Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω...

Έχω έναν ενισχυτή cybernet ca-60, δε μπορώ να καταλάβω τι ηχεία πρέπει να βάλω πάνω. Σε ένα αυτοκολητάκι γράφει 30+30, σε ένα άλλο λέει 250max, έχω μπερδευτεί εντελώς. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει από αυτά να μου πεί τη αντιστάσεως και ισχύος ηχεία πρέπει να βάλω? Επίσης αν θέλετε να μου προτείνετε και κάποια. Σκέφτομαι να βάλω μόνο 2 ηχεία πάνω, δεν θέλω 5.1

Ένας που τον πουλάει στο aggeliopolis ισχυρίζεται πως του φοράει 2χ120watt αλλά δεν αναφέρει τις αντιστάσεις των ηχείων που'χει βάλει πάνω...

Για αναλυτικές φωτογραφίες και πληροφορίες, μπείτε εδώ:
http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/cybernet-ca-60-oglas-8342850

Φωτίστε με :)

Δημοσ.

Έχει έξοδο 2Χ30W rms. Στο πινακακι που εχει αναφέρει οτι μπορείς να βαλεις 1 ζευγάρι ειτε στη Α ειτε στην Β θέση απο 4-16Ω το καθένα. Αν συνδέσεις 2 ζευγάρια  σε ολα τα κανάλια Α-Β  τοτε τα ηχεία θα πρέπει να ειναι απο 8-16Ω.

Απο ισχυ  ταιριάζουν για τις δυνατότητες του 40 με 50W το πολυ.

Το να βάλεις 120+W δεν εχει νόημα καθως ο ενισχυτής δεν εχει τα απαιτούμενα ρεύματα να οδηγήσει πλήρως. Μπορείς να βαλεις αμα θες μεγαλύτερα (πχ για να εχουν μεγάλες μονάδες 160cm άρα και λιγο μπασακι). Αλλα θελει προσοχή καθως εαν θελήσεις να τα παίξεις δυνατά, θα αρχίσει να κλιπαρει εύκολα σε σημειο που ισως τα καταστρέψει κιόλας.

Τωρα μαρκα τυπος κτλ παει αναλογα τα γουστα και το Budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...