Προς το περιεχόμενο

[remote control] Emtec icon 10in1 LCD @public 8€ [expired]

leo06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ από Χανιά, ακόμα το επεξεργάζονται.... Τους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι στο κατάστημα των Χανίων δεν υπήρχε και λέει θα το μεταφέρουν από αλλο κατάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ που ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο (με περίσσεια σιγουριά θα έλεγα) κάτι που δεν νομίζω να γίνει. :P

μου έχει σπάσει τα νεύρα το @@@@@

τον ενισχυτή μου (yamaha) δεν τον έχει, τον αποκωδικοποιητή της nova (pace) ενώ έχει 8 κωδικούς δεν τον βλέπει, σε λειτουργία learning μου βγάζει συνέχεια fail.....αν απο τώρα έχουμε τέτοια το βλέπω στόχο για σκοποβολή σε λίγο!

μου έχει σπάσει τα νεύρα το @@@@@

τον ενισχυτή μου (yamaha) δεν τον έχει, τον αποκωδικοποιητή της nova (pace) ενώ έχει 8 κωδικούς δεν τον βλέπει, σε λειτουργία learning μου βγάζει συνέχεια fail.....αν απο τώρα έχουμε τέτοια το βλέπω στόχο για σκοποβολή σε λίγο!

εγώ περνάω με learnig οτι έχω στο harmony

Το παρέλαβα σήμερα από κατάστημα στην Αθήνα. Παρότι έχω και το harmony 515 είμαι πολύ

εντυπωσιασμένος και από αυτό. Το learn δουλεύει μιά χαρά. (εντάξει θέλει 2-3 δοκιμές στην αρχή για να εξοικειωθείς).

Και βέβαια για 8€ το πήραμε τζάμπα. ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον topic starter.

Κάποια Ελληνικά κανάλια υπάρχουν στη μνήμη σαν λογότυπα τελικά.
Δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κωδικός για τον αποκωδικοποιητή της Νόβα μόνο (hd 831) για να μην παιδευομαι με learning...

Υγ το remote ήρθε με φορεμενες μπαταρίες οι οποίες είχαν τελειώσει και είχαν αρχίσει να βγάζουν και σκουριά...
Δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα κάποιος από το μαγαζί έπαιζε μαζί του ...

Θα περάσω μια βόλτα αύριο να τους πω κάνα δυο λογάκια

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

Και εμένα είχε τις μπαταρίες μέσα (απλές μη αλκαλικές). Είχε όμως και την ζελατινίτσα που εμποδίζει την επαφή (με την ένδειξη remove this before use). Άρα έτσι είναι από το εργοστάσιο.

οπότε προφανώς σε μένα κάποιος απο το μαγαζί αφαίρεσε την ζελατίνα για να το χρησιμοποιήσει και τις άφησε μέσα μέχρι να ξελιγωθούν και να σκάσουν.....

γατόνια!!!

Παιδια απο περιεργεια εδωσα την παραγγελια την κυριακη 9/6 στις 02.11 το βραδυ και φυσικα εφαγα ακυρο.Υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε μετα απο εμενα και να παρελαβε?Οχι τιποτα αλλο για να ξαναρχισω το θαψιμο σε σκρουτζ κτλ.

Προσωρινά Εξαντλημένο

​μας τελείωσε 

δυστυχώς μόλις εξαντλήθηκε

Παιδια απο περιεργεια εδωσα την παραγγελια την κυριακη 9/6 στις 02.11 το βραδυ και φυσικα εφαγα ακυρο.Υπαρχει καποιος που να παρηγγειλε μετα απο εμενα και να παρελαβε?Οχι τιποτα αλλο για να ξαναρχισω το θαψιμο σε σκρουτζ κτλ.

Την ώρα που λές, υποτίθεται ότι είχε εξαντληθεί. Πως σε άφησε να παραγγείλεις; Μυστήριο το public.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοω Σαββατο βραδυ ξημερωματα κυριακης.ΠΑντως Oxi aπλα δεν μου εβγαλε εξαντλημενο αλλα περιορισμενη διαθεσιμοτητα.μετα την παραγγελια μου παλι εδειχνε οτι υπηρχε με την ενδειξη" τελευταια κομματια-θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας....."...

Επεξ/σία από louben

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...