MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η 770 είναι υπεραρκετή. . έχεις και ένα πμ
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ξανά μανά αλλαγή. Πήγα στον 8350, 850 τροφοδοτικό και την hydro h100i. Λίγο κάτω από 1200 βγήκε χωρίς οθόνη.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν τα ζύγισες καλά κ το αποφάσισες γιατί όχι ? keep going..
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μπορώ να σου πω ότι θεωρώ "ατυχή" τη στιγμή και για τις δυο εταιρείες. Πολλά κουσούρια οι επεξεργαστές και των δυο εταιρειών και χαλάστηκα. Η μια έχει bugs και socket με ημερομηνία λήξης, η άλλη καίει τα άντερά της και έχει για την ώρα χαμηλές single thread επιδόσεις (ανάλογα την εφαρμογή). Όσο το ψάχνω τόσο εκνευρίζομαι.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Να κάνω ενα ρητορικό ερώτημα μήπως και βοηθήσω.. Εγώ έχω μια μινι itx μητρική,πες οτι σε 6 μήνες κατι παθαίνει,επειδή είναι η καλύτερη itx σε z77 η θα μου δώσουν την ίδια η θα μου κόψουν πιστωτικό.. αν προκύψει το δεύτερο,πουλάω κ τον i7 και πάω σε mini itx z87 και εχω πάλι καινούριο Pc.. με λίγα λόγια.. γιατί όχι z77 ?
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μη με διαολίζεις. Όσους καλούς λόγους βρίσκω στο να πάρω έναν 3770k, άλλους τόσους βρίσκω και υπέρ του 8350. Προσπαθώ απλά να αποφασίσω ποιό κριτήριο είναι πιο σημαντικό για μένα.
Millennium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Είναι και περιέργη και η εποχή τώρα για νέο σύστημα γιατί έρχονται και αλλαγές.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μη με διαολίζεις. Όσους καλούς λόγους βρίσκω στο να πάρω έναν 3770k, άλλους τόσους βρίσκω και υπέρ του 8350. Προσπαθώ απλά να αποφασίσω ποιό κριτήριο είναι πιο σημαντικό για μένα. Μονο που εδώ ανάμεσα η επιλογή είναι πολύ εύκολη..
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μονο που εδώ ανάμεσα η επιλογή είναι πολύ εύκολη.. Ναι, AMD. Και εξηγούμαι. Μια βδομάδα τώρα διαβάζω ασταμάτητα. Αρχικά βρήκα πολλά reviews και benchmarks να δείχνουν σε "συγκεκριμένα" games (Skyrim, Crysis 2, Dirt 3 και κάποια ακόμα) σαφή υπεροχή των intel επεξεργαστών. Είχα σχεδόν πειστεί. Μέχρι που το έψαξα λίγο ακόμα και ανακάλυψα ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Metro 2033, Crysis 3, καινούρια παιχνίδια που έφεραν τα πάνω κάτω. Το δικό μου ρητορικό ερώτημα δεν έχει να κάνει με τον 8350 ή τον 3770 και ποιός βγάζει περισσότερο fps ή καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Άλλο είναι: Τί γίνεται εκεί έξω στο ίντερνετ; Τί "κατασκευασμένα" reviews διαβάζουμε; Τι μουσαντένια benchmarks προγράμματα κυκλοφορούν; Τι παραμύθι πέφτει; Ποιά smartphones και ποιο android και ios και fanboys; Εδώ γίνεται της πουτ@ν@ς και από τις δυο πλευρές. Μιλάμε για βρώμικο πόλεμο που όμοιός του δεν υπάρχει. Εμπάση περιπτώσει, κατέληξα στη σύνθεση που ήθελα, την άλλη εβδομάδα θα την έχω. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι, AMD. Και εξηγούμαι. Μια βδομάδα τώρα διαβάζω ασταμάτητα. Αρχικά βρήκα πολλά reviews και benchmarks να δείχνουν σε "συγκεκριμένα" games (Skyrim, Crysis 2, Dirt 3 και κάποια ακόμα) σαφή υπεροχή των intel επεξεργαστών. Είχα σχεδόν πειστεί. Μέχρι που το έψαξα λίγο ακόμα και ανακάλυψα ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Metro 2033, Crysis 3, καινούρια παιχνίδια που έφεραν τα πάνω κάτω. Το δικό μου ρητορικό ερώτημα δεν έχει να κάνει με τον 8350 ή τον 3770 και ποιός βγάζει περισσότερο fps ή καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Άλλο είναι: Τί γίνεται εκεί έξω στο ίντερνετ; Τί "κατασκευασμένα" reviews διαβάζουμε; Τι μουσαντένια benchmarks προγράμματα κυκλοφορούν; Τι παραμύθι πέφτει; Ποιά smartphones και ποιο android και ios και fanboys; Εδώ γίνεται της πουτ@ν@ς και από τις δυο πλευρές. Μιλάμε για βρώμικο πόλεμο που όμοιός του δεν υπάρχει. Εμπάση περιπτώσει, κατέληξα στη σύνθεση που ήθελα, την άλλη εβδομάδα θα την έχω. Ξέρεις με μερικούς ανθρώπους νιώθεις φίλος και ας μην τους γνωρίσει ποτέ.. χαχαχα καλοδούλευτος.. ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα