HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 MoviemakerGr, τι διαφορά έχει η LG IPS224V από την LG 22EA53VQ; Το μόνο που είδα είναι η εμφάνιση και ότι η δεύτερη είναι πιο καινούριο μοντέλο. Η παρακατω ειναι ακομη πιο καινουργια απο αυτες που αναφερεις? http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html
Crypton-R- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Και οι δυο είναι από την τελευταία σειρά οθονών που κυκλοφόρησε η LG, αν δεις τα μοντέλα τους μοιάζουν.
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι εχεις δικιο. Τωρα ειδα και το ιδιο μοντελο στις 22 http://www.skroutz.gr/s/2896172/LG-22EA63V.html Θα το εχω υποψιν μηπως πεσει η τιμη της. crypton Για να μην ανοιγω αλλο θεμα για φιλο που ενδιαφερεται για gaming οθονη μεχρι 200 ευρω τι προτεινες? Στα 2ms αν υπαρχει κατι καλο.......και ιντσες απο 22+....!
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 MoviemakerGr, τι διαφορά έχει η LG IPS224V από την LG 22EA53VQ; Το μόνο που είδα είναι η εμφάνιση και ότι η δεύτερη είναι πιο καινούριο μοντέλο. Καμιά ουσιαστική όπως το λες,απλά την μια την ξέρω κ μου είναι πιο εύκολο να την προτείνω.
Crypton-R- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 crypton Για να μην ανοιγω αλλο θεμα για φιλο που ενδιαφερεται για gaming οθονη μεχρι 200 ευρω τι προτεινες?Στα 2ms αν υπαρχει κατι καλο.......και ιντσες απο 22+....! Όταν λες 22+ τι εννοείς; 23αρα, 24αρα;
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι να ειναι απο 22 ιντσες και πανω βαρια μεχρι τις 24 ιντσες. Δηλαδη 22-23-24 και μεχρι εκει.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html Μπορει καποιος να παιζει παιχνιδια με 8ms χρονο αποκρισης?
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γιατι το λες αυτο? Εδω εχω παιξει το ιδιο παχνιδι σε υπολογιστες που ειναι διπλα διπλα ο ενας με οθονη 2ms και ο αλλος 5ms και καταλαβαινεις διαφορα. Δεν μιλαω για τραγικες διαφορες του τυπου δεν παιζεις ανετα.Μια χαρα παιζεις αλλα οι περισσοτεροι που ειχαν δοκιμασει καταλαβανε μια διαφορα.
haris013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γιατι το λες αυτο? Εδω εχω παιξει το ιδιο παχνιδι σε υπολογιστες που ειναι διπλα διπλα ο ενας με οθονη 2ms και ο αλλος 5ms και καταλαβαινεις διαφορα. Δεν μιλαω για τραγικες διαφορες του τυπου δεν παιζεις ανετα.Μια χαρα παιζεις αλλα οι περισσοτεροι που ειχαν δοκιμασει καταλαβανε μια διαφορα. δεν υπάρχει περίπτωση κόβω το π@λι μου,εκτός και αν είχατε βιονικά μάτια σε φάση terminator. τα ονομαστικά ms είναι καθαρά marketing και τίποτα παραπάνω.επίσης το μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορές της τάξεως 3ms (άσχετα και αν δεν είναι πραγματική αυτή η διαφορά) διάβασε στο tftcentral για τα input lag/response time κλπ και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα πάνω στο κομμάτι αυτό.
Crypton-R- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ναι να ειναι απο 22 ιντσες και πανω βαρια μεχρι τις 24 ιντσες. Δηλαδη 22-23-24 και μεχρι εκει. Ψάξε σε άλλα threads έχουν κάνοι πολλοί την ίδια ερώτηση. δεν υπάρχει περίπτωση κόβω το π@λι μου,εκτός και αν είχατε βιονικά μάτια σε φάση terminator. τα ονομαστικά ms είναι καθαρά marketing και τίποτα παραπάνω.επίσης το μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορές της τάξεως 3ms (άσχετα και αν δεν είναι πραγματική αυτή η διαφορά) διάβασε στο tftcentral για τα input lag/response time κλπ και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα πάνω στο κομμάτι αυτό. Όντως, έχει δίκιο ο Χάρης, το μάτι δεν καταλαβαίνει τις διαφορές των ms.
haris013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ψυχολογικο ειναι το θεμα των ms δηλαδη? marketing κυρίως. επείδη είναι μεγάλο θέμα όπως είπα και πάνω πάτε σε κάποιο καλό site με reviews και αναλύσεις και θα καταλάβετε πολλά περί ms
reignmanGG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εγω προσωπικα το αντιλαμβανομαι , οτι ΔΕΝ βλεπω διαφορα στα ms. Η μονες διαφορες που καταλαβαινω ΕΙΔΙΚΑ στα FPS ειναι στα HZ της οθονης. Για αυτο και οσοι παιζαμε FPS σε ανταγωνιστικο επιπεδο , κρατησαμε τις CRT ή ψαχναμε CRT σαν τρελοι μέχρι που απλα δεν βρισκαμε xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα