vagadget_21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα έχω το παλιό κλασικό xperia X10 (το μεγάλο που λέμε), με τον 1000άρι μονοπύρηνο επεξεργαστή, μετά από 2 και χρόνια χρήσης έχει αρχίσει και κολλάει ώρες ώρες ενώ είναι σε άριστη κατάσταση με καινούρια μπαταρία με περισσότερη διάρκεια από την προηγούμενη, αγρατζούνιστο πάντα με ζελατίνα σε θήκη κτλπ! Επειδή λοιπόν δεν θέλω και δεν μπορώ προς το παρόν να αλλάξω το κινητό μου θέλω να το κάνω root! ισχύει ότι με αυτό θα "ελαφρύνει" η ram και θα μπορώ να το διαχειρίζομαι αλλιώς? Θα μπορώ να βάλω το android 4 όπως το φοράνε πολλά ίδια που έχω δει στο youtube ενώ τώρα το κινητό φοράει επίσημα από την sony το 2.3.3? Τι θα αλλάξει με αυτό κι αν κάποιος ξέρεις πως μπορώ να το κάνω? ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κανοντας root ουσιαστικα γινεσαι ο απολυτος χρηστης του κινητου, μπορεις να κανει ο,τι θελεις, overclock, αφαιρεση του bloatware κτλπ Το κινητο θα ελαφρυνει αν μετα το root αφαιρεσεις αχρηστες εφαρμογες που εχει περασει μεσα η sony (το bloatware που λεμε), ετσι ελευθερωνεις μνημη και RAM, Kαι ICS γινεται να βαλεις αλλα οχι επισημα, απλα πρεπει να αλλαξεις την rom, υπαρχει πιθανοτητα ομως να μην ειναι αρκετα δυνατο το κινητο ωστε να τρεξιε android 4, αυτα απο εμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagadget_21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ευχαριστώ φίλε, θα προσπαθήσω να βρω κάποιο Link για να το κάνω, απλά φοβάμαι μην μπλοκάρω το κινητό μου κάνοντας καμιά μαλακία! Θα βρω οδηγίες να το κάνω βήμα βήμα αν είναι! Α τι είναι το overclock? και πως αλλάζω την rom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corpse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οτι απορια εχεις καλυτερα πιστευω να αναφεροσουν εδω (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256549) που θα σου απαντησουν ατομα που εχουν την συσκευη και εφοσον εισαι και αρχαριος στο ολο θεμα καλυτερα οι απαντησεις που θα παιρνεις να ναι συγκεκριμενες για αποφυγη λαθων. αν το χεις με τα αγγλικα καλυτερα να ασχοληθεις με το XDA. εκει θα βρεις τα παντα για τη συσκευη σου: Roms, Kernels κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Να το μπλοκαρεις λιγο δυσκολο, απλα ακολουθησε ο,τι δειχνει το βιντεο, και δες για tutorial που απευθυνεται στο x10 και οχι πχ στο x8. To οverclock ειναι ο,τι ειναι και στα pc, υπερχρονισμος του επεξεργαστη (συνηθως) αλλα για το κινητο αστο, μη το επιχειρεις καν μιας και εισαι ψιλο-αρχαριος. Για να αλλαξεις την rom μπαινεις πρωτα σε CWM (κατι σαν recovery mode) με εναν συνδιασμο πληκτρων κατα την εκκινηση της συσκευης, εκει διαλεγεις την ROM την οποια εχεις περασει στην καρτα sd και κανεις εγκατασταση, θα εξηγει τα παντα στο βιντεο, επισης κανε και μια επισκεψη στο Site: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614">xda θα σε βοηθησει αρκετα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το κινητο μια χαρα θα τα παει με cyanogen 10 εδω οδηγος για root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196421 εδω οδηγός εγκαταστασης android 4.1 jelly bean cyanogemod 10 http://androidmuscle.com/how-to-install-android-4-1-jelly-bean-on-xperia-x10-with-cyanogenmod-10/ και μην φοβασαι αν το κανεις μια φορα μετα καθε μηνα θα αλαζεις rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagadget_21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχω ασχοληθεί αρκετά με εφαρμογές κτλπ. δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο κομμάτι, θα το προσπαθήσω και θα σας πω το αποτέλεσμα! Αυτό με την rom μόνο δεν κατάλαβα μετά πως θα το κάνω, αλλά εντάξει βήμα βήμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagadget_21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 sos το έκανα βήμα βήμα όπως λέει ακριβώς σε αυτήν εδώ την σελίδα http://www.xperiax10.net/2011/09/08/root-your-gingerbread-xperia-x10-tutorial/ έχω φτάσει στο στάδιο που θα δείτε και στην φωτογραφία, πάω να ανοίξω το κινητό μου και απλά βγάζει το σήμα της sony ericsson αλλά δεν ανοίγει! όπως είναι στο site εγώ έχω φτάσει ακριβώς στο στάδιο 4! Μάλλον τον ήπιαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagadget_21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ορίστε κι εικόνες που μου βγαίνουν εκεί που κάνω την εγκατάσταση, όλα φαίνονται μια χαρά αλλά το κινητό συνεχίζει να μην ανοίγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα