Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι απο τις δυο τιτανες φιλε μου...Παντως θα χαρω πολυ να ζητησεις συγνωμη δημοσια...

Απο τις 2 τατιανες εννοεις???Κανε ενα δροσερο μπανακι πρωτα και μετα στειλε μου..

Μολις θα τις εχω θα σου στειλω και τα κουτια τους αν θελεις σκετα να χαρεις...Κατι που δεν θα εχεις ποτε!!!

Και χαρτομαντυλα για τα σαλιακια σου...

Δημοσ.

ναι απο τις δυο τιτανες φιλε μου...Παντως θα χαρω πολυ να ζητησεις συγνωμη δημοσια...

Σου εχω απαντησει ηδη..δεν χρειαζεται κατι αλλο...αν θελεις παντως να το συνεχισεις δημιουργησε αλλα θεματα εδω  http://www.insomnia.gr/forum/9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1/

γιατι και αυτα που γραφεις για εκει κανουν το λιγοτερο..

αντε καλη συνεχεια..

Δημοσ.

Ρε φιλε να σου πω κατι.Σε κοφτει εσενα κατι? Οτι γουσταρω θα γραφω οπου το γουσταρω και δεν θα σε ρωτησω κιολας..Εγω τις καρτες θα τις παρω,και δεν μου καιγεται καρφακι αν το πιστευεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος..Αντε τωρα να παιξεις με το ps4 σου εσυ και με το λαπτοπακι σου και ασε με μενα να περιμενω τους δυο τιτανες.Και εκτος απο αυτο μολις τις παρω θα ποσταρω και φωτογραφιες και benchs και τοτε θα δω τι θα μου πεις..Οσο για τα κουτια τους,σοβαρολογω οτι θα στα στειλω να τα κοιτας...

Δημοσ.

Palit απο εμενα και σταματιστε να εισαστε τοσο μ@λακες και να ζηλευετε συνεχεια.Εμενα ο superpie μου ειπε δημοσια συγνωμη επειδη δεν με πιστευε.Αγορινα καλοδουλευτες και περιμενουμε benchmarks:).

Υ.Γ και εγω παιζει να παρω αλλη 1 7970 μεχρι τον οκτωμβρη θα δειξη!

Δημοσ.

Κατα τ'αλλα κριση......

Καλα μπες στις αναβαθμισεις να δεις τι γινεται και μετα μου λες για κριση...

• Like 1
Δημοσ.

H περνας καθε απογευμα απο καφετερειες σε καθε περιοχη και ξανα λες για κριση.

Το pc καποιος το φτιαχνει χαλαει 800-1500(οσα θελει τεσπα) και το κραταει και καμποσα χρονια. Βαλε κατω 10 ευρω μινιμουμ καθε απογευματακι για καφε και ξυσαρχιδισμα και you get the point.

Δημοσ.

Τι θελεις να πεις με αυτο? Κοιτα να δεις,μου εκατσε μια καλη προσφορα για το θεμα των καρτων titan.Βασικα οχι εμενα αλλα ενος συγγενη μου απο εξωτερικο ο οποιος εχει αλυσιδα καταστηματων με ειδη υπολογιστων.. Ετσι εκεινος πηρε καποιες προσφορες για καποια ηδη (οπως παιρνουν συχνα μεσα στον χρονο ειδικα οταν προκειται συντομα να βγουν νεα πραγματα,οπως νεα σειρα καρτων γραφικων κ.τ.λ... Βλεπεις εκει δεν ειναι Ελλαδα) οπως επισης μια titan θα την παρει δωρεαν απο την εταιρια για καποιο review που θα κανει.Οπως μαζι και μια gtx 780 αφου η συγκριση θα γινει μεταξυ εκεινων των δυο καρτων.Ετσι λοιπον αφου κανει το review την καρτα θα μου την δωσει,μια απο τις δυο βασικα πληρωνοντας μονο τα μεταφορικα εγω.Οσο για την προσφορα που αναφερα πριν,με την επιστροφη του ΦΠΑ που παιρνει εκεινος η καρτα μπορει να βγει με αρκετα λιγοτερα χρηματα (για την titan λεω) απο τι κανει στα καταστηματα.Και περιπου 2 καρτες titan τις αγοραζω στα 1100 ευρω και τις 2 μαζι.Αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα αγορασω και τις 2 τελικα.Ή θα παρω αυτη που θα μου δωσει απο το review + μια που θα αγορασω ειτε θα παρω αυτη απο το review + θα αγορασω και τις 2..Αυτο περιμενω να αποφασισω και μεσα στην βδομαδα πιστευω ειτε να εχω τις 2 ή σε ακομα καλυτερη περιπτωση να εχω και τις 3..

Δημοσ.

Στον κατα τ'αλλα κριση απαντουσα. Οτι ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπως θελει. Αλλοι πανε καθε μερα και ψωλαρμενιζουν σε καφετερειες κτλ και αλλοι απλα φτιαχνουν τους υπολογιστες που θελουν.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμμια προσφορα για 6x 2412m ψαξε καλυτερα να αξιοποιηθουν κιολας.. γιατι in real life τα bench δε θα σου προσφερουν τιποτα απολυτως..

Θα 'ναι σαν να λες

"εχω μια Lambo.. της κοτσαρα και αλλα 200 αλογα.. αλλα ειναι χαλια οι δρομοι της πολης μου και την εχω στο γκαραζ μονιμα"

για τα ματια του κοσμου δηλαδη, τσάμπα γοητρο..

Γνωμη μου παντα! Καλη τυχη σε οτι διαλεξεις και καλοδουλευτα.

Δημοσ.

Εγω εβαλα την φωτο για καποιους που μου την ελεγαν και τους απιστους κ.τ.λ.

Τωρα για το τι και πως θα τις χρησιμοποιησω ειναι αλλο θεμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...