Προς το περιεχόμενο

[remote control] Emtec icon 10in1 LCD @public 8€ [expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λιγο παρελαβα το χειριστηριο απο acs ειχα προσθεσει και αλλα δυο μικρης αξιας πραγματακια για να γλυτωσω εξοδα αποστολης  :devil: .... τιμη αναγραφομενη ειχε 69 ευρω ... δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα ...οταν το κανω θα ενημερωσω ... 

Λυπαμαι που σε καποιους ακυρωθηκε ... 

Ευχαριστω τον TS !!! 

Δημοσ.

Πριν λιγο παρελαβα το χειριστηριο απο acs ειχα προσθεσει και αλλα δυο μικρης αξιας πραγματακια για να γλυτωσω εξοδα αποστολης  :devil: .... τιμη αναγραφομενη ειχε 69 ευρω ... δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα ...οταν το κανω θα ενημερωσω ... 

Λυπαμαι που σε καποιους ακυρωθηκε ... 

Ευχαριστω τον TS !!! 

Αθήνα μένεις φίλε?

Δημοσ.

Οχι φιλε μου επαρχια ... με αντικαταβολη ειχα κανει τη παραγγελια ... 

και εγώ αντικαταβολή και παραλαβή απο κατάστημα 

Δημοσ.

Κάποια Ελληνικά κανάλια υπάρχουν στη μνήμη σαν λογότυπα τελικά.

Δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κωδικός για τον αποκωδικοποιητή της Νόβα μόνο (hd 831) για να μην παιδευομαι με learning...

Υγ το remote ήρθε με φορεμενες μπαταρίες οι οποίες είχαν τελειώσει και είχαν αρχίσει να βγάζουν και σκουριά...

Δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά σίγουρα κάποιος από το μαγαζί έπαιζε μαζί του ...

Θα περάσω μια βόλτα αύριο να τους πω κάνα δυο λογάκια

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ειναι ξανα πανω για 7ε ???? Η κανω λαθος ?

Ακυρο, δεν ειχε βγει το εικονιδιο εξαντλημενο....Αλλα γιατι τωρα ηταν 7 αντι για 8 ?

Δημοσ.

Θες και εξήγηση ? Από μόνος μου έκανα έλεγχο παραγγελίας και ενώ μέχρι το μεσημέρι έλεγε "επεξεργασία" τώρα είδα να γράφει άκυρο.

Δημοσ.

Θες και εξήγηση ? Από μόνος μου έκανα έλεγχο παραγγελίας και ενώ μέχρι το μεσημέρι έλεγε "επεξεργασία" τώρα είδα να γράφει άκυρο.

Κοιτα το email σου κατι θα εστειλαν. Αυτες τις πρακτικες εχουν συνηθως αυτα τα μαγαζια δυστηχως..

Δημοσ.

Κοιτα το email σου κατι θα εστειλαν. Αυτες τις πρακτικες εχουν συνηθως αυτα τα μαγαζια δυστηχως..

Τίποτα δεν έστειλαν. Ελληνικά μαγαζιά 2013...

Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν μνμ στο κιν ότι έπειτα απο εκτεταμένη αναζήτηση στους προμηθευτες τους το προιον δεν βρέθηκε και ακυρώθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...