Antwni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Απο τη στιγμη που το πας σε μαστορα και σου λεει ενα ποσο να το φτιαξει οτι εχει, δεν μπορεις να του πεις αν ειναι κολλημα κοψε μου 10€ πχ επειδη δεν αλλαξες το βυσμα αλλα το κολλησες κλπ κλπ.. γυφτια θα ειναι.. Σου λέει άμα το είχες ανοιγμένο και σου έκανε μέσα σε 2 λεπτά τη δουλειά...
doakes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ειναι αυτονοητο οτι αλλα λεφτα θα δωσεις αν πας σε ενα μαστορα ενα ολοκληρο laptop και πρεπει να φαει ωρα να το λυσει να βγαλει την μητρικη πλακετα να κολλησει το βυσμα και να ξαναδεσει ολο το laptop μετα κι αλλα λεφτα αν του πας σκετη την πλακετα και του πεις να κολλησει το βυσμα.Στην δευτερη περιπτωση θα πληρωνες το πολυ €10. 2
Demetris77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 @Antwni αλλο αυτο.. αλλα πρεπει να το λυσεις να βρεις τι εχει , οτι θελει κολλημα και οχι αλλαγη, και αυτο τωρα με τη μεταφορα της καρτας / λαπτοπ χυμα με τις βιδες κλπ δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα.. Ειναι αυτονοητο οτι αλλα λεφτα θα δωσεις αν πας σε ενα μαστορα ενα ολοκληρο laptop και πρεπει να φαει ωρα να το λυσει να βγαλει την μητρικη πλακετα να κολλησει το βυσμα και να ξαναδεσει ολο το laptop μετα κι αλλα λεφτα αν του πας σκετη την πλακετα και του πεις να κολλησει το βυσμα.Στην δευτερη περιπτωση θα πληρωνες το πολυ €10. Σωστα.. αλλα ισχυει οτι λεω στον Αντωνη..
Demetris77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τελικα το εχω "φτιαξει" 2 φορες, και εχω αγορασει ενα βυσμα για να το αλλαξω. Ερωτηση: Καλο φτηνο μαστορα ξερουμε αθηνα..? αν ειναι και νοτια ακομη καλυτερα.. δεχομεθα και πμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα