newtech Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εγω παντος εχοντας 1 tv και 1 blu-ray δεν μπορω να πω οτι το χρειαζομουν αμεσα.. Ισως για την μανα μου στο σπιτι της που εχει tv , hdd/cd-recorder , satellite , LNB και DVB Αλλα χτες που το ειδα και ποσταρα το Manual σκεφτικα.. Μεχρι τωρα μια χαρα ειναι με τα 45 ... COMPUTERs να παρω αυτο να γινει καμια στραβη και να τα ακουω κιολα??
thes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 5ο post. Δεν το πρόσεξα herthan, συγνώμη. Επιβεβαιώνεται το "τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά"...
samniotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Θυμήθηκα ότι το πρώτο remote που είδα ήταν στο σπίτι γείτονα την δεκαετία του 80 και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί η συγκεκριμένη τηλεόραση είχε θήκη στην οποία έμπαινε το μπροστά μισό μέρος του remote (που δεν είχε πλήκτρα) και το έβγαζες μόνο όταν ήθελες να το χρησιμοποιήσεις - τεχνολογία λέμε!
tiestointhemix Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αυτο με τα σηματα των καναλιων στην lcd του τηλεκοντρολ λετε να ισχυει;
samniotis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτο με τα σηματα των καναλιων στην lcd του τηλεκοντρολ λετε να ισχυει; Eχω την εντύπωση ότι τα σηματάκια τα έχει αποθηκευμένα το remote στην μνήμη του και είναι τα πιο γνωστά ευρωπαικά και αμερικάνικα (fox, sat1 κτλ) οπότε δεν νομίζω να έχει ελληνικά... πάντως απ'ότι θυμάμαι απο μια ματιά που έριξα στο manual, μπορείς να βάλεις αντί για σήμα, χαρακτήρες πχ ΕΤ1 κ,α
tigersgate6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μου εστειλαν μνμ οτι η παραγγελια εχει αποσταλει ... δεν εχω καλο προσαισθημα ομως ... θεωρω οτι το κουτακι θα περιεχει αλλο τηλεχειριστιριο (Δεν θα ειναι η πρωτη φορα ) ... για να δουμε αυριο θα ξερουμε ... Κατι που μου φαινετε περιεργο ειναι οτι δεν εχει περιγραφη και χαρακτηριστικα ... ουτε στο ελληνικο ουτε στο κυπριακο site ... λετε να το πειραξαν η ετσι ηταν απο την αρχη ?
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σκεψου να εχει κανενα harmony μεσα....θα το επιστρεψεις φανταζομαι ε...?
tigersgate6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι αν εχει ειδικα harmony θα το επιστεψω αμεσως ειχα πριν κανα τριμηνο ενα 525 σφραγισμενο και το πουλησα ... Το πιο πιθανο ειναι να ερθει καμια μπαχαντελα και να τρεχουμε για επιστροφες πιστωτικα κτλ .. αλλα λιγες ωρες μενουν για να μαθουμε ...οποτε υπομονη ... ελαβε κανεις αλλος μνμ ?
Questioner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τίποτα εδώ. Τι ώρα έκανες την παραγγελία tigersgate6;
tigersgate6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τίποτα εδώ. Τι ώρα έκανες την παραγγελία tigersgate6; Δεν θυμαμαι ωρα αλλα δε περασαν 20 λεπτα απο την εναρξη του θεματος ...
tiestointhemix Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σε μενα γραφει -> - Υπό Επεξεργασία Φανταζομαι και σε αρκετους αλλους ΕDIT: Eιχα κανει τη παραγγελια 1.03 τη νυχτα ακριβως
Questioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ πήρα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας 15 λεπτά αφότου άνοιξε το θέμα.
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μου εστειλαν μνμ οτι η παραγγελια εχει αποσταλει ... δεν εχω καλο προσαισθημα ομως ... θεωρω οτι το κουτακι θα περιεχει αλλο τηλεχειριστιριο (Δεν θα ειναι η πρωτη φορα ) ... για να δουμε αυριο θα ξερουμε ... Κατι που μου φαινετε περιεργο ειναι οτι δεν εχει περιγραφη και χαρακτηριστικα ... ουτε στο ελληνικο ουτε στο κυπριακο site ... λετε να το πειραξαν η ετσι ηταν απο την αρχη ? παρελαβες???παντως η δικια μου παρεγγ.εγινε στις 12 και 45 και ακομα υπο επεξεργασια...
louben Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δυστυχως εμενα μου το ακυρωσαν, το ειδα πριν λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα