louben Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Να υποθεσω οτι ολοι εμεις που δεν το παραλαβαμε βαλαμε ως επιλογη παραλαβη απο καταστημα εκτος Αθηνων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ από Χανιά, ακόμα το επεξεργάζονται.... Τους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι στο κατάστημα των Χανίων δεν υπήρχε και λέει θα το μεταφέρουν από αλλο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ που ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο (με περίσσεια σιγουριά θα έλεγα) κάτι που δεν νομίζω να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εγώ σήμερα παρέλαβα σε σχέση με το harmony 525 είναι τεράστιο και βαρύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μου έχει σπάσει τα νεύρα το @@@@@ τον ενισχυτή μου (yamaha) δεν τον έχει, τον αποκωδικοποιητή της nova (pace) ενώ έχει 8 κωδικούς δεν τον βλέπει, σε λειτουργία learning μου βγάζει συνέχεια fail.....αν απο τώρα έχουμε τέτοια το βλέπω στόχο για σκοποβολή σε λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μου έχει σπάσει τα νεύρα το @@@@@ τον ενισχυτή μου (yamaha) δεν τον έχει, τον αποκωδικοποιητή της nova (pace) ενώ έχει 8 κωδικούς δεν τον βλέπει, σε λειτουργία learning μου βγάζει συνέχεια fail.....αν απο τώρα έχουμε τέτοια το βλέπω στόχο για σκοποβολή σε λίγο! εγώ περνάω με learnig οτι έχω στο harmony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί Ελληνικό manual ή οδηγίες στα Ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxtax Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το παρέλαβα σήμερα από κατάστημα στην Αθήνα. Παρότι έχω και το harmony 515 είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και από αυτό. Το learn δουλεύει μιά χαρά. (εντάξει θέλει 2-3 δοκιμές στην αρχή για να εξοικειωθείς). Και βέβαια για 8€ το πήραμε τζάμπα. ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον topic starter. Κάποια Ελληνικά κανάλια υπάρχουν στη μνήμη σαν λογότυπα τελικά.Δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κωδικός για τον αποκωδικοποιητή της Νόβα μόνο (hd 831) για να μην παιδευομαι με learning...Υγ το remote ήρθε με φορεμενες μπαταρίες οι οποίες είχαν τελειώσει και είχαν αρχίσει να βγάζουν και σκουριά...Δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα κάποιος από το μαγαζί έπαιζε μαζί του ...Θα περάσω μια βόλτα αύριο να τους πω κάνα δυο λογάκιαΑποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App Και εμένα είχε τις μπαταρίες μέσα (απλές μη αλκαλικές). Είχε όμως και την ζελατινίτσα που εμποδίζει την επαφή (με την ένδειξη remove this before use). Άρα έτσι είναι από το εργοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οπότε προφανώς σε μένα κάποιος απο το μαγαζί αφαίρεσε την ζελατίνα για να το χρησιμοποιήσει και τις άφησε μέσα μέχρι να ξελιγωθούν και να σκάσουν..... γατόνια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εμενα ακομα υπο επεξεργασια. Τοση επεξεργασια ουτε σε χημικη αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια απο περιεργεια εδωσα την παραγγελια την κυριακη 9/6 στις 02.11 το βραδυ και φυσικα εφαγα ακυρο.Υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε μετα απο εμενα και να παρελαβε?Οχι τιποτα αλλο για να ξαναρχισω το θαψιμο σε σκρουτζ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxtax Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προσωρινά Εξαντλημένο μας τελείωσε δυστυχώς μόλις εξαντλήθηκε Παιδια απο περιεργεια εδωσα την παραγγελια την κυριακη 9/6 στις 02.11 το βραδυ και φυσικα εφαγα ακυρο.Υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε μετα απο εμενα και να παρελαβε?Οχι τιποτα αλλο για να ξαναρχισω το θαψιμο σε σκρουτζ κτλ. Την ώρα που λές, υποτίθεται ότι είχε εξαντληθεί. Πως σε άφησε να παραγγείλεις; Μυστήριο το public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εννοω Σαββατο βραδυ ξημερωματα κυριακης.ΠΑντως Oxi aπλα δεν μου εβγαλε εξαντλημενο αλλα περιορισμενη διαθεσιμοτητα.μετα την παραγγελια μου παλι εδειχνε οτι υπηρχε με την ενδειξη" τελευταια κομματια-θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας....."... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από louben Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τελικα αξιζει το remote ή οχι ?επειδη μου ηρθε email να παω να παραλαβω...και το σκεφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τελικα αξιζει το remote ή οχι ?επειδη μου ηρθε email να παω να παραλαβω...και το σκεφτομαι για 8 ευρό σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα