wifi_is_dead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 προσπαθω να ανοιξω ενα hp mini που εχω και δεν μπαινει στα windows και κολλαει στα dos..βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "hard disk error please run the hard disk test in system diagnostics. Hard Disk 1 <3F1> F2 System diagnostics" ολα αυτα τη στιγμη που ακουγεται περιπου καθε 2'' ενα "τσικ" ανοιξα το καπακι αλλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε laptop, και ο σκληρος δισκος ειναι "καβαλημενος" εργοστασιακα.. καμια ιδεα φιλοι μου τι να κανω?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αμα ακούς απο τον δίσκο τσικ τσικ μαλλον ειναι στα τελευταία του....
wifi_is_dead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ποια τελευταια του, εδω δεν φορτωνει καν λογισμικο...ειναι ευκολο να τον αντικαταστησω εγω ή θα πρεπει να παω σε οργανωμενο καταστημα?
mourgolukos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αμα ακούς απο τον δίσκο τσικ τσικ μαλλον ειναι στα τελευταία του.... ή τρώει ηλιόσπορο
doakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ποιο μοντελο ειναι καταρχας? HP mini 2140, HP mini 210?
doakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αποτι θυμαμαι κατω απτο πληκτρολογιο ειναι ο σκληρος δισκος σ'αυτο το μοντελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα