Demetris77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και τα συνοικιακα μη νομισεις.. οτι θελουν ζητανε.. ειδικα αν δουνε οτι δεν ξερεις και πολλα, η δεν σε ενδιαφερει , κοπανανε εκει ενα 80-90 € και οπου σε πιασουν..
salonika91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 επειδη και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Απλα κοιταω οι διαστασεις που βυσματος να ταιριαζουν με του φορτιστη ε? Εμενα παντως μου ειπαν 50€
Demetris77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και 50 λιγα ειναι φιλε..? εγω πηρα το λαπτοπ 160+20 μεταφορικα χωρις μπαταρια και 5 ετων, και με +50 για το βυσμα θα παει 230. Με 230 παιρνεις καινουργιο επωνυμο λαπτοπ 15" .. με εγγυηση κλπ κλπ..
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αυτή η "επισκευή" δεν χρειάζεται τεχνικό υπολογιστών Αν έχεις κολλητήρι και πιάνουν τα χέρια σου παίρνεις ανταλλακτικό και σε μισή ώρα το έχεις φτιάξει Αν όχι το λύνεις, παίρνεις το ανταλλακτικό και τη μητρική και τα πηγαίνεις σε έναν ηλεκτρονικό να στα κολλήσει...σιγά μη σου πάρει πάνω από 10-15€ 1
salonika91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και 50 λιγα ειναι φιλε..? εγω πηρα το λαπτοπ 160+20 μεταφορικα χωρις μπαταρια και 5 ετων, και με +50 για το βυσμα θα παει 230. Με 230 παιρνεις καινουργιο επωνυμο λαπτοπ 15" .. με εγγυηση κλπ κλπ.. δεν ειπα οτι ειναι λιγα.Και εγω τα θεωρησα πολλα και δεν τα εδωσα.Απλα ειπα ποσο μου ζητησε 1
coolerman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 μαλλον θα παρω το λαπτοπ παραμασχαλα και θα τρεχω δεξια αριστερα για διαγνωση , παζαρια κλπ.. δε βλεπω αλλο τροπο.. και είναι ο ποιό σωστός,μην τυχόν κάνεις καμμιά πατατιά! άλλο να το λέμε και άλλο να το κάνεις 1
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με τις τιμές των 50€ ή ακόμα και των 70€. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις να το κάνεις μόνος σου, πληρώνεις και στο κάνει κάποιος άλλος που ξέρει παίρνοντας την ευθύνη.Όταν πάτε για Service το αυτοκίνητο δεν πληρώνετε εργασία και το κέρδος από τα αναλώσιμα; Γιατί λοιπόν θα πρέπει οι υπολογιστές να έχουν καλύτερες τιμές όταν πρόκειται για ένα αντικείμενο που το χρησιμοποιείς κάθε μέρα όλη μέρα, δεν μπορείς χωρίς αυτό και στην τελική από λάθος χρήση το χάλασες;Η τιμή του ανταλλακτικού δεν έχει να λέει. Η τιμή πόσο έχει καινούριο ένα παρόμοιο Laptop και η τιμή που ζητάει η αντιπροσωπεία είναι το βαρόμετρο. Σε κάποια Laptop, όπως τα HP DV6000 το βύσμα τροφοδοσίας είναι παρέα με μία πλακέτα με USB. Δεν χρειάζεται κόλληση, είναι κουμπωτό. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνεις το Laptop βίδες. Κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο, γνώση, υπομονή και ευθύνη. Αυτά λοιπόν τα πληρώνεις. Πόσο μάλλον να θέλει κολλητήρι.Θα πρέπει να καταλάβουμε τέλος πάντων ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τους υπολογιστές. Ακόμα και το Format και η εγκατάσταση Windows απαιτεί γνώσεις. Το ότι κάποιος το κάνει δωρεάν επειδή γουστάρει τη γκόμενα, του έχει τάξει ποτό ο γνωστός του σε Club, ή επειδή θέλει να το παίξει σχετικός, δεν σημαίνεις ότι είναι και ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Πολύ καλά είναι φίλε μου τα 50€ που σου ζητάνε.
coolerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εαν δεν τα διαθέτει τι θα κάνει;; αναγκαστικά θα το κάνει μόνος του το λύσιμο για να γλυτώσει το 50/70άρικο. ένα κολλητήρι ερασιτεχνικό 5με10 ευρώ καλάι 3/5 ευρώ,power jack 5 ευρώ κόστος εργασίας 0. στο youtube υπάρχουν άπειρα βιντεάκια για το πώς μπορείς να το κάνεις. αν θέλει βοήθεια του την δίνουμε και εμείς απο εδω μέσα η μέσω μυνήματος. και πιστεψέ με όλο και ποιό πολύ κάνουν service μόνοι τους,σε ότι μπορούν να αλλάξουν λάδια/τακάκια/μπουζί. αυτά γίνονται μόνο στα καινούρια αυτοκινήτα,που υποχρεώτικά το πας για να μην χαθεί η εγγύηση,αν λήξει δεν ξανά πάνε εκεί. έχουν "πεθάνει" αυτά 2
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για να κολλήσεις σωστά, δυστυχώς κανένα Video δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Παρόλα αυτά αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις τι κάνεις, φυσικά να το κάνεις μόνος σου. Φυσικά να βοηθήσουμε και εμείς στο Forum. Μέχρι ένα βαθμό όμως. Όχι σε κάθε βήμα ποστάρισμα φωτογραφία και τι να κάνω τώρα. Εκεί ξεφεύγει η φάση και πάει στο τσαμπατζίδικο. Τέλος το ότι κάνουν όλο και περισσότερο Service μόνοι τους δεν μου λέει κάτι. Ακόμα και τη βίδα του κάρτερ αν δεν βγάλεις/βάλεις σωστά, μπορεί να κάνεις σοβαρή ζημιά. Το να το ψάχνεις περισσότερο πηγαίνοντας σε καλύτερους τεχνικούς/μηχανικούς, το καταλαβαίνω, το να προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν μπορείς, δεν το καταλαβαίνω.Πάντως αν πας να κάνεις κάτι μόνος σου προσπαθώντας να γλιτώσεις λεφτά, δημιουργήσεις μεγαλύτερη ζημιά και στο τέλος πας στον ειδικό, τότε ο τελευταίος αν σε κοπανήσει στην τιμή, καλά θα κάνει.
salonika91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 φιλε 1.ναι τα θεωρησα πολλα τα 50€.Ας μου ελεγε 20 θα τα ΄δινα αντε 30€. Στην περιπτωση μου εχει χαλασει και ο φορτiστης του πες κανα 20ρικο και εκει.Συνολο 70€ για εναν pentium διπυρινο στα 2ghz 320 σκληρο 3 ραμ και οτι νανε καρτα γραφικων(με το ζορι youtube) sorry αλλα δεν τα δινω 2.Ξερω απο pc δεν ειμαι ασχετος οποτε αν μου το αφηνε με 20-30ε δεν θα εμπενα στην διαδικασια να το ανοιξω.Αφου εχω το hobby με τα pc γιατι να μην δοκιμασω?Και γιατι να μην βοηθησει καποιος απο το forum που ξερει?Οπως μπαινει καποιος που εχει προβλημα και ζηταει λυση και του την δινω και εγω και τα αλλα παιδια ετσι ζηταω και εγω βοηθεια.Που το κακο στο να γλιτωσω το 50αρι? Τωρα για το format που λες σιγουρα απαιτει γνωσεις και για καποιον ασχετο ειναι δυσκολο αλλα οχι να χρεωνουν και 50ευρα για ενα format edit: και ενας ακομα λογος που ηθελα να το παω σε τεχνικο ειναι επειδη εχει σφινωσει μια βιδα και δεν εχω μηχανημα να την ξεβιδωσω.klain απο την μια αλλα για την ολη μανουρα .
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δε πήγαινε μόνο σε σένα σαλόνικα...γενικά μιλούσε.... Μην θιχτείς δηλαδή... 1
coolerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 είναι δύσκολο για κάποιον που είναι παντελώς άσχετος και λογικό μου ακούγεται, να του φαίνονται βουνό! ο θεός μας έδωσε 2 μάτια-2 χέρια-2 αυτιά για να τα χρησιμοποιούμε. η τεχνικοί pc και αυτοκινήτων(& όλοι "τεχνικοί") κάνουν πολλές μ@λ@κίες. λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν..όλοι "αρπαχτή" θέλουν να κάνουν. μιλάω εντελώς φιλικά μακάρι να ήμουν αθήνα και να το άλλαζα εγώ χωρίς κανένα κέρδος για τον συμφουρίτη. έχω κάποιες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο αγόρασε ένα λάπτοπ το όποιο έχει πρόβλημα. καθώς είπε καλύτερα να το αγόραζα καινούριο παρά που θα δώσω παραπάνω χρήματα να του κάνω επισκευη! 1
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 είναι δύσκολο για κάποιον που είναι παντελώς άσχετος και λογικό μου ακούγεται, να του φαίνονται βουνό! ο θεός μας έδωσε 2 μάτια-2 χέρια-2 αυτιά για να τα χρησιμοποιούμε. η τεχνικοί pc και αυτοκινήτων(& όλοι τεχνικοί) κάνουν πολλές μ@λ@κίες. λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν..όλοι "αρπαχτή" θέλουν να κάνουν. μιλάω εντελώς φιλικά Δε τα αξιοποιούν όμως όλοι με τον ίδιο τρόπο Τέσπα ξεφύγαμε...αν κάποιος έχει βασικές γνώσεις και πιάνουν τα χέρια του το κάνει...αν δεν ξέρει καλύτερα θα ήταν να τα πληρώσει αυτά τα λεφτά αν θέλει να το φτιάξει...και να μην ρισκάρει σε τέτοια πράγματα γιατί μπορεί να τα κάνει χειρότερα... 1
coolerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δε τα αξιοποιούν όμως όλοι με τον ίδιο τρόπο Τέσπα ξεφύγαμε...αν κάποιος έχει βασικές γνώσεις και πιάνουν τα χέρια του το κάνει...αν δεν ξέρει καλύτερα θα ήταν να τα πληρώσει αυτά τα λεφτά αν θέλει να το φτιάξει...και να μην ρισκάρει σε τέτοια πράγματα γιατί μπορεί να τα κάνει χειρότερα... ναι ξεφύγαμε on topic again
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ακόμα και το Format και η εγκατάσταση Windows απαιτεί γνώσεις. Τι γνώσεις απαιτεί να βάλεις ένα bootable cd στο drive και να πατήσεις 2-3 φορές "επόμενο"? 40€ το φορμάτ Αυτοί που τα ζητάνε καλά κάνουν αφού βρίσκουν θύματα Δεν παύει να είναι κοροϊδία όμως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα