Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε.

Αλλάχτηκαν πάστα σε GPU και CPU κι επίσης καθαρίστηκε το PC. Στον δε δεύτερο η ψύκτρα κουμπώνει με εξωγήινο τρόπο και έτσι δεν είμαι σίγουρος αν κούμπωσε καλά.

Σε idle καταστάσεις είναι εμφανέστατες οι διαφορές στη θερμοκρασία. 30-35 βαθμούς πάει απο 40-45 που ήταν πρίν.

Με το πρόγραμμα ωστόσο, συνεχίζω να βαράω 100άρες. Σε σημείο που και ψύκτρα αν αλλάξω δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι απο τις θερμοκρασίες.

Θέλω την γνώμη σας στα παραπάνω όσο και στην αγορά ψύκτρας (και ποιάς) μέχρι 50 ευρώ.

Δημοσ.

Περιμένετε λίγο ρε παίδες, δεν είναι δυνατόν με 2500K @ stock να βαράει 100άρες.

Είτε δεν έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα, είτε η μητρική εφαρμόζει πολύ περισσότερη τάση απ' ότι χρειάζεται. Πόσο είναι το Vcore στο cpu-z κατά το load;

Δημοσ.

Περιμένετε λίγο ρε παίδες, δεν είναι δυνατόν με 2500K @ stock να βαράει 100άρες.

Είτε δεν έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα, είτε η μητρική εφαρμόζει πολύ περισσότερη τάση απ' ότι χρειάζεται. Πόσο είναι το Vcore στο cpu-z κατά το load;

Καταλαβαίνω τι λες φαντάσου όμως οτι δουλεύει max για ώρες.. ζεσταίνει κ το κουτί ολόκληρο..  :P  και αφού ασχολείται καλό είναι να τον κατεβάσει σε λογικά επίπεδα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τρέχει με 31 πολλαπλασιαστή σε full load.

Η τάση είναι μια χαρά πάντως, οπότε λογικά δεν παίζει κάποιο ρόλο.

Αν τύχει και ξαναβγάλεις την ψύκτρα, κοίτα στη βάση της αν έχει απλωθεί ομοιόμορφα η θερμοαγώγιμη (σε περίπτωση που την άπλωσες στον επεξεργαστή, αλλιώς το αντίθετο).

Αν δε βλέπεις καθόλου πάστα σε κάποιο απ' τα δύο μέσα, ή έστω ελάχιστη ποσότητα, σημαίνει ότι δεν έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα.

Αν βλέπεις και στα δύο, ελπίζω να μην έχεις βάλει υπερβολική ποσότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...