Ledis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Tο πρόβλημα σου είναι ότι θες έτοιμες λύσης και δεν πιάνεις κατσαβίδι να φτιάξεις hardware τότε αναγκαστικά δεν εxεις άλλη επιλογή από τις μάρκες που ανέφερες. Εκεί λοιπόν είναι η διαφορά του επαγγελματία. Ο Χρόνος μου κοστίζει πολύ ακριβά. γιαυτό θέλω έτοιμες και αξιόπιστες λύσεις. Από ότι είδα σε κάτι φώτο από δουλείες σου, δεν νομίζω να μπορείς να δώσεις συμβουλές στεγανότητας, όταν χρησιμοποίεις τα ηλεκτρολογικά κουτιά με τις λαστιχένιες τάπες και τα δερματικά για να στερεώσεις τις κεραίες Site: http://img811.imageshack.us/img811/7844/101020111678.jpg">Post [HOW TO] - DD-WRT Link κοντινών αποστάσεων Site: http://img203.imageshack.us/img203/8918/24072010696.jpg">Post [HOW TO] - DD-WRT Link κοντινών αποστάσεων 2 Και επειδή σου αρέσει να βγάζεις συμπεράσματα αυθαίρετα (του τύπου "Δεν έχεις δουλέψει Mikrotik" ,"Δεν έχεις πιάσει κατσαβίδι") δες το παρακάτω image που είναι μία από τις χειρότερες δουλείες μου,και δεν καμαρώνω καθόλου για αυτήν.
Coddoc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παίδες αφού πήρα τις απαντήσεις μου καλύτερα να κλειδωθεί το θέμα,επιτελέσε το σκοπό του.Biomecanoid πραγματικά δεν καταλαβαίνω την όλη στάση σου,είπες καμιά δεκαριά φορές την άποψη σου - σεβαστή - ,σου είπα άλλες τόσες ότι το κεφάλαιο που διαθέτω είναι προσωπικό και λίγο,σου εξήγησα οτι το προσπαθώ μόνος μου με σχετικά ελάχιστες γνώσεις,ε και οτι στην τελική το δίκτυο δουλεύει αυτή τη στιγμή στα 8 χλμ.Δε θες να καταλάβεις,συνεχίζεις να είσαι προκλητικός και ελπίζεις να γίνω και ρόμπα.Συγχαρητήρια. Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για χιλιοστή φορά και ελπίζω οτι τώρα σε λίγες μέρες που θα γίνω είδος μπάνιου να είστε εδώ να μου δώσετε τα φώτα σας.
Ledis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παίδες αφού πήρα τις απαντήσεις μου καλύτερα να κλειδωθεί το θέμα,επιτελέσε το σκοπό του.Biomecanoid πραγματικά δεν καταλαβαίνω την όλη στάση σου,είπες καμιά δεκαριά φορές την άποψη σου - σεβαστή - ,σου είπα άλλες τόσες ότι το κεφάλαιο που διαθέτω είναι προσωπικό και λίγο,σου εξήγησα οτι το προσπαθώ μόνος μου με σχετικά ελάχιστες γνώσεις,ε και οτι στην τελική το δίκτυο δουλεύει αυτή τη στιγμή στα 8 χλμ.Δε θες να καταλάβεις,συνεχίζεις να είσαι προκλητικός και ελπίζεις να γίνω και ρόμπα.Συγχαρητήρια. Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για χιλιοστή φορά και ελπίζω οτι τώρα σε λίγες μέρες που θα γίνω είδος μπάνιου να είστε εδώ να μου δώσετε τα φώτα σας. Συμφωνώ, έχουμε φύγει τελείως Off-Topic. Συγνώμη και εκ'μέρους μου αν τυχών συνέβαλα σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις