Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νασαι καλα για τη βοηθεια φιλε coolerman.

Αλλα να σταματησω να γραφω στο θρεντ που ανοιξα επειδη ενοχλει καποιους , σορρυ αλλα δεν παιζει αυτο.

Οποιος δεν του αρεσει η χαλαγεται με καποιο τροπο απο τα γραφομενα, απλα δεν το διαβαζει δεν γραφει, δεν ασχολειται.

Το να γραψει καποιος σε ενα θρεντ για να πει οτι τον κουρασε αυτο που διαβαζει, μου ακουγετε τουλαχιστον παραλογο .. ;)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελοσπαντων ελπίζω το 77 στο nickname σου να μην υπονοεί την χρονολογία γέννησης σου γιατί αλλιως μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Εγώ τη συμβουλή μου στην έδωσα απο δω και πέρα είναι στο χερι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελοσπαντων ελπίζω το 77 στο nickname σου να μην υπονοεί την χρονολογία γέννησης σου γιατί αλλιως μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Εγώ τη συμβουλή μου στην έδωσα απο δω και πέρα είναι στο χερι σου.

Τι σχέση έχει αυτό τώρα? :huh:

Τι πρόβλημα?

Da fuq?

Δημοσ.

Εγω ειμαι πιο παλιος βαση αριθμων.

Σοβαρα τωρα,γιατι το εχετε αναγαγει σε επιστημη το κολλητηρι?στο κατω κατω εαν θελει να το ανοιξει και να το κανει μονος του,δικο του ειναι το laptop δικη του η ευθυνη.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε αν δεν έχεις πρόθεση να βοηθήσεις, μη σπαμάρεις το θρεντ.  thanks. :)

Δημοσ.

Εγω ειμαι πιο παλιος βαση αριθμων.

Σοβαρα τωρα,γιατι το εχετε αναγαγει σε επιστημη το κολλητηρι?στο κατω κατω εαν θελει να το ανοιξει και να το κανει μονος του,δικο του ειναι το laptop δικη του η ευθυνη.

Αλλά είσαι ακόμα junior member

νιανια νιανια :P :D

Πλάκα κάνω φυσικά απλά μόλις το είδα μου ήρθε το thread στο μυαλό :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ε ενταξει δεν ηταν και λιγα, αλλα ακουγεται λογικο ποσο αν σκεφτεις οτι εχει διαδικασια. (ειδικα αν το πηγες βιδωμενο) καλυτερα να πληρωνες βενζινη να ερθεις σπιτι μου :P

Δημοσ.

Εσύ αν ήσουν στη θέση του τεχνικού θα έπαιρνες τα ίδια λεφτά αν σου έφερνε ο πελάτης μόνο την μητρική από το να σου έφερνε το λάπτοπ ολόκληρο ώστε να το ανοίξεις εσύ; 

Δημοσ.

ε ενταξει δεν ηταν και λιγα, αλλα ακουγεται λογικο ποσο αν σκεφτεις οτι εχει διαδικασια. (ειδικα αν το πηγες βιδωμενο) καλυτερα να πληρωνες βενζινη να ερθεις σπιτι μου :P

Μου ειπε οτι το ιδιο θα επαιρνε ειτε με αλλαγη το βυσμα η κολλημα..

Δημοσ.

<p>Εσύ αν ήσουν στη θέση του τεχνικού θα έπαιρνες τα ίδια λεφτά αν σου έφερνε ο πελάτης μόνο την μητρική από το να σου έφερνε το λάπτοπ ολόκληρο ώστε να το ανοίξεις εσύ; </p>

Αν μου φερει καποιος μονο τη μητρικη και μου πει να κολησω και να την παρει πιθανο να μην παρω κατι ή να παρω κατι συμβολικο.

Στην ουσια δεν μου ζηταει να φτιαξω το Laptop, μου ζηταει κοληση.

Ελεγχος, διαγνωση και ξανα ελεγχος αποτελεσματος θα ειναι κατι που θα τα κανει ο ιδιος.

Δεν εχει ευθυνη ο τεχνικος εκει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αρα δε θα πρεπε να παρει περισσοτερα αν του πας το λαπτοπ και του πεις φτιαξε μου το βυσμα; Εγώ πιστεύω πως πρεπει να παρει κατι που μπαινει στον κόπο να ξηλώνει όλο το μηχάνημα για να φτάσει στο πρόβλημα, κι ας ξέρει το πρόβλημα. Δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε βασικά :P

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το πας σε μαστορα και σου λεει ενα ποσο να το φτιαξει οτι εχει,   δεν μπορεις να του πεις αν ειναι κολλημα κοψε μου 10€ πχ επειδη δεν  αλλαξες το βυσμα αλλα το κολλησες κλπ κλπ..  γυφτια θα ειναι.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...