Προς το περιεχόμενο

Το NBA 2K14 δεν θα κυκλοφορήσει για το Wii U της Nintendo

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρα θα τους αρεσε...απλα επειδη απο οτι φαινεται δεν προκειται με αυτη την εταιρεια να το ζησουν απο εδω και περα το εχουν ριξει στα Mario και στα Zelda.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

τουλαχιστον οταν πεφτει το internet θα μπορω να παιξω για ονομα του θεου. κι οταν βαρεθω το παιχνιδι θα το πουλησω οπου γουσταρω κι οσο γουσταρω.

ειδικα αυτη την εποχη δειχνει η nintendo ποια ειναι σε σχεση με τις αλλες all in one entertainment εταιριες.

Αυτο που λες ισχυει μονο για τη Micro$oft and Game Companies...με τη Sony μια χαρα θα παιζεις offline και θα εχει και τα games απο ολες τις εταιρειες.

Οσο για το παιχνιδι ελπιζω να μην βαριεσαι ευκολα γιατι με τοσο λιγα παιχνιδια δεν θα εχεις και τιποτα να παιζεις...

κοιτα πες οτι βαριεμαι αυτη τη στιγμη τα παιχνιδια του wii u,

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games

εχω να διαλεξω αναμεσα σε ολα αυτα.

Και το μηχανημα ειναι εξω λιγους μηνες. Για να μη παρεξηγηθω δεν εχω τιποτα με τις αλλες κονσολες (ok με το xbox one εχω).

• Like 1

Πολεμος? Η τραγικη αλαζονεια της Nintendo να βγαζει κονσολες μια γενια πισω σε Hardware επιτελους τιμωρειται.

Ειμαι Nintendo fanboi απο τις epoxew NES. Εχω NES, SNES, N64, GB, GB colour, GBA και DS, αλλα φτανει! Οταν βγηκε το N64 ηταν το καλυτερο μηχανημα για την εποχη τους. Τι ακριβως περιμενουν οταν βγαζουν ενα τραγικο μηχανημε σε σχεση με το XBONE και το PS4 (τα οποια ηδη ειναι μετρια σε σχεση με ενα καλο PC)? Δεν τους ενδιαφερουν οι gamers, τους ενδιαφερουν μονο οι ακυροι που παιρνουν Wii για τις ζυγαριες και τα gimmick και οι τυποι σαν εμενα που μεγαλωσαν με τα games τους οποτε λογω νοσταλγιας θα τους προτιμησουν. Ε απο εμενα ΦΤΑΝΕΙ!

• Like 1

Η nintendo δεν μασαει, εχει δικα της studio που βγαζουν παιχνιδαρες, διαφορετικες για τα δικα μας ευρωπαικα γουστα αλλα σιγουρα δημοφιλη σε ασια, ιαπωνια.

Για καθίστε ρε παιδιά λίγο... Gklezako οπου θεμα για wii u εκει κ συ να βγαζεις την χολη σου και να εισαο προκλητικος προς τους υπολοιπους...ειναι κ δεν ειναι πολεμος αυτο π γινεται.... Ναι ειναι αλαζονικη η νιντυ αλλα τρωει κ μπολικο πολεμο..... Θυμασαι τι κραξιμο ετρωγε το ps3;; Κ ολοι βγαζαν παιχνιδια....μηπως δεν ριχνει φραγκα η νιντυ;;; Αλλωστε τι να ριξει ;απο τωρα;;;;σε λιγο καιρο.... Εδω ειμαστε την τριτη θα δουμε τι θα κανει....

Sent from my iPod touch using Insomnia

Οι μεγαλοκαρχαριες της Microsoft φταινε που με τον πληρη ελεγχο(απαγορευση πωλησης μεταχειρισμενων, always on check authentication) πανε να χαλασουν τη βιομηχανια.

Ντροπη τους, ενα κραχ οπως το '83 τους χρειαζεται να πανε ολοι σπιτια τους. Ανεργοι να μεινετε  κουφαλες, ουτε το αυτοκινητο σας να μην μπορειτε να πουλησετε.

ΖΩΑ, ΟΥΝΟΙ.

• Like 1

Για καθίστε ρε παιδιά λίγο... Gklezako οπου θεμα για wii u εκει κ συ να βγαζεις την χολη σου και να εισαο προκλητικος προς τους υπολοιπους...ειναι κ δεν ειναι πολεμος αυτο π γινεται.... Ναι ειναι αλαζονικη η νιντυ αλλα τρωει κ μπολικο πολεμο..... Θυμασαι τι κραξιμο ετρωγε το ps3;; Κ ολοι βγαζαν παιχνιδια....μηπως δεν ριχνει φραγκα η νιντυ;;; Αλλωστε τι να ριξει ;απο τωρα;;;;σε λιγο καιρο.... Εδω ειμαστε την τριτη θα δουμε τι θα κανει....

Sent from my iPod touch using Insomnia

Lexotanil 3g....επειγοντως.

• Like 1

Πόλεμος δεν γίνεται στη Nintendo γιατί δεν ενδίδει στις ορέξεις τους, αλλά γιατί η Nintendo είναι παραδοσιακά αλαζονική. Δυστυχώς. Σε όλες τις κονσόλες της έτσι ήταν.

Προσπάθησε για πρώτη φορά να ανοιχτεί στους 3rd party developers, αλλά για κάποιο λόγο η σχέση αυτή δεν αποδίδει καρπούς.

Τόσα χρόνια δεν χρειάστηκε τους δυτικούς 3rd party developers, αλλά με το WiiU να έχει τόσο κακή πορεία τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

Πιστεύω ότι αν αρχίσει και βγάζει δικούς της δυνατούς τίτλους, τότε κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα. Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια αυτό γίνεται.

ακριβως ετσι.

η Nintendo μεσα στην αλαζονεια της, νομιζε οτι θα επαναλαμβανε την ιδια επιτυχια με το να προσφερει ξανα ενα παρωχημενο hardware προηγουμενης γενιας και ενα gimmicky game controller.

την πατησανε oμως. και τωρα οχι μονο εχουν χασει την παντελη υποστηριξη των μεγαλων game studio και publishers, αλλα και το ιδιο τους το πιστο κοινο φαινεται να τους γυρναει την πλατη.

προβλεπω λιαν συντομως να πεφτουν κεφαλια στην Nintendo.

Lexotanil 3g....επειγοντως.

δωσε πονο και φερε μου 2 μυοχαλαρωτικα φιλε.... εξηγησε μου τα λεξοτανιλ σου να καταλαβω...αρεσε και στον federer το σχολιο σου....φερε κανα κουτι με χαπια καλυτερα.

Για PC θα βγει κανονικά; Εγώ το γουστάρω πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και για να υποστηρίξω τους developers το αγοράζω πάντα αυθεντικό. Οπότε ελπίζω να ανταμείψουν εμένα και όσους PC users επίσης το αγοράζουν.

Και κάτι άλλο: Η έκδοση για Playstation θα είναι μόνο για το PS3; Όπως και του XBOX, θα είναι μόνο για 360; Ελπίζω να βγάλουν βελτιωμένες εκδόσεις για PS4 και XBOX ONE, διαφορετικά ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς κάποια από τις νέες game consoles, αν δηλαδή έχουν μόνο λίγα exclusives και τα υπόλοιπα games είναι ίδιες εκδόσεις με τις παλιές κονσόλες;..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...