικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα