Προς το περιεχόμενο

[remote control] Emtec icon 10in1 LCD @public 8€ [expired]

leo06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα ακομα υπο επεξεργασια. Τοση επεξεργασια ουτε σε χημικη αναλυση

Tελικα πηγα παρελαβα σημερα. Τα πιο τιμια 8 ευρω εδω και μηνες. Σε μενα ειχε αυτοκολητο με τιμη πανω 70,60 ευρω!! Οσο για τον φιλο που ρωταει εννοειται να παει να παραλαβει και ουτε στου παπα να μη το πει..

PS. Και το δικο μου οι μπαταριες ηταν μεσα αλλα δε διεκρινα σκουρια οπως ειπωθηκε σε αλλο ποστ. Eυχαριστω το τοπικ σταρτερ οπως και να χει :shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και σε μένα τελειωμενες σχεδόν είναι οι μπαταρίες, αλλά μπορεί να είναι μέσα στη συσκευή καμιά 4-5 χρόνια ήδη. Όμορφο μεν, βαρύ δε. Σε learning mode με βλέπω να το σεταρω...

Παρέλαβα κι εγώ το μεσημέρι.

Κατάφερε κανείς να το κάνει να μάθει από άλλο τηλεχειριστήριο; Όποιο κι αν δοκίμασα (4 σύνολο) μου βγάζει failure. Μάλιστα δοκίμασα και στο 2ο που πήρα για τους γονείς μου και ούτε αυτό μαθαίνει. Εννοείται πως ακολουθώ τις οδηγίες κατά γράμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το μεσημερι προσπαθω να περασω τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη και δε βγαζω ακρη.

FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR

Ξερει κανεις τον κωδικο?

Επεξ/σία από tiestointhemix

Παρέλαβα κι εγώ το μεσημέρι.

Κατάφερε κανείς να το κάνει να μάθει από άλλο τηλεχειριστήριο; Όποιο κι αν δοκίμασα (4 σύνολο) μου βγάζει failure. Μάλιστα δοκίμασα και στο 2ο που πήρα για τους γονείς μου και ούτε αυτό μαθαίνει. Εννοείται πως ακολουθώ τις οδηγίες κατά γράμμα. 

8 πέρασα από το harmony 525 κάποια έπρεπε να τα περάσω 2+ φορές γιατί μου έβγαζε fail 

8 πέρασα από το harmony 525 κάποια έπρεπε να τα περάσω 2+ φορές γιατί μου έβγαζε fail 

Μπορείς λίγο να εξηγήσεις επιγραμματικά πως τα πέρασες γιατί δεν μπορεί να είναι χαλασμένα και τα δύο...

Να σημειώσω πως σε scanning στην TV την αναγνώρισε κατευθείαν. Το θέμα είναι με το learning mode.

αφού επιλέξεις συσκευή πχ tv πατάς το κουμπί πχ 1 στο emtec και περιμένεις μέχρι να δεις στην οθόνη learning 1 press and release ....... πατάς μια φορά το 1 από το τηλεκοντρόλ της tv και το αφήνεις (το ματάκι για το learning είναι στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ)

• Like 1

αφού επιλέξεις συσκευή πχ tv πατάς το κουμπί πχ 1 στο emtec και περιμένεις μέχρι να δεις στην οθόνη learning 1 press and release ....... πατάς μια φορά το 1 από το τηλεκοντρόλ της tv και το αφήνεις (το ματάκι για το learning είναι στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ)

Α καλά... Εγώ το έβαζα από το μπροστινό μέρος. Είχα συνηθίσει με το USB300 που είχα... Η παρένθεση έκανε τη διαφορά! Ευχαριστώ για την βοήθεια και την ενημέρωση! :)

Α καλά... Εγώ το έβαζα από το μπροστινό μέρος. Είχα συνηθίσει με το USB300 που είχα... Η παρένθεση έκανε τη διαφορά! Ευχαριστώ για την βοήθεια και την ενημέρωση! :)

Άστα φιλαράκι κι έγω έτσι την είχα πατήσει.....

Αν και αφού το κατάλαβα και το χρησιμοποίησα κανονικά, πάλι ενώ κάποια κουμπιά τα έπερνε, κάποια ήταν σαν να μήν τα είχα περάσει...

Ευχαριστώ τον OP!

Παρελαβα και εγώ ένα, με παραγγελία ένα 10λεπτο μετά το post. Θυμίζει λίγο gadget 90s, για 8 ευρώ μια χαρά!

Για να δούμε το sequel αν θα κάτσει.

Το πήρα το άκυρο τελικά εγώ, ακόμη κι αν το παράγγειλα 12:47 

"Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών   μας ,το προϊόν REMOTE CONTROL EMTEC ICON 10 IN 1 LCD  της παραγγελίας  σας  o171822844 δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο.
Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...