Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Τελευταία χρησιμοποιώ το Sony Vegas Pro 12 για να κάνω render κάποια video που θέλω. Καταλαβαίνω πως το rendering απαιτεί πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύ (βαράει 95% λειτουργία το Cpu), αλλά είναι φυσιολογικό να φτάνει 100 βαθμούς η θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Να σημειώσω σε αυτά πως έχω πάνω απο χρόνο να αλλάξω πάστα (θα αλλαχτεί αύριο το πρωί).

Επίσης, αν παίζει κάτι καλό μέχρι 40 ευρώ σε ψύκτρα θα ήταν ευπρόσδεκτο, για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, παρά το οτι αυτά τα λεφτά τα προόριζα για την αγορά SSD...

Δημοσ.

Και η επόμενη ερώτηση... μήπως τον έχεις τσιμπήσει λίγο από bios για καλύτερη απόδοση ?

^και με auto ρεύματα? :P

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν έχω πειράξει τίποτα απο το bios για overclocking καθώς δεν το επιτρέπει η mobo (P8H67). Δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό απ' ότι καταλαβαίνω..

Στροφές απο που θα δώ;

Δημοσ.

Πολλή. Κι ελπίζω το καθάρισμα αυτής και η αλλαγή πάστας αύριο να κάνουν διαφορά. Όπως και να έχει, θα αγοραστεί καινούρια ψύκτρα γιατί κάνω καθημερινά render και το φοβάμαι να τρέχει σε τέτοιες θερμοκρασίες.

Αν παίζει καμιά αποδοτική μέχρι 40-50 ευρώ ας ποσταριστεί. 

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δεις μεγάλη διαφορά όταν καθαρίσεις καλά το εσωτερικό και την ψύκτρα, και αλλάξεις θερμοαγώγιμη.

Αν δε σ' ενοχλεί ο θόρυβος από 'κει και πέρα, λογικά δε θα χρειαστεί να προβείς σε αγορά 3d party ψύκτρας.

Δημοσ.

Θα ξαναποστάρω λεπτομέρειες αύριο μετά το καθάρισμα και την αλλαγή πάστας. Μακάρι να αλλάξουν πολύ οι θερμοκρασίες. Αν όχι η αγορά νέας ψύκτρες θαρρώ είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Βεβαιώσου ότι θα έχει κουμπώσει σωστά, γιατί όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, αυτό το push clips σύστημα της Intel είναι άθλιο. Κλωτσάς κατά λάθος (ή και επίτηδες άμα λάχει) το κουτί και ξεκουμπώνει κάποιο απ' τα clips με απαοτέλεσμα αυτό που αναφέρεις και χειρότερα.

Δεν είναι εύκολο να βεβαιωθείς ότι έχει κουμπώσει καλά. Μπορεί απ' την πίσω μεριά της μητρικής να φαίνεται εντάξει, αλλά να μην είναι. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...