evetsou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παιδια καλησπερα! Πριν λιγο ημερες ειχα βαλει ενα θεμα σχετικα με την καρτα γραφικων που ανεβαζε θερμοκρασια. Τεσπα λυθηκε αυτο αλλα με προβληματιζει που ακομα το pc αργει οταν ανοιγω τον explorer και παιζω ενα παιχνιδι καρτελας. Παρατηρησα οτι η χρηση του cpu ειναι 100% και ετσι ο υπολογιστης τα παιζει! Τι στο καλο μπορει να ειναι αυτο τωρα????? γιατι ενω ειναι παιχνιδι καρτελας ανεβαινει τοσο πολυ η χρηση του cpu και κολλαει? Μηπως με τα mmo games πρεπει να εχεις ενα σχετικα καλο pc για να τα τρεξει η δεν ειναι απαραιτητο αυτο απο την στιγμη που τιποτα δεν εγκαθισταται στην μνημη του?
corpse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αρχικα γραψε μας τα specs του συστηματος σου. επειτα ποιο ειναι το παινχιδι αυτο που σου παει τη CPU στο 100%? και μετα για MMO φαση - για παραδειγμα το Neverwinter - οπως μπορεις να δεις και εδω (http://nw.perfectworld.com/about/faq) δεν υπαρχουν ιδιαίτερες απαιτησεις.
evetsou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ευχαριστω για τον ενδιαφερον και για τον χρονο σου! ο υπολογιστης ειναι παλιος αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη παρολο που τον εχω χρονια. Τεσπα ειναι xp με sp3, intel pentium 4 2.00 ghz kai 2.00 ram, καρτα γραφικων geforce4 mx 440. Το παιχνιδι απο οτι ειδα πρεπει να ειναι παρομοιο με αυτο που μου εδειξες, δεν ξερω αν θα το εχεις ακουστα ειναι το Wartune. http://armorgames.com/wartune-game/14063
corpse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 η καρτουλα σου ειναι στα ορια του να μπορει να παιξει ακομα και τοσο απλα παιχνιδια :-/ εγω θα σου προτεινα μια μικρη αναβαθμισουλα.. ξερεις ποια μητρικη καρτα εχεις?
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 συγνωμη που αργησα να σου απαντησω. ναι ξερω ποια μητρικη εχω ειναι η asus p4s533-e. για πες την προταση σου
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειναι πολυ παλιος υπολογιστής για να συμφερει οποιοδήποτε είδος αναβαθμισης..... Και ναι καποια flash games ειναι τοσο κακογραμμένα που γονατιζουν ακομη και συγχρονους επεξεργαστές , ποσο μάλλο τον καημένο τον παππού τον μονοπύρηνο! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2013 από WalkerSW 1
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 χμμ.... οποτε παιδια ειναι λογικα να μην παιρνει τα ποδια του το pc. πιστευα πως επειδη ειναι ενα παιχνιδι καρτελας δεν επιβαρυνει και τοσο το pc
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και κατι ακομα στα bios για το cpu εχει επιλεγμενο 2000ghz και εχει και αλλη μια επιλογη 2700 κατι. μηπως να αλλαξω αυτο? μηπως μπορει να φταει και το γεγονος οτι το pc για εναμιση χρονο δεν δουλευε και θα επρεπε να του κανω ενα format?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όπως ειπαν και τα παιδιά η κάρτα η πολύ παλιά και οριακά μπορεί να σου παίξει οτιδήποτε και εχεις και 2 gb ram αν κατάλαβα καλα απο τα λεγόμενα σου το οποιο ειναι πολύ λίγο, κανονικά απο 4 και πανω για να μην εχεις ιδιαίτερα προβλήματα με κολλήμα οταν ανοίγεις πολλά παράθυρα κτλπ φαντάσου για παιχνίδι. Το 2000ghz μαλλον ειναι η ταχύτηρα του επεξεργαστή, οχι μην το αλλάξεις σε 2700 γιατι ετσι τον κανεις overclock και θα εχεις αλλα προβλήματα μετα. Τώρα ενα format μετα απο τοσο καιρό δεν θα ηταν και άσχημα
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όπως ειπαν και τα παιδιά η κάρτα η πολύ παλιά και οριακά μπορεί να σου παίξει οτιδήποτε και εχεις και 2 gb ram αν κατάλαβα καλα απο τα λεγόμενα σου το οποιο ειναι πολύ λίγο, κανονικά απο 4 και πανω για να μην εχεις ιδιαίτερα προβλήματα με κολλήμα οταν ανοίγεις πολλά παράθυρα κτλπ φαντάσου για παιχνίδι. Το 2000ghz μαλλον ειναι η ταχύτηρα του επεξεργαστή, οχι μην το αλλάξεις σε 2700 γιατι ετσι τον κανεις overclock και θα εχεις αλλα προβλήματα μετα. Τώρα ενα format μετα απο τοσο καιρό δεν θα ηταν και άσχημα πιστευεις οτι ισως το format βελτιωσει την κατασταση καπως αισθητα????? η μηπως ονειροπολω και ζω σε κοσμο αγγελικα πλασμενο???
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 πιστευεις οτι ισως το format βελτιωσει την κατασταση καπως αισθητα????? η μηπως ονειροπολω και ζω σε κοσμο αγγελικα πλασμενο??? Κοιτα δεν ξέρω και δεν νομίζω οτι ενα format θα έλυνε ως δια μαγεία το πρόβλημα που εχεις γιατι ετσι και αλιώς ο υπολογιστής + κάρτα γραφικώ ειναι αρκετα παλιά για οτιδήποτε, αλλα ενα format ειδικα αν εχεις καιρό να ανοίξεις το pc βοηθάει να " καθαρίσει " λιγο το pc (λειτουργικο) απο άχρηστα πράγματα / σκουπίδια trojans κτλπ που ισως να εχει το pc. Άποψη μου αν δεν βαρίεσαι κανε ενα ετσι και αλλιως δεν εχεις τιποτα να χάσεις
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και μονο απο περιεργεια θα το κανω για να δω πως θα λειτουργησει αλλιως τι να πω.... θα ψαξω για καμια καρτα γραφικων συμβατη αλλα καλυτερη απο αυτη που εχω
Angelo_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μπορεί να είναι παλιό το πισί, αλλά αν είναι για απλές εφαρμογές τα 2GB ram είνια μια χαρά, δεν ξέρω όμως και αυτό το παιχνίδι καρτέλας είναι τόσο βαρύ που θέλει παραπάνω. όσο για τον επεξεργαστή, μου έχει τύχει πολλές φορές από τα bios να τρέχουν τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη ταχύτητα(συνήθως με μικρότερο "πολλαπλασιαστή") απ'ότι είναι. αυτό θα το καταλάβουμε μόνο αν ξέρεις το μοντέλο του επεξεργαστή. Με το πρόγραμμα CPU-Z θα μπορείς να μάθεις. (αν είναι σέλερον, τότε τράβα για αναβάθμιση) +1 στο φορμάτ.
evetsou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μπορεί να είναι παλιό το πισί, αλλά αν είναι για απλές εφαρμογές τα 2GB ram είνια μια χαρά, δεν ξέρω όμως και αυτό το παιχνίδι καρτέλας είναι τόσο βαρύ που θέλει παραπάνω. όσο για τον επεξεργαστή, μου έχει τύχει πολλές φορές από τα bios να τρέχουν τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη ταχύτητα(συνήθως με μικρότερο "πολλαπλασιαστή") απ'ότι είναι. αυτό θα το καταλάβουμε μόνο αν ξέρεις το μοντέλο του επεξεργαστή. Με το πρόγραμμα CPU-Z θα μπορείς να μάθεις. (αν είναι σέλερον, τότε τράβα για αναβάθμιση) +1 στο φορμάτ. Angelo το παιχνιδι το εχω γραψει παραπανω μπορεις να ριξεις μια ματια και να μου πεις αν εχει πολλες απαιτησεις? εγω ειμαι ασχετη καπως (φανταζομαι θα το διαπιστωσατε ολοι σας). Τωρα οσο για τον επεξεργαστη τι ακριβως πρεπει να σας πω για να σας κατατοπισω περισσοτερο?
Angelo_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή σελίδα, αλλά σύμφωνα με αυτή την σελίδα το παιχνίδι χρειάζεται τουλάχιστον 1GB μνήμη RAM και 2,33GHz επεξεργαστή, οπότε μάλλον χρειάζεσαι μεγαλύτερο επεξεργαστή, αν σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση και πάρεις επεξεργαστή σε συμβουλεύω να μη δώσεις πάνω από 10ευρώ για τον επεξεργαστή, αλλιώς πούλα αυτά που έχεις και δώσε κάτι παραπάνω για να φτιάξεις ένα καλύτερο σύστημα. Για το πόσο πρέπει να τα πουλήσεις και τι πρέπει να πάρεις μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα