Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γεια σας , το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Εχω την κονσόλα PS2 Slim έκδοση Pal SCPH-90004 9d τσιπαρισμένη , και  δεν αναγνωρίζει καμιά usb εξωτερική μονάδα [uSB Flash Drives] . Αυτό που θελω είναι με το φλασακι να παίρνω από το PC κάποια save games   και να τα περνάω στην PS2 memory card .

Διάβασα παααρα πολλά ψάχνοντας στον Google και το μόνο που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ τελείως . Γιαυτο παιδιά θέλω οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε , ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά γεια σας , το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Εχω την κονσόλα PS2 Slim έκδοση Pal SCPH-90004 9d τσιπαρισμένη , και  δεν αναγνωρίζει καμιά usb εξωτερική μονάδα [uSB Flash Drives] . Αυτό που θελω είναι με το φλασακι να παίρνω από το PC κάποια save games   και να τα περνάω στην PS2 memory card .

Διάβασα παααρα πολλά ψάχνοντας στον Google και το μόνο που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ τελείως . Γιαυτο παιδιά θέλω οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε , ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από brazilieros
Δημοσ.

Δεν γίνεται να το κάνεις αυτό. Το OS του PS2 δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία. Απ' όσο ξέρω απο προσωπική μου εμεπειρία, μόνο το Gran Turismo 4 δέχεται USB και μέσω αυτού μπορείς να περάσεις τις εικόνες που βγάζεις στο παιχνίδι μέσα στο στικάκι. Μπορείς επίσης να βάλεις και εκτυπωτή και να τις πριντάρεις κατευθείαν. Λογικά και άλλα παιχνίδια θα υποστηρίζουν παρόμοια λειτουργία, αλλά όχι, saves δεν μπορείς να περάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...