Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω προσωπικα το αντιλαμβανομαι , οτι ΔΕΝ βλεπω διαφορα στα ms. Η μονες διαφορες που καταλαβαινω ΕΙΔΙΚΑ στα FPS ειναι στα HZ της οθονης. Για αυτο και οσοι παιζαμε FPS σε ανταγωνιστικο επιπεδο , κρατησαμε τις CRT ή ψαχναμε CRT σαν τρελοι μέχρι που απλα δεν βρισκαμε xD

στις crt έπαιζαν συμαντικό ρόλο τα hz σε σχέση με τις tft.

• 8 μήνες μετά...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα γιατι ακομη δεν αγορασα οθονη.......μεσα στο επομενο διαστημα ομως ελπιζω να την αγορασω.

Με μια πρωτη ματια μετα απο τοσο καιρο εχω σχεδον καταληξει σε μια απο τις 2 παρακατω.

https://www.skroutz.gr/s/4370274/BenQ-GW2265HM.html

https://www.skroutz.gr/s/2445078/Asus-VE228HR.html

Δεν ξερω αν συμφωνειτε με τις δυο αυτες επιλογες αλλα αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι 130 ευρω πολυ ευχαριστως να μου (ξανα)πειτε την γνωμη σας.

Επισης απο τις παραπανω που ανεφερα ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?

Δημοσ.

<p>Γιατί δε κοιτάς για 23'' IPS καλύτερα με 10-15€ παραπάνω αν γίνεται με καλύτερη αναλογία ανάλυσης-ιντσών;</p>

Επειδη οπως και στις τηλεορασεις ετσι και στις οθονες δεν θελω να παω σε ips λογω της ασπριλας.Να σου πω την αληθεια ομως δεν εχω κατσει να δουλεψω σε καμια για να καταλαβω τι ψαρια πιανει κι αν υπαρχει διαφορα σε σχεση με τις τηλεορασεις.

Υποπτευομαι ομως οτι δεν θα υπαρχει και μεγαλη διαφορα.

Αν δεν υπαρχουν καλυτερες επιλογες ομως αναγκαστικα θα παω προς τα εκει.

Αυτες που παρεθεσα παραπανω λενε τιποτα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θελω ν'αγορασω 4 οθονες απο amazon(uk ή de) αλλα δεν ξερω συγκεκριμενα τι παιζει με την εγγυηση.

Οι οθονες θα ειναι Benq.

Αυτο που θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ειναι αν σε περιπτωση που εχω ενα προβλημα θα μιλησω με την αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα ή εχω να κανω μονο με το amazon?

Υ.Γ.Ειχα διαβασει καπου παλαιοτερα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα οτι για προιοντα βαρεως τυπου το amazon σε παραπεμπει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια ενω για προιοντα π.χ. usb stick,σκληρος δισκος κ.λ.π. μιλας απευθειας μ'αυτους.Δεν ξερω ομως αν ισχυει αυτο γι'αυτο το αναφερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...