evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι. Ειναι αυτο http://armorgames.com/wartune-game/14063 Εμενα ο επεξεργαστης ειναι 2,00 και 2,02 ghz γραφει στο υλικο. Τωρα δεν ξερω γιατι γραφει και τα δυο
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Προσπάθησα να το πω ευγενικα αλλα..... Λοιπον ο υπολογιστής εινα τόσο παλιος που οτι και να του κανεις ο επεξεργαστής δεν προκειται να την παλέψει με κανενα κακογραμμενο flasho/facebooko/browsero game. H διαθέτεις ενα ποσο 350-450 Ε για να παρεις ένα συγχρονο μηχάνημα η μενεις όπως είσαι και περιοριζεσαι στο να διαβάζεις κειμενο να ακους λίγο μουσικούλα καμια divx ταινουλα και στο τσακιρ κέφι καμια πασιεντζα!
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Προσπάθησα να το πω ευγενικα αλλα..... Λοιπον ο υπολογιστής εινα τόσο παλιος που οτι και να του κανεις ο επεξεργαστής δεν προκειται να την παλέψει με κανενα κακογραμμενο flasho/facebooko/browsero game. H διαθέτεις ενα ποσο 350-450 Ε για να παρεις ένα συγχρονο μηχάνημα η μενεις όπως είσαι και περιοριζεσαι στο να διαβάζεις κειμενο να ακους λίγο μουσικούλα καμια divx ταινουλα και στο τσακιρ κέφι καμια πασιεντζα! Τωρα εγινες κακος δηλαδη?! Κοιτα δεν βρισκω το λογο να εκνευριζεσαι και να γινεσαι κακος.... Τεσπα ναι παλιος ειναι αλλα πιστεψε με κανει πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειπες και στην τελικη μια ερωτηση εκανα γιατι δεν γνωριζω καποια πραγματα και ουτε τις λειτουργικες απαιτησεις για το καθε παιχνιδι, προγραμμα κτλ. Συγνωμη αλλα αν σε εκνευριζει απλα μην το διαβαζεις
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν έιναι θεμα εκνευρισμού δεν έχω λόγο να εκνευριστώ αλλα απο τα λεγόμενα σου δείχνεις να μην θελεις να δεχτεις ότι το pc σου απλα δεν την παλεύει.... ενα πράγμα σαν συναισθηματικό δεσιμο με ενα μηχανημα... πραγμα που εγώ προσωπικά δεν το κατανοω.... τασπα κανε ότι νομιζεις... αλλα φιλική συμβουλή μην σπαταλήσεις ούτε μισο ευρώ σε αυτο το μηχανημα!
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν έιναι θεμα εκνευρισμού δεν έχω λόγο να εκνευριστώ αλλα απο τα λεγόμενα σου δείχνεις να μην θελεις να δεχτεις ότι το pc σου απλα δεν την παλεύει.... ενα πράγμα σαν συναισθηματικό δεσιμο με ενα μηχανημα... πραγμα που εγώ προσωπικά δεν το κατανοω.... τασπα κανε ότι νομιζεις... αλλα φιλική συμβουλή μην σπαταλήσεις ούτε μισο ευρώ σε αυτο το μηχανημα! Δεν ξερω αν εχεις γνωστους που αναπτυσσουν συναισθηματικο δεσιμο με ενα μηχανημα και δεν δεχονται κατι ευκολα να το αλλαξουν....δικαιωμα τους, εγκλημα ετσι κι αλλιως δεν κανουν. Τεσπα δεν εχει να κανει με κατι τετοιο και δεν εχει να κανει με το οτι ειμαι ξεροκεφαλη ή χαζη και δεν καταλαβαινω..... αν ειχα 500 να μου περισσευουν θα τα εσκαγα να παρω αλλο για να στο πω και απλα.... δεν εχω οποτε ρωταω να βρω μια πιο προσιτη λυση και για να ειμαι ειλικρινης οπως ειπα και προηγουμενως ποτε δεν με απογοητευσε και γι'αυτο δεν ψαχτηκα να βρω αλλον ή να τον αλλαξω. Ακομα και autocad που χρησιμοποιω μια χαρα το τρεχει
Angelo_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι. Ειναι αυτο http://armorgames.com/wartune-game/14063 Γιατί μου φαίνονται ίδια? τσέκαρε το βιντεάκι που έχει η δικιά μου σελίδα. φαίνεται το ίδιο παιχνίδι! WalkerSW θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αν δεν τις περισσεύουν 350-450, και το πρόβλημα (αν) είναι μόνο στον επεξεργαστή, ίσως να ξεμπερδεύει με 10ευρώ(γιατι την ώρα).
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αμα σε καλύπτει τότε καλα κανεις και τον κρατάς.... αλλα να που έφαγες καπου κολλημα και πιο προσιτή ή συμφαίρουσα λύση απο αυτή που σου έιπα δεν υπάρχει! Γιατί μου φαίνονται ίδια? τσέκαρε το βιντεάκι που έχει η δικιά μου σελίδα. φαίνεται το ίδιο παιχνίδι! WalkerSW θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αν δεν τις περισσεύουν 350-450, και το πρόβλημα (αν) είναι μόνο στον επεξεργαστή, ίσως να ξεμπερδεύει με 10ευρώ(γιατι την ώρα). Ρε συ μιλαμε μαλλον για Pentium 4 σε socket 467, ουτε καν 775 να μιλούσαμε τουλάχιστον για αλλαγή σε καποιον Pentium D να παρει μια ανασα το μηχανημα!
Angelo_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ακομα και autocad που χρησιμοποιω μια χαρα το τρεχει στην δουλειά είχαμε χειρότερα μηχανήματα που τρέχαμε το Autocad, Βέβαια αν άνοιγες και δεύτερο πρόγραμμα(office) εκεί μάθαινες αν ήσουν άνθρωπος της υπομονής!
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γιατί μου φαίνονται ίδια? τσέκαρε το βιντεάκι που έχει η δικιά μου σελίδα. φαίνεται το ίδιο παιχνίδι! WalkerSW θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αν δεν τις περισσεύουν 350-450, και το πρόβλημα (αν) είναι μόνο στον επεξεργαστή, ίσως να ξεμπερδεύει με 10ευρώ(γιατι την ώρα). Εχει κατι διαφορες αλλα η κεντρικη ιδεα εξακολουθει να ειναι ιδια. Τεσπα ο υπολογιστης ειναι απο τα φοιτητικα χρονια και σαν ανεργη μηχανολογος δεν μου περισσευουν παιδια για να τα ριξω σε pc, αυτο που λεει ο Walker ειναι απολυτα σωστο οντως σε παλιο μηχανημα δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα ειτε αυτο ειναι υπολογιστης,ειτε αυτοκινητο ειτε οτιδηποτε αλλο...αλλα παντα υπαρχει ενα αλλα στην δουλειά είχαμε χειρότερα μηχανήματα που τρέχαμε το Autocad, Βέβαια αν άνοιγες και δεύτερο πρόγραμμα(office) εκεί μάθαινες αν ήσουν άνθρωπος της υπομονής! χαχαχαχαχαχα οχι οχιιιι και office ανοιγω ανετα και στο ιντερνετ μπαινει χαλαρα
mourgolukos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 παιδιά άν το παιχνίδι είναι flash (δεν διάβασα τα περισσότερα από πάνω) τότε ας το ανοίξει στον internet explorer. Θα τρέχει πολύ καλύτερα από άλλο browser. Δοκιμασμένο σε παλιά πισί
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 παιδιά άν το παιχνίδι είναι flash (δεν διάβασα τα περισσότερα από πάνω) τότε ας το ανοίξει στον internet explorer. Θα τρέχει πολύ καλύτερα από άλλο browser. Δοκιμασμένο σε παλιά πισί Αυτο που λες ισχυει...τσεκαρισμενο
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αλλα παντα υπαρχει ενα αλλα Το κατανοώ αυτο το αλλά μιας και εγώ στην ίδια επαγγελματική φάση βρίσκομαι... αλλα σε τετοιος περιπτώσεις καλο είναι να περιοριζόμαστε σε αυτά που μπορουν να μας προσφέρουν αυτά που ήδη έχουμε και να μην κανουμε ασυμφορες βελτιώσεις που δεν θα βοηθήσουν πουθενά!
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το κατανοώ αυτο το αλλά μιας και εγώ στην ίδια επαγγελματική φάση βρίσκομαι... αλλα σε τετοιος περιπτώσεις καλο είναι να περιοριζόμαστε σε αυτά που μπορουν να μας προσφέρουν αυτά που ήδη έχουμε και να μην κανουμε ασυμφορες βελτιώσεις που δεν θα βοηθήσουν πουθενά! Αχ βρε Walker αγανακτησες μαζι μου Σωστο αλλα αν πχ λυνεται εστω και με 50 ευρω να βολευτω για λιγο δεν θα με χαλουσε για να ειμαι ειλικρινης. Μηχανολογος και εσυ?
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αχ βρε Walker αγανακτησες μαζι μου Σωστο αλλα αν πχ λυνεται εστω και με 50 ευρω να βολευτω για λιγο δεν θα με χαλουσε για να ειμαι ειλικρινης. Μηχανολογος και εσυ? Οχι μηχνολογος αλλα και εγώ μηχανικος.... αμα ήμουν μηχανολογος εδω που ειμαι κατι θα ειχα βρει αλλα η ειδικότητα μου με περιορίζει αρκετα ακομη και στο εξωτερικό!
Angelo_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 50 ευρώ!!! τότε άλλαξε μητρική. Στον υπολογιστή που έχεις τώρα δεν αξίζει να δώσεις τόσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα