kirlian_camera Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, εχει βρει κανεις προγραμμα για android που να απορριπτει κλησεις απευθειας πριν χτυπησει στον αλλον? Ετσι ωστε να φαινεται το τηλεφωνο κλειστο η συνεχως κατειλημμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 πρακτικα δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο.γιατι η κληση δρομολογειται απο τον παροχο σε εσενα αλλα την κοβει το κινητο σου.αρα ο αλλος ισως ακουσει παντα το πρωτο μπιπ πριν ακουσει το κατελλειμενο.αντιθετα με το πραγματικα κατελλειμενο που σε βρισκει κατελλειμενο ο αλλος απο τον παροχο πριν φτασει στο κινητο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αυτο το κανει το ιδιο το android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι αλλα απο μια εκδοση και πανω το κανει, νομιζω απο ics και μετα νομιζω επισης οτι το εκανε το call blocker αυτο δεν θυμαμαι καλα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι αλλα απο μια εκδοση και πανω το κανει, νομιζω απο ics και μετα νομιζω επισης οτι το εκανε το call blocker αυτο δεν θυμαμαι καλα ομως το πιο ευκολο θα ειναι να το δοκιμασεις το call blocker που λες για να δεις αν πραγματι γινεται αυτο αν εχεις ics και πανω οπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 οχι, λεω απο ics και πανω εχει την επιλογη block το android απο default, να μη χρειαζετε να βαλεις αλλο προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 οχι, λεω απο ics και πανω εχει την επιλογη block το android απο default, να μη χρειαζετε να βαλεις αλλο προγραμμα ναι αλλα το βασικο ειναι οτι η φραγη να το πω ετσι το κατελλειμενο παλι γινεται στο κινητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirlian_camera Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παντως ενα symbian g900 που ειχα, εκοβε τις κλησεις πριν χτυπησουν στην συσκευη με αποτελεσμα ο αλλος να νομιζει οτι το εχω κλειστο. Απορω πως δε το εχουν καταφερει στο android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παντως ενα symbian g900 που ειχα, εκοβε τις κλησεις πριν χτυπησουν στην συσκευη με αποτελεσμα ο αλλος να νομιζει οτι το εχω κλειστο. Απορω πως δε το εχουν καταφερει στο android. μια αλλη λυση ειναι να κανει καποιος προωθηση το νουμερο του σε νουμερο που δεν υπαρχει.αλλα το κακο ειναι οτι ετσι δεν διαλεγεις ποιες θες να απορριψεις.παντως ως τωρα σε κινητα που το εχω κανει (μη android).πχ sony ericson ακουγοταν ο πρωτος χτυπος και μετα κατελλειμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εχω βαλει αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.rootcallblocker.pro&hl=en και ειναι αψογο. Δεν ακουγεται το μπιπ. Νομιζω πως εχει και δωρεαν εκδοση για δοκιμη (αλλιως αγοραστε το, δοκιμαστε το και βγαλτε το μεσα σε 15 λεπτα). Στο Note 2 αυτο. Τα samsung μεχρι και το sgs2 σιγουρα, το ειχαν natively αυτο παντως και δεν ακουγοταν ηχος απορριψης. Εντιτ: Και τα νεοτερα μοντελα το εχουν, απλως πλεον δεν ειναι τοσο καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Προφανώς και γίνετε και σε android και σε συμβίαν στο google play υπάρχουν ένα σορό ωραία προγράμματα.Έχω γιωση όλες τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρίες εδώ και χρονια άκρα του τάφου σιωπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 το χω ενεργοποιησει απο το μενου του sgs1 κ δε κανει ηχο (απ οσο θυμαμαι) οταν καλει ο αλλος. (ειχα τεσταρει απ το 2ο κινητο μου). θα το ξανατεσταρω γ σιγουρια κ θα ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα