Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το ψευτικο ιο της ΕΛ.ΑΣ που λεει οτι εαν δεν πληρωσεις δεν ανοιγει το πισι.

Το θεμα ειναι οτι το εχω ξαναπαθει και χρησιμοποιω το anti-malware bytes για να το βγαλω. Σ'αυτη τη περιπτωση ομως, με αφηνει να μπω στην ασφαλη λειτουργια αλλα μολις ανοιξει η επιφανεια εργασιας σβηνει και βγαζει ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Εχω τρελαθει...!!!

Υπαρχει αλλος τροπος να τον βγάλω?

Δημοσ.

με αφηνει να μπω στην ασφαλη λειτουργια αλλα μολις ανοιξει η επιφανεια εργασιας σβηνει και βγαζει ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αν κατάλαβα καλά, μόλις πάει να ανοίξει η επιφάνεια εργασίας σε safe mode το pc κάνει τερματισμό ε?

Εκτός από το format δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.

Διάβασε και Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/439628-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7/">εδώ μήπως αναφέρει κάποια λύση.

Δημοσ.

ειδα κατι και λεει οτι

πατας το F8

σου ανοιγει αυτο που ανοιγει και πατας στο ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ USERNAME & PASSWORD (εγω αυτα δεν τα ξερω,πως θα κανω συνδεση)

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι το εχω ξαναπαθει

Εκτός από το format δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.

Να κοψει τις τσοντες, prevention is better than treatment!

Δημοσ.

δεν βλεπω τσοντες, λιγο σεβας

Ποτε πώς εγινε? Αυτο με το κλειδωμα του pc απ την EΛ.ΑΣ. οταν εμπαινες σε τσοντοσελιδες το παθαινεις, απο κατι server στην Ουκρανια νομιζω.

Δημοσ.

Ποτε πώς εγινε? Αυτο με το κλειδωμα του pc απ την EΛ.ΑΣ. οταν εμπαινες σε τσοντοσελιδες το παθαινεις, απο κατι server στην Ουκρανια νομιζω.

ρε συ ημουν,την πρωτη φορα ημουν στο γουτουμπ

Τωρα,ανοιξα τον υπολογιστη,μου εβγαλε κατω(εκει διπλα στην εναρξη) το ακρομπατ και μετα φορτωσε την σελιδα

Δημοσ.

δοκιμασε ασφαλη λειτουργεια με γραμη εντολων.κ εμενα μου εκανε νερα με σκετo safe mode.

next step αν δεν σου κατσει αυτο , καποιο rescue cd.η hirens.

next step malwarebytes + spybot s&d

επιση ο ιος παιζει να ειχε μπει εδω και μερες η και αρκετο καιρο.

νομιζω εχει εργαλειακι για να βλεπεις τα scheduled tasks των windows απο rescue η απο hirens cd.μπες και σβησε την παραξενη καταχωρηση.

Δημοσ.

Soadnick δεν νομίζω να έχει νόημα να λέμε πως τον κόλλησε κτλ. Ας τον βοηθήσουμε. TS δοκίμασε αυτό που είπε ο Antwni.

Δημοσ.

Soadnik δεν νομίζω να έχει νόημα να λέμε πως τον κόλλησε κτλ. Ας τον βοηθήσουμε. TS δοκίμασε αυτό που είπε ο Antwni.

διαβασε το σχολιο #4

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι να μπω σε σαφε μοδε και μετα να ανοιξω το τασκ μαναγκερ και να κλεισω τις πρωτες διεργασιες εκτος το εχπλορερ.εχε θα δουλεψει?

Δημοσ.

Κάνε επαναφορά συστήματος , δεν χάνεις τα αρχεία σου 

πως θα το κανω αφου δεν με αφηνει να μπω στην ασφαλη λειτουργια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...