Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα . εχω την μητρικη της asus P5QL-E Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ εως sata2 δισκους . υπαρχει περιπτωση τετοιες μητρικες να δεχτουν δισκους πρωτοκολλου sata3 ? δεν με νοιαζει αν θα εχει μειωμενη αποδοση ο δισκος αλλωστε για storage θα χρησιμοποιηθει . ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι μπορείς να βάλεις και sata 3 δίσκους χωρίς πρόβλημα .

Αλώστε οι μηχανικοί δίσκοι ακόμη δεν έχουν χρησιμοποιήσει  πλήρως της δυνατότητες του sata 2 πρωτόκολλου

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και sata 3 απλα θα εχεις την ταχύτητα του sata 2 που υποστηρίζει η μητρική σου

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και sata 3 απλα θα εχεις την ταχύτητα του sata 2 που υποστηρίζει η μητρική σου

ναι το ξερω αλλα δεν με απασχολει η ταχυτητα λογω οτι ειναι για αποθηκευση δεδομενων . σημερα μου εβγαλε μηνυμα το hard disk sentinel οτι το health του δισκου που εχω για αποθηκευση (segate baracudda 7200.12) ειναι στο 0% !!!!!ολα κοκκινα!!!!

Δημοσ.

Backup λίγα λίγα και άμεσα αν δεν το έχεις κάνει ήδη..

ευτυχως τα εχω ολα στον εξωτερικο μου που χρησιμοποιω σπανια οποτε εχω μια (ας πουμε)backup-ιερα.το θεμα ειναι οτι ο δισκος δουλευει κανονικα , αλλα μου βγαζει οτι εχω 2645 bad sectors.....δηλαδη ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να σταματησει να λειτουργει τελειως?

Δημοσ.

Ώπα φίλε πες μου σε παρακαλώ το ακριβές μοντέλο του δίσκου του χαλασμένου!!! Έχω έναν 7200.12 με χαλασμένη πλακέτα και θα με βοηθούσες πάρα πολύ αν κάνει η πλακετίτσα σου τουλάχιστον για να μπορέσω να πάρω τα δεδομένα μου!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...