stamatinho Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλησπερα.Μολις εκανα παραγγελια το συγκεκριμενο προιον http://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-500W.html για να καθαρισω τον πυργο μου μετα απο κανα χρονο "σκονης θελω λοιπον να ρωτησω πως περιπου θα γινει αυτο μη κανω καμια βλακεια,καταρχην λεει φυσητηρας-αναροφυτηρας,οποτε τη σκονη πρεπει να την βαλω να την πεταει η να την ρουφαει?Πειτε μου καποιος μην εχουμε κανενα ανεμιστηρακι και αιωρειται πανω απο τι ταρατσα.
Havik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω πόσο δυνατά φυσάει (θα μας το πεις εσύ μολις το παραλάβεις) το βάζεις να φυσάει σε μια λογική απόσταση από το κουτί (ανάλογα την δύναμη του) και τα ανεμιστηράκια τα κρατάς /εμποδίζεις από το να γυρνάνε σαν τρελά.
stamatinho Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω πόσο δυνατά φυσάει (θα μας το πεις εσύ μολις το παραλάβεις) το βάζεις να φυσάει σε μια λογική απόσταση από το κουτί (ανάλογα την δύναμη του) και τα ανεμιστηράκια τα κρατάς /εμποδίζεις από το να γυρνάνε σαν τρελά. Ναι σιγουρα θα πρεπει να προσεξω,οποτε φυσαει δε ρουφαει..αν καταλαβα σωστα.Αν φυσαει πρεπει να ειμαι και σε μπαλκονι λογικα για να μη γεμισω το τοπο σκονη.
coolerman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν θέλω να σε ανχώσω με την αγορά σου. αλλα κάτι φτηνιάρικα blower έκαναν μπάμ, το βρήκα και στο ποστάρω ποστ #30 Site: http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/eseis-pws-fysate-tis-skones-apo-ti-122743-2.html#post1063488754">blower
stamatinho Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν θέλω να σε ανχώσω με την αγορά σου. αλλα κάτι φτηνιάρικα blower έκαναν μπάμ, το βρήκα και στο ποστάρω ποστ #30 Site: http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/eseis-pws-fysate-tis-skones-apo-ti-122743-2.html#post1063488754">blower Ας ελπισουμε να μη σκασει.
coolerman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ας ελπισουμε να μη σκασει. βρε να κάνεις την δουλειά σου. απλώς να έχεις και το μυαλό σου εκεί,μην γίνει καμμιά στραβή. για αυτό το ανέφερα
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αναλόγως πως θα το χρησιμοποιήσεις, μπορεί και να φυσάει αλλά και να ρουφάει (που δεν στο προτείνω).
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Να φυσάει και σε μπαλκόνι βέβαια γιατί αλλιώς θα χιονίζει στο δωμάτιο! Τους ανεμιστήρες μην αφήνεις να γυρίζουν σαν τρελοί όμως μπορεί να γίνει ζημιά.
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Οποτε θα το βαλω μπαλκονι να φυσαει και κατι να κραταει και τα ανεμιστηρακια και θα ξεκινησω...Ευχαριστω πολυ παιδια.
vag_del Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εχω blower εδω και χρονια απο το Praktiker με 15 ευρω, φυσαει σαν διαβολος, δεν ασχοληθηκα ποτε με ανεμιστηρια, τουλαχιστον κοιτα να στρεφονται στην σωστη φορα, αλλα το κανει το PC του κουτιου, πεντακαθαρο!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εχω blower εδω και χρονια απο το Praktiker με 15 ευρω, φυσαει σαν διαβολος, δεν ασχοληθηκα ποτε με ανεμιστηρια, τουλαχιστον κοιτα να στρεφονται στην σωστη φορα, αλλα το κανει το PC του κουτιου, πεντακαθαρο!!! Κατι μου λέει ότι ο coolerman την προηδοποίηση για καμπουμ την κάνει για blower από πρακτικερ Πάντως για τους ανεμιστήρες κακώς δε δίνεις βάση. Αν είσαι τυχερός το λιγότερο που θα πάθεις είναι να καεί ο ανεμιστήρας, αλλιώς αμα συνδέεται και σε καμιά μητρική ο ανεμιστήρας τότε ποιος ξέρει που θα φτάσει η ζημια αν σου τύχει; Όταν περιστρέφεται σε τόσες χιλιάδες στροφές που μπορει να πιάσει με το blower παράγει ρεύμα σαν δυναμό... Εγώ μια φορά κατέστρεψα ευτυχώς μόνο έναν ανεμιστήρα έτσι και λέω άσε καλύτερα δε το ξανακάνω.
vag_del Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Κατι μου λέει ότι ο coolerman την προηδοποίηση για καμπουμ την κάνει για blower από πρακτικερ Πάντως για τους ανεμιστήρες κακώς δε δίνεις βάση. Αν είσαι τυχερός το λιγότερο που θα πάθεις είναι να καεί ο ανεμιστήρας, αλλιώς αμα συνδέεται και σε καμιά μητρική ο ανεμιστήρας τότε ποιος ξέρει που θα φτάσει η ζημια αν σου τύχει; Όταν περιστρέφεται σε τόσες χιλιάδες στροφές που μπορει να πιάσει με το blower παράγει ρεύμα σαν δυναμό... Εγώ μια φορά κατέστρεψα ευτυχώς μόνο έναν ανεμιστήρα έτσι και λέω άσε καλύτερα δε το ξανακάνω. προσεχω την φορα των ανεμιστηρων, και εχω διαβασει εδω στο insomnia οτι οι ''κανουριες μητρικες'' εχουν καποιες αντιστασεις που σε προστατευουν απο ζημιες, εκτος και αν ειμαι τοσο καντεμης, μια φορα τον χρονο τα καθαριζω?
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εεε δε ξέρω αλλά φύλαγε τα ρούχα σου..... εξάλλου σιγά δεν είναι δύσκολο να βάλεις το δάχτυλο σε 1-2 ανεμιστήρες να μη γυρίσουν όταν πάει αέρας πάνω τους. απλά εγώ κατέστρεψα ανεμιστήρα έτσι μια φορα και από τότε τους κρατάω. Το θετικό ήταν οτι μετά γύρναγε στην μισή ταχύτητα και έγινε αθόρυβος
vag_del Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εεε δε ξέρω αλλά φύλαγε τα ρούχα σου..... εξάλλου σιγά δεν είναι δύσκολο να βάλεις το δάχτυλο σε 1-2 ανεμιστήρες να μη γυρίσουν όταν πάει αέρας πάνω τους. απλά εγώ κατέστρεψα ανεμιστήρα έτσι μια φορα και από τότε τους κρατάω. Το θετικό ήταν οτι μετά γύρναγε στην μισή ταχύτητα και έγινε αθόρυβος :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα