xristoslet Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ το παράγγειλα 12:47 και είναι υπο επεξεργασία...
tigersgate6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πριν λιγο παρελαβα το χειριστηριο απο acs ειχα προσθεσει και αλλα δυο μικρης αξιας πραγματακια για να γλυτωσω εξοδα αποστολης .... τιμη αναγραφομενη ειχε 69 ευρω ... δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα ...οταν το κανω θα ενημερωσω ... Λυπαμαι που σε καποιους ακυρωθηκε ... Ευχαριστω τον TS !!!
leo06 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πριν λιγο παρελαβα το χειριστηριο απο acs ειχα προσθεσει και αλλα δυο μικρης αξιας πραγματακια για να γλυτωσω εξοδα αποστολης .... τιμη αναγραφομενη ειχε 69 ευρω ... δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα ...οταν το κανω θα ενημερωσω ... Λυπαμαι που σε καποιους ακυρωθηκε ... Ευχαριστω τον TS !!! Αθήνα μένεις φίλε?
tigersgate6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αθήνα μένεις φίλε? Οχι φιλε μου επαρχια ... με αντικαταβολη ειχα κανει τη παραγγελια ...
leo06 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Οχι φιλε μου επαρχια ... με αντικαταβολη ειχα κανει τη παραγγελια ... και εγώ αντικαταβολή και παραλαβή απο κατάστημα
frankp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καμία αλλαγή, η δική μου παραγγελία είναι ακόμα "υπό επεξεργασία"
samniotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κάποια Ελληνικά κανάλια υπάρχουν στη μνήμη σαν λογότυπα τελικά. Δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κωδικός για τον αποκωδικοποιητή της Νόβα μόνο (hd 831) για να μην παιδευομαι με learning... Υγ το remote ήρθε με φορεμενες μπαταρίες οι οποίες είχαν τελειώσει και είχαν αρχίσει να βγάζουν και σκουριά... Δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα κάποιος από το μαγαζί έπαιζε μαζί του ... Θα περάσω μια βόλτα αύριο να τους πω κάνα δυο λογάκια Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ειναι ξανα πανω για 7ε ???? Η κανω λαθος ? Ακυρο, δεν ειχε βγει το εικονιδιο εξαντλημενο....Αλλα γιατι τωρα ηταν 7 αντι για 8 ?
tiestointhemix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τι εξηγηση σας βαζουν στο ακυρο? Για πειτε για να προετοιμαζομαστε και εμεις σιγα σιγα..
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θες και εξήγηση ? Από μόνος μου έκανα έλεγχο παραγγελίας και ενώ μέχρι το μεσημέρι έλεγε "επεξεργασία" τώρα είδα να γράφει άκυρο.
tiestointhemix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θες και εξήγηση ? Από μόνος μου έκανα έλεγχο παραγγελίας και ενώ μέχρι το μεσημέρι έλεγε "επεξεργασία" τώρα είδα να γράφει άκυρο. Κοιτα το email σου κατι θα εστειλαν. Αυτες τις πρακτικες εχουν συνηθως αυτα τα μαγαζια δυστηχως..
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κοιτα το email σου κατι θα εστειλαν. Αυτες τις πρακτικες εχουν συνηθως αυτα τα μαγαζια δυστηχως.. Τίποτα δεν έστειλαν. Ελληνικά μαγαζιά 2013...
liapinio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εμένα μου έστειλαν μνμ στο κιν ότι έπειτα απο εκτεταμένη αναζήτηση στους προμηθευτες τους το προιον δεν βρέθηκε και ακυρώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα