Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενε να δεις τι έχει να παρουσιάσει η amd με την σειρά 8xxx και μετά αποφασίζεις.

Την Τατιάνα την έχει αφήσει λίγο στο έλεος της η nvidia. Δεν το ξέρω αυτο απο πρώτο χέρι,οτι διαβάζω.

Δημοσ.

Περίμενε να δεις τι έχει να παρουσιάσει η amd με την σειρά 8xxx και μετά αποφασίζεις.

Την Τατιάνα την έχει αφήσει λίγο στο έλεος της η nvidia. Δεν το ξέρω αυτο απο πρώτο χέρι,οτι διαβάζω.

τι εννοεις με αυτο?

Δημοσ.

στην Titan αναφερεται λογικα ο φιλος, πιθανοτατα να εννοει πως θα ασχοληθει με την 780 σχετικα με drivers κτλ περισσοτερο? Βασικα... η 780 ειναι μια ΛΙΓΟΤΕΡΟ καλη αλλα ΠΟΛΥ πιο φθηνη Titan.

αααα και χωρις να εχω προφανως καμια απο τις 2 , μονο διαβαζοντας και βλεποντας παρα πολλα reviews & benchmarks η 7990 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη και απο πισω της (οχι καμια τρελη διαφορα , αλλα πισω) ερχεται η 690. Να εχεις βεβαια υπ'οψιν βεβαια πως αυτες οι δυο καρτες ειναι dual gpu.

Δημοσ.

photo or it didn't happen...

Αυτό ακριβώς! :)

Εγώ νομίζω ότι το θέμα άνοιξες για να συγκρίνεις τις top κάρτες...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς! :)

Εγώ νομίζω ότι το θέμα άνοιξες για να συγκρίνεις τις top κάρτες...

Δηλαδη οτι τρολαρω ετσι?

Δημοσ.

Οκ,οπως νομιζεις.δεν εχω λογο αν θελω να μαθω την γνωμη αναμεσα στις δυο καρτες να ανοιξω θεμα και να παρουσιαζω τις καρτες για αγορα.Θα μπορουσα να ανοιξω ενα θεμα και να ζητησω καθαρα την γνωμη συγκρισης αναμεσα στις δυο καρτες...

• Like 1
Δημοσ.

οι κάρτες έχουν διαφορες αλλα μικρές με καλύτερη από τις 2 που αναφέρεις την TITAN

H Nvidia 690 που είναι διπλή κάρτα φαίνεται στο pc σαν sli η αυτό είναι transparent στο OS ?

Παλιότερες διπλες κάρτες που έχω δει  φαίνονται σαν SLI

Δημοσ.

Οι dual gpu πράγματι δεν φαίνονται στο control panel του software σαν SLi / Crossfire οπότε δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις και την μια gpu αν θέλεις.

Αν θέλεις να τα σκάσεις τα € μην είσαι ανάμεσα σε αυτες τις δυο μόνο, δεν εχει νόημα.

Οι καλύτερες κάρτες αυτη την στιγμή είναι οι 690&7990 οπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω.

Τώρα αν δεν θέλεις dual gpu περίμενε την σειρά 8xxx της AMD

Πρώτον : Μπορεί να είναι καλύτερη και σίγουρα δεν θα είναι πιο ακριβή

Δεύτερον : Αν είσαι κολλημένος με nVidia (που δεν θα έπρεπε) θα πάρεις την οποια Nvidia πιο φθηνά.

Επισης για gtx 690 και για amd 7990 τι λετε?

Η 7990 τα πάει λίγο καλύτερα αλλά :

1ον είναι πιο θερμή

2ον είναι πιο ενεργοβόρα

3ον εχω την εντύπωση οτι είναι λίγο πιο ακριβή

Δημοσ.

το πιο θερμη ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους και φυσικα μιλαμε για καρτα με υψηλα ρολογια, οχι underclocked για να μπορει να ακολουθησει η μετρια reference ψυξη οπως στη περιπτωση της nvidia 

Δημοσ.

Kαλα . παιδια ολα ειναι σχετικα. Απο τη στιγμη που μπορει να παρει ΜΙΑ απο τις 2 τσαμπα , απλα παει στην Τitan και ας ειναι λιγο καλυτερη. Αν ομως εβαζε λεφτα απο την τσεπουλα του η προταση θα ηταν 780 hands down.

Σιγουρα η διαφορα στην θερμοκρασια αναμεσα σε 7990 - 690 είναι τοσο μικρη οσο και οι διαφορες στις αποδοσεις τους. Δεν ειναι κατι το οποιο θα βαλει εναν αγοραστη σε σκεψη. Απο εκει και περα νομιζω μεταξι των 2 , ισως ο καθενας να παει στην εταιρια που προτιμαει/γουσταρει περισσοτερο. Α ναι και νομιζω και εγω η 690 ειναι λιγοτερο ακριβη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...