ahristos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Θέλω να το κάνω μόνος μου... Πρόκειται για τον φορητό του αδερφού μου, ο οποίος θα έρθει για κανα 2 μέρες και θέλω να έχω τη συσκευή έτοιμη. Το DVD-CDRW είναι MATSHITA UJDA710 και το φορητό είναι το 5000-204 της TOSHIBA. Η αντιπροσωπεία δεν είναι λύση γιατί θα πάρει πολύ χρόνο (και χρήμα). Ξέρετε κανένα μαγαζί να πουλάει τέτοια προϊόντα; Ενοώ, όπως πας πχ στο Πλαίσιο και παίρνεις ένα CDRW για τον επιτραπέζιο υπολογιστή σου, να υπάρχει κάποιος που να έχει σε στοκ το ανάλογο για φορητό. Θα μου άρεσε αν ήταν και στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πάω και να το πάρω, αλλά και αλλού στην Ελλάδα αν υπάρχει δεν έχω πρόβλημα (παραγγελία). Υπ' όψιν ότι δεν χρειάζεται να είναι το MATSHITA UJDA710 αλλά οποιοδήποτε άλλο Combo. Και αυτό μας φέρνει στο ερώτημα: είναι τυποποιημένα (απο πλευράς διαστάσεων) τα CDs για φορητούς όπως είναι οι δίσκοι; Οποιαδήποτε πληροφορία ή παραπομπή σε κάποιο site θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ορίστε και ένα που έχω βάλει στο μάτι: Το TOSHIBA SD-R2412. http://www.directron.com/sdr2412.html
HamerZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 - Gia thn HP yparxei h dynatothta agoras exarthmatwn apo metapolites ktl apo arketes xwres. Aggla as pmy agorasa apo http://www.partsfirst.co.uk/, opws kai mia arxh gia anazhthsh parts einai : http://partsurfer.hp.com/cgi-bin/spi/main - Twra giua ths Toshiba, tha prothna na pareis thlefwno sthn antiproswpia, h na psaxeis gia forum me atoma poy exoyn to idio h paromoio montelo. - Se tetoiy typoy forum tha brhskeis mexri kai to egxeiridio gia plhrh anabathmish ktl
ahristos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Πράγματι, σε φόρουμ και σε σελίδες ερασιτεχνών θα βρώ την καλύτερη πληροφόρηση. Βρήκα έτσι έναν ωραίο τύπο που άλλαξε τα πάντα στο SONY Vaio του και έτσι μου μπήκε η ιδέα, αντί να πάρω το αυθεντικό CDRW 8Χ (που ξέρω από που να το παραγγείλω στην Αγγλία) να βάλω ένα 24Χ ή ακόμα και DVDR combo. Γιαυτό χρειάζομαι πληροφορίες (τυποποίηση, διαστάσεις, βύσματα κλπ.), και κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα, γιατί αν πάει κάτι στραβά σε παραγγελία από έξω τρεχαγύρευε...
GIORGARAS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 ego psaxno na allakso to dvd/cd-rw me dvd-rw/cd-rw, exo enan fujitsu-siemens kai epeidi eida oti bgike fujitsu-siemens foritos me dvd-rw ithela na rotiso an mpainei ston forito kai na matho poso kanei. perno stin antiprosopeia kai leo thelo n amiliso me enan texniko. (gia na rotiso an einai simbata) mou leei mia kopelia oi texnikoi einai edo kathimerina 2-4 to mesimeri!!!!!!! leo mesa mou mallon logo kalokairiou. pira 4 fores se auto to diastima kai elege sinexeia oti oloi oi texnikoi milane opote kai barethika. to thema einai bebaia kai poso kanei i siskeui giati ama kostizei arketa arketa simferei na pareis ena esoteriko dvd-rw na to baleis se kouti usb i firewire kai na to exeis eksoteriko, aplos xalaei i foritotita genika alla ego kirios se dio meri xrisimopoio ton forito opote den exo problima.
orck Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 σε αντιστοιχη περιπτωση θα επερνα ενα εξωτερικο USB και θα αφηνα το φορητο με χαλασμενο σκεψου οτι οταν το φορητο πεθανει το USB θα σου μεινει και θα μπορεις να το συνδεεις σε καθε μηχανημα που εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.