Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 καλό δείχνει...για δες (έχει τα ίδια θεματάκια με τα locales που μου έβγαζε όταν έκανα reconfigure). --------------11-06-2013-00:32:48-------------- ==>GENERATED FSTAB UUID=cc8a2efb-5b7a-4800-abea-21e1d37aeac7 / ext4 defaults,noatime 0 1 ==>PREPARING CHROOT ENVIROMENT Binding /dev Binding /dev/pts Mounting /proc Mounting /sys ==>REBUILDING INITRAMFS IMAGE update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-3.2.0-45-generic ==>GENERATING LOCALES Generating locales... en_AG.UTF-8... up-to-date en_AU.UTF-8... up-to-date en_BW.UTF-8... up-to-date en_CA.UTF-8... up-to-date en_DK.UTF-8... cannot open locale definition file `da_DK': No such file or directory failed en_GB.UTF-8... up-to-date en_HK.UTF-8... up-to-date en_IE.UTF-8... up-to-date en_IN.UTF-8... cannot open locale definition file `hi_IN': No such file or directory failed en_NG.UTF-8... cannot open locale definition file `da_DK': No such file or directory failed en_NZ.UTF-8... up-to-date en_PH.UTF-8... cannot open locale definition file `tl_PH': No such file or directory failed en_SG.UTF-8... up-to-date en_US.UTF-8... up-to-date en_ZA.UTF-8... up-to-date en_ZM.UTF-8... up-to-date en_ZW.UTF-8... up-to-date Generation complete. ==>INSTALLING AND UPDATING GRUB2 IN /dev/sda Installation finished. No error reported. Generating grub.cfg ... Found linux image: /boot/vmlinuz-3.2.0-45-generic Found initrd image: /boot/initrd.img-3.2.0-45-generic Found memtest86+ image: /boot/memtest86+.bin ERROR: mkdir /var/lock/dmraid ERROR: mkdir /var/lock/dmraid ERROR: mkdir /var/lock/dmraid ERROR: mkdir /var/lock/dmraid done
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Λοιπόν δώσε βάση... κάνω boot κανονικά την πρώτη φορά, φτάνει σε login μια χαρά...και τρώω ήττα...έχω mouse, το login cursor αναβοσβήνει αλλά δεν μπορώ να γράψω και μετά απο λίγο όλα γίνονται freezed και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα. OK δε μασάω..πάω σε tty1, κάνω login κανονικά, δίνω light-dm start, σηκώνεται ο login manager και αυτή τη φορά μπορώ να γράψω! Μπαίνω κανονικά και το μόνο περιέργο ειναι το dropbox μου ζητάει να το κάνω setup ξανά (login δηλαδή και use existant account, μια χαρά), ίσως το psw ειναι encrypted και με το rsync αλλαζει κάποιο hash...; Λέω τώρα, λεπτομέρειες... επίσης στο fstab μου είχα βαλει να γίνεται mount o NAS μου (φαινεται σε προηγούμενο post) και δεν το κράτησε...λεπτομέρεια, το ξαναβάζω. 2ο-3ο restart όλα μια χαρα!!! Ειμαι με τον SSD...είσαι ΩΡΑΙΟΣ!!!! Τσίμπα και ένα df -h delk@Darwin:~$ df -h Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on /dev/sda1 111G 57G 48G 55% / udev 2.0G 4.0K 2.0G 1% /dev tmpfs 791M 1.2M 790M 1% /run none 5.0M 0 5.0M 0% /run/lock none 2.0G 660K 2.0G 1% /run/shm
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν ξερω τι παιζει στο ubuntu, kubuntu παντως που δοκιμασα μια φορα δεν ειχα τετοια θεματα με το login anyway, αφου εχεις ssd ενεργοποιησε και το TRIM του στο fstab δηλαδη το defaults,noatime καντο noatime,discard,errors=remount-ro και reboot το παλιο σου fstab ειναι: /etc/fstab-old 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ναι το έχω κάνει ήδη! Τέλεια γλιτώνω και το γράψιμο για τα mounts! To project φυσάει, μπράβο και σε ευχαριστώ πολύ! Άντε με το καλό να του προσθέσεις στο transfer mode να φτιάχνει και τα partitions για τους πολύ τεμπέληδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα