Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα κανεναν ανικανο και φυσικα ουτε οτι τρωτε σανο.Αν ο καθενας βασει λογικης θελει να ρισκαρει μια ζημια που μπορει να κοστισει ενα board,ας το κανει.Το κακο με αυτα ειναι οτι δεν υπαρχει γυρισμος,γιατι αν τελικα αποφασισεις κατοπιν εορτης να το πας στον τεχνικο τοτε θα ειναι αργα και θα σηκωσει τα χερια ψηλα.

Τα αμορτισερ στο πλυντηριο μου διαλυθηκαν και το πλυντηριο κοβει βολτες και φτανει στην μπανιερα,πλενοντας λες οτι υπαρχει τρενο στο μπανιο.Οι μαστορες ζητανε 165€ για την αλλαγη τους και εγω βρηκα τα αμορτισερ 25€

Ναι θα τα βαλω μονος μου,οτιδηποτε ομως ζημια προξενησω θα ειμαι σιγουρος οτι ρισκαρα,επαιξα και εχασα,και μετα θα δω τι προοπτικες εχω  αν φτιαχνεται και ποσο.Αν ειναι μεγαλη η ζημια παω για πλυντηριο.

Μπορει λοιπον να βρεθει ενα μαστορι και να μου πει φιλε θα φας τα μουτρα σου γιατι ειναι δυσκολο,χρειαζεσαι εξολκεα ή οτιδηποτε αλλο,ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ και κρινω τι θα κανω,αν με πειθει ή οχι.

Σκεφτειτε ομως για την σωστη διαγνωση που λεγαμε,οτι αν ερθει τελικα μαστορας να αλλαξει τα αμορτισερ ,μπορει να δει διαφορα τσιμουχακια που ειναι λιωμενα και χρειαζονται αλλαγη και που το ματι το δικο μου δεν θα τα δει.

Ετσι λοιπον σε εξι μηνες μπορει να ειμαι και για τσιμουχακια την στιγμη που δεν εχω την πειρα να κρινω

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια και οι τεχνικοι ανθρωποι ειναι.. και πρεπει να ζησουν. Δεν ειμαστε εμπαθεις με οποιοδηποτε επαγγελματια.

Απο κει και περα απο το 2001 που ξερω/συμετεχω στο φορουμ  το κυριο αντικειμενο του ειναι οι συζητησεις πανω σε λυσεις προβληματων που παρουσιαζονται σε PC..

Αν μη τι αλλο εδω αλληλοβοηθιομαστε στο μετρο του δυνατου ο καθενας να λυσουμε τεχνικα προβληματα με τη λιγοτερη φθορα, ειτε σε χρημα, ειτε σε χρονο, ψαξιμο κλπ κλπ..

Αν επρεπε να τρεχουμε στον τεχνικο με το παραμικρο θεμα, δεν θα ειχε απολυτως κανενα νοημα το παρων φορουμ.  :)

Δημοσ.

Καλά τα λες αλλά όσο κι αν δε συμφωνω με τα λεγόμενα του roger (ο οποίος ίσως αν τα ελεγε με άλλο τροπο χωρίς να προσπαθεί να αποδείξει ότι μονο εκείνος ξέρει περί ηλεκτρονικων θα τον παιρναμε πιο σοβαρα ) θα συμφωνησω στο οτι δε μπορεί να βοηθήσει σε όλα ενα φόρουμ η ενα βίντεο. Στη συγκεκριμένη περιπτωση ενα βίντεο και μια βοήθεια απο εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν να προσεξεις κάποια πραγματα αλλά αν δεν εχεις κολλήσει/ξεκολλήσει κάτι ποτε τοτε είναι σκούρα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

**headspread

αυτά τα κάνουν αλβανοί/πακιστανοί/κλπ το μάζεμα τον φύλλων/κλαδιών.

προσφέρθηκα να τον βοήθησω τον άνθρωπο για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.για εμένα είναι πολύ εύκολο να την κάνω την αλλαγή

μάλλον εσυ δεν έχεις ανάγκη μιάς που έχεις και μεγάλο κήπο(απο την δουλειά που μάλλον κάνεις)..κυκλοφορούν πολλοί στην αθήνα αλβανοί/πακιστανοί για να σου μαζέψουν τα κλαδιά.

πέφτω λίγο μακρυά για εσένα

αν ήσουν πάτρα θα ερχόμουν σίγουρα :devil:

**on topic again

Ώστε έτσι, δεν το ήξερα. Αυτές τις δουλειές τις κάνουν Αλβανοί και Πακιστανοί και τις άλλες τις κάνουν τσάμπα Ελληναράδες σαν του είδους σου, επειδή τους είναι εύκολο.

Όσο και να προσπαθείς να απαξιώσεις το επάγγελμα, δεν θα καταφέρεις.

@heatspreader

Οχι δεν θυμηθηκα οτι κατι ξερω τελικα. Ξερω απο pc γενικα.Hobby πως το λενε.Δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα να το αλλαξω αλλα τι sk@t@ hobbyστας ειμαι...αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις απο μας στο Forum με τα pc και για οτι θελαμε θα λεγαμε σε τεχνικο.Ακομα και για format.+ οτι οπως ειπα μου φανηκαν πολλα τα 50ε και μαζι και με τον φορτιστη που ειναι χαλασμενος αν το πας ετσι καλυτερα να το πουλουσα και με +70ε να αγοραζα καινουργιο λαπτοπ.Και ολο αυτο για ενα βυσμα...

Συμφωνα με το σκεπτικο σου δεν πρεπει να υπαρχουν ουτε forum ουτε τπτ..γιατι εδω μεσα ο καθενας λυνει το προβλημα του μονος του

χωρις τεχνικο.

Ευτιχως ή δυστιχως για 'σενα(μαλλον δυστιχος αφου εισαι τεχνικος) υπαρχουν και καποια ατομα που ασχολουνται με pc και ετσι τα ατομα στα οποια μπορειτε να κανετε "επαγγελματικο format"με 50ε περιοριζονται σε αυτους που δεν ξερουν απο pc..

Παιδια και οι τεχνικοι ανθρωποι ειναι.. και πρεπει να ζησουν. Δεν ειμαστε εμπαθεις με οποιοδηποτε επαγγελματια.

Απο κει και περα απο το 2001 που ξερω/συμετεχω στο φορουμ  το κυριο αντικειμενο του ειναι οι συζητησεις πανω σε λυσεις προβληματων που παρουσιαζονται σε PC..

Αν μη τι αλλο εδω αλληλοβοηθιομαστε στο μετρο του δυνατου ο καθενας να λυσουμε τεχνικα προβληματα με τη λιγοτερη φθορα, ειτε σε χρημα, ειτε σε χρονο, ψαξιμο κλπ κλπ..

Αν επρεπε να τρεχουμε στον τεχνικο με το παραμικρο θεμα, δεν θα ειχε απολυτως κανενα νοημα το παρων φορουμ.  :)

Τα Forum δεν είναι δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Που το διαβάσατε αυτό;

Ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα τεχνολογίας και όχι μόνο. Δεν αντικαθιστά τον ψυχολόγο το Forum κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως αντίστοιχα δεν αντικαθιστά τον τεχνικό το Forum τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Το να κουβεντιάσουμε κάποια προβλήματα που μας παρουσιάζονται, διαφέρει από το να μην υπάρχει καμία ιδέα και να λέει κάποιος πως κάνω Format. Αν δεν ξέρεις να κάνεις Format να πληρώσεις και αν είσαι καλό παιδί όσο πληρώνεις για να σου κάνει ο άλλος Format να σου δείξει κάποια πράγματα ο τεχνικός να το κάνεις μόνος σου.

Είναι τουλάχιστον πρόστυχο να έχει την απαίτηση κάποιος να κάνει τη δουλειά του δωρεάν και μάλιστα να κατακρίνει κάποιον που κάνει μία δουλειά όπως όλες οι άλλες.

Δημοσ.

Ώστε έτσι, δεν το ήξερα. Αυτές τις δουλειές τις κάνουν Αλβανοί και Πακιστανοί και τις άλλες τις κάνουν τσάμπα Ελληναράδες σαν του είδους σου, επειδή τους είναι εύκολο.

Όσο και να προσπαθείς να απαξιώσεις το επάγγελμα, δεν θα καταφέρεις.

δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό που θα σου πώ( που θα το ξέρεις)

κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό..τι θα χάσω; 10/20 λεπτά απο την ζωή μου.αλλά κερδίζω στην ανθρωπιά.

άλλη σκέφτονται πως θα τα αρπάξουν τα 50/70 ευρώ,και ούτε τον είδατε τον παναή.

η ποιό πολύ ηλεκτρονική/"μαστοράκια" στο ίδιο καζάνι βράζεται.πάλι καλά που υπάρχουν και καλά μαστόρια-(άνθρωποι) και ζητάμε την βοηθεία τους στα δύσκολα..αλλιώς χ@σε μέσα πολυχρόνη.πάντως η υπογραφή σου σκίζει απο οικονομία,πρέπει να είσαι καλός "μάστορας" δεν το συνεχίζω γίνεται κουραστικό το όλο θέμα,σταματάω εδώ ;)

Δημοσ.

Όποιος δουλεύει, αρπάζει λεφτά. Αυτό μας είπες εν ολίγοις. Ok τότε. :)

Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις ποτέ στο OSX του Macintosh σου, μπορείς να με βρεις στο Apple Certified Professionals Registry ;)

Δημοσ.

(ο οποίος ίσως αν τα ελεγε με άλλο τροπο χωρίς να προσπαθεί να αποδείξει ότι μονο εκείνος ξέρει περί ηλεκτρονικων θα τον παιρναμε πιο σοβαρα )

Δεν εχω να αποδειξω τιποτα  σε κανενα φιλαρακο.Πρεπει να μαθεις την διαφορα εχω ξεκολλησει 2 board με το 2000 board.

Oταν θα καταλαβεις τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο,παρε με ενα τηλ να μου πεις οτι βρηκες την διαφορα του ερασιτεχνη/χομπιστα απο τον επαγγελματια.

Και αν δεν με παιρνεις σοβαρα,δεν μου καιγεται και καρφι.

δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό που θα σου πώ( που θα το ξέρεις)

κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό..τι θα χάσω; 10/20 λεπτά απο την ζωή μου.αλλά κερδίζω στην ανθρωπιά.

η ποιό πολύ ηλεκτρονική/"μαστοράκια" στο ίδιο καζάνι βράζεται.πάλι καλά που υπάρχουν και καλά μαστόρια-(άνθρωποι) και ζητάμε την βοηθεία τους στα δύσκολα..αλλιώς χ@σε μέσα πολυχρόνη.πάντως η υπογραφή σου σκίζει απο οικονομία,πρέπει να είσαι καλός "μάστορας" δεν το συνεχίζω γίνεται κουραστικό το όλο θέμα,σταματάω εδώ ;)

Αυτα τα λογια και ποσο μαλλον τα κρυφα λογια ειναι προσβλητικα.Ολοι οι ηλεκτρονικοι στο ιδιο καζανι βραζεται ,ειναι λογια για λαικη καταναλωση.Ολοι οι γιατροι δεν παιρνουν φακελακια,αν πιστευεις οτι ολοι οι γιατροι ειναι λαμογια,κανε την εγχειρηση μονο σου,βαλε και ραμματα και παρε και αντιβιωση.

Την στιγμη επισης που δεν γνωριζετε τον αριθμο ανθρωπων που εχουμε βοηθησει αφιλοκερδως σε σοβαρες δουλειες,δεν εχετε λογο να κατηγορειτε κανεναν.

• Like 1
Δημοσ.
Τα Forum δεν είναι δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Που το διαβάσατε αυτό;

Ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα τεχνολογίας και όχι μόνο. Δεν αντικαθιστά τον ψυχολόγο το Forum κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως αντίστοιχα δεν αντικαθιστά τον τεχνικό το Forum τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Το να κουβεντιάσουμε κάποια προβλήματα που μας παρουσιάζονται, διαφέρει από το να μην υπάρχει καμία ιδέα και να λέει κάποιος πως κάνω Format. Αν δεν ξέρεις να κάνεις Format να πληρώσεις και αν είσαι καλό παιδί όσο πληρώνεις για να σου κάνει ο άλλος Format να σου δείξει κάποια πράγματα ο τεχνικός να το κάνεις μόνος σου.

Είναι τουλάχιστον πρόστυχο να έχει την απαίτηση κάποιος να κάνει τη δουλειά του δωρεάν και μάλιστα να κατακρίνει κάποιον που κάνει μία δουλειά όπως όλες οι άλλες.

H  δεν διαβασες καθολου τι εγραψα,  η διαβάζεις κακοπροαίρετα.. δεν εξηγείται αλλιως..  ;) 

Δημοσ.

Παιδιά, νομίζω το έχετε κουράσει το θέμα , Δημήτρη αν εσύ πιστεύεις οτι μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου καλώς , η βοήθεια που μπορει να σου προσφέρει το forum ειναι περιορισμένη, ουτε το laptop θα σου ξεβιδώσει κάποιος μεσώ του internet ούτε θα σου αντικαταστήσει το βύσμα. Αν πάλι δεν μπορεις και πρεπει να το επισκευάσεις κάπου έξω μπορείς να ρωτήσεις σε 2-3 εργαστήρια και θα το επισκευασεις οπου σε συμφερει εσένα οικονομικά. Σίγουρα πάντως κανένας ηλεκτρονικός που έχει σπουδάσει και βγάζει το ψωμί του με το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν πρόκειται να στο φτιάξει τσάμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Πωπω ωραία υπογραφή!!

Imac 27αρι, ipad 3 (γιατί δεν πήρες το 5) και iphone 5 (άντε να βγει το 5s)!!

Wow!!!

Μαμάει :)

Δημοσ.

Thanks man...

Δεν εχει βγει iPad 5. Το επομενο απο το 3 ειναι με το lightning. Το iPhone 5S να ειμαστε καλα πρωτα, ισως το χτυπησω.

Υ.Γ.: Δεν γινεται οτι βγαινει να τρεχεις να το παρεις.

Δημοσ.

Παιδιά, νομίζω το έχετε κουράσει το θέμα , Δημήτρη αν εσύ πιστεύεις οτι μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου καλώς , η βοήθεια που μπορει να σου προσφέρει το forum ειναι περιορισμένη, ουτε το laptop θα σου ξεβιδώσει κάποιος μεσώ του internet ούτε θα σου αντικαταστήσει το βύσμα. Αν πάλι δεν μπορεις και πρεπει να το επισκευάσεις κάπου έξω μπορείς να ρωτήσεις σε 2-3 εργαστήρια και θα το επισκευασεις οπου σε συμφερει εσένα οικονομικά. Σίγουρα πάντως κανένας ηλεκτρονικός που έχει σπουδάσει και βγάζει το ψωμί του με το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν πρόκειται να στο φτιάξει τσάμπα.

Εχουμε κουρασει ??  ποιον ακριβως φιλε? εσενα? γιατι αραγε ομως..?  δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να διαβαζεις καποιο συγκεκριμενο θρεντ..  :)

Anwy, ευχαριστω για τις.. συμβουλές..!

Δημοσ.

Thanks man...

Δεν εχει βγει iPad 5. Το επομενο απο το 3 ειναι με το lightning. Το iPhone 5S να ειμαστε καλα πρωτα, ισως το χτυπησω.

Υ.Γ.: Δεν γινεται οτι βγαινει να τρεχεις να το παρεις.

iPad 4 sorry...

Δημοσ.
Anwy, ευχαριστω για τις.. συμβουλές..!

φίλε μου σε οτι θελήσεις στείλε μου προσωπικό μύνημα.

σε οτι βοήθεια και αν χρειαστείς περί αλλαγής

το π@ρ@χ@σαμε το θέμα σου.μην ασχολείσαι!

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.έτσι λένε στο χωριό μου ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...