Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή απο αυτους που θελουν μια πιο σοβαρη και καλυτερη ms :rolleyes:

αλλα δε πειραζει οσο εχει τα φανμποι της που μεχρι και το drm σε παιχνιδοκονσολες βρισκουν λογικο δεν εχει να φοβαται τιποτα

Μια χαρα τα παει και ειναι αρκετα σοβαρη!

Απλα αυτα που κανει σε καποιους αρεσουν και σε καποιους δεν αρεσουν!Αυτα εχει η ζωη καποιοι κερδιζουν απ'αυτα που κάνει και κάποιοι χάνουν!

Το 2007 που ηθελα ενα πιο touch περιβαλον στο tablet μου,εσυ ήσουν χαλαρος και απολαβανες τα xp σου με το κλασσικο start menu και εγω εκανα ζογκλερικα για να χειριστω το tablet μου :P ,τωρα το 2013 εχω ενα ανθρώπινο touch περιβάλλον για το windows tablet μου και εσυ κανεις ζογκλερικα στα φορουμ για να καταφέρεις να αποδείξεις οτι τα 8 δεν ειναι καλυτερα απο τα 7!

No offence!;)

Δημοσ.

εσυ κανεις ζογκλερικα στα φορουμ για να καταφέρεις να αποδείξεις οτι τα 8 δεν ειναι καλυτερα απο τα 7!

No offense! ;)

ειπα εγω οτι δεν ειναι καλυτερο λειτουργικο; κατι διαβαζεις λαθος, η ολη μου διαφωνια με τα 8 ειναι στο υποχρεωτικο modern ui

μετα συνεχιζω με μια αδιαφορια σε οτιδηποτε αφορα κινητα/tablet γιατι υπαρχει το ανδροειδες που ειναι με διαφορα το καλυτερο για μενα (με το ιδιο τροπο που αδιαφορω στους η/υ για αλλα λειτουργικα εκτος των παραθυρων) 

και πλεον η αντιπαθεια που μου προκαλει η ms χωρις να ειχα καποια τετοια προθεση για κατι τετοιο κορυφωθηκε με το νεο xbox 

εγω hater δεν ηθελα να γινω, αυτη με εκανε 

Δημοσ.

ειπα εγω οτι δεν ειναι καλυτερο λειτουργικο; κατι διαβαζεις λαθος, η ολη μου διαφωνια με τα 8 ειναι στο υποχρεωτικο modern ui

μετα συνεχιζω με μια αδιαφορια σε οτιδηποτε αφορα κινητα/tablet γιατι υπαρχει το ανδροειδες που ειναι με διαφορα το καλυτερο για μενα (με το ιδιο τροπο που αδιαφορω στους η/υ για αλλα λειτουργικα εκτος των παραθυρων) 

και πλεον η αντιπαθεια που μου προκαλει η ms χωρις να ειχα καποια τετοια προθεση για κατι τετοιο κορυφωθηκε με το νεο xbox 

Το metro ui ειναι κοματι του λογισμικου,γι'αυτο ειναι υποχρεοτικο! Αν δε σ'αρεσει δε το χρησιμοποιεις,γιατι πολυ απλα το metro ui ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το νεο start menu αλλα τα full screen apps του market!Εσενα σε ενοχλει το νεο start menu και οχι το metro ui!

Ο σωστος και λογικος τροπος να δείχνεις την αδιαφορια σου,ειναι να μην ασχολησε και να συζητας σε θεματα που ανεφερονται σ'αυτα που αδιαφορεις και οχι να μπαίνει και να τα κραζεις!

Για τις κονσολες δε με ενδιαφέρει,προτιμω το pc gaming,οποταν δε σχολιαζω!

Δημοσ.

οταν γινεις moderator στο δικο σου φορουμ να μου κανεις edit να μου ριξεις και μπαν , προς το παρον θα με ανεχεσαι 

Δημοσ.

οταν γινεις moderator στο δικο σου φορουμ να μου κανεις edit να μου ριξεις και μπαν , προς το παρον θα με ανεχεσαι

Δε στο είπα αυτό για να μη γράφει τη γνώμη σου,αλλά για να καταλάβεις ότι δεν εισαι τόσο αδιαφορος για το θέμα,έστω και αν προτιμάς ios ή android για κινητά και tablet!;)

Υ.Γ.Να ξερεις ότι με πλήρωσες μ'αυτο που είπες περί μπαν!:P

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Ο σωστος και λογικος τροπος να δείχνεις την αδιαφορια σου,ειναι να μην ασχολησε και να συζητας σε θεματα που ανεφερονται σ'αυτα που αδιαφορεις και οχι να μπαίνει και να τα κραζεις!

[...]

Καλά, είναι τουλάχιστον απύθμενο το θράσος που έχεις να απευθύνεις εσύ ειδικά παροτρύνσεις να μην ασχολούνται όσοι δεν ενδιαφέρονται. Εσύ ειδικά που μπαίνεις σε ΚΑΘΕ topic που αφορά την Apple ή τα προϊόντα της και μας ταράζεις στη μπουρδολογία και το trolling. Αφού εσύ ειδικά δεν ενδιαφέρεσαι για την Apple, γιατί μας τα πρήζεις;;; 

Κόψε το δούλεμα και, κυρίως, κόψε τις παροτρύνσεις προς άλλα μέλη! Γιατί, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! 

• Like 1
Δημοσ.

ή απο αυτους που θελουν μια πιο σοβαρη και καλυτερη ms  :rolleyes:

αλλα δε πειραζει οσο εχει τα φανμποι της που μεχρι και το drm σε παιχνιδοκονσολες βρισκουν λογικο δεν εχει να φοβαται τιποτα 

Ναι μονο που σε βρισκω λιγο απολυτο γιατι ποιο πανω λες ειναι ποιο τελειο το android ας μπω σε ολα τα θεματα με windows να πω ποσο χαλια εταιρια ειναι συμφωνα με τα γουστα μου και μονο (αφου για μενα ειναι χαλια αρα και για τον υπολοιπο πλανητη πρεπει να ειναι χαλια)και αν κανενας πει τιποτα αντιθετο κλασσικα ειναι fanboy...Εσενα σε βολευει το android εμενα το wp8...Βασικο αν ηξερες που να ριξεις ευθυνες δεν θα εγραφες αυτο με το drm ..

Δεν νομιζω εσυ να ηθελες μια ποιο σοβαρη Ms η ms απο μονη της ειναι τοσο σοβαρη που αυτα που κανει εχουν σοβαρες συνεπειες και αλλαζουν καποια πραγματα εντελως σε αντιθεση βεβαια με αλλες εταιριες που βασιζονται σε αλλα δεδομενα και πραγματα...Να στο πω απλα αν εσυ θες να πειραζεις το κινητο καλα κανεις και πας android εγω ομως που το θελω να δουλευει παω wp8 απλα ουτε fanboy ειμαι ουτε τιποτα...Ουτε εσενα θα σου αρεσε να μπαινω σε ολα τα θεματα που αφορουν το android και να διαβαζω 5 πραγματα στο ιντερνετ και να τα κανω καραμελα σε καθε θεμα...καταλαβες?

Δημοσ.

Ναι ειναι τετοια η αδιαφορια που σε καθε θεμα διαβαζω τα ποστ σου με το κιλο

Το xbox ειναι το καινουργιο xbox παταει σε καινουργια δεδομενα ειμαστε στο 2013 και αμα ειναι μην το αγοραζεις δεν σε υποχρεωνει κανεις..

Δημοσ.

Καλά, είναι τουλάχιστον απύθμενο το θράσος που έχεις να απευθύνεις εσύ ειδικά παροτρύνσεις να μην ασχολούνται όσοι δεν ενδιαφέρονται. Εσύ ειδικά που μπαίνεις σε ΚΑΘΕ topic που αφορά την Apple ή τα προϊόντα της και μας ταράζεις στη μπουρδολογία και το trolling. Αφού εσύ ειδικά δεν ενδιαφέρεσαι για την Apple, γιατί μας τα πρήζεις;;;

Κόψε το δούλεμα και, κυρίως, κόψε τις παροτρύνσεις προς άλλα μέλη! Γιατί, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

Εμενα με ενδιαφερει και η apple(εστω και αν δε τη γουσταρω) και τα λογισμικα και προϊόντα της και ποτε δεν ειπα οτι μου ειναι αδιαφορα και δεν ασχολούμαι και δεν ενημερωνομαι γι'αυτα!

Οποταν ουτε θράσος έχω και ούτε είπα κατι που δε το πιστευω!:X

Υ.Γ.Όσο για το τρολινκ,νομίζω δε θες να συζητησουμε για το πόσο απο δ'αυτο πέφτει καθημερινά απο τους apple funs σε διάφορα θεματα και εσυ τουπεκι ψιλοκομενο και απο την αλλη καθαρίζεις οτι δε σου αρέσει!

Παράδειγμα πρεπει πρωτα να είσαι εσυ σαν διαχειριστης και οχι εγω,σαν φιλοξενουμενος!

• Like 1
Δημοσ.

Ποια apps λείπουν? Για Instagram υπάρχουν αρκετά apps με καλύτερο το instance.

Tα φίλτρα του instance είναι χάλια και όσο καλή δουλειά και αν έκανε ο developer η εμπειρία του δεν είναι ίδια με αυτή ενός official app ενώ λείπουν features. 

Λείπουν οι εφαρμογές της Google, ακόμα και το google search δεν ανανεώνεται. Λείπει πολύ μια εφαρμογή για το gmail. Ακόμα το facebook page, το vine, δεκάδες παιχνίδια. Ακόμα οι εφαρμογές που υπάρχουν συχνά είναι ακριβότερες και υποδεέστερες των αντίστοιχων για ios και android και δεν ανανεώνονται συχνά. 

Δημοσ.

Το xbox ειναι το καινουργιο xbox παταει σε καινουργια δεδομενα ειμαστε στο 2013 και αμα ειναι μην το αγοραζεις δεν σε υποχρεωνει κανεις..

χθες δε σου απαντησα γιατι ηταν off topic..

ουτε σημερα που μπηκε ανεπισημα η ταφοπλακα  θα σου απαντησω 

απλα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

χθες δε σου απαντησα γιατι ηταν off topic..

ουτε σημερα που μπηκε ανεπισημα η ταφοπλακα  θα σου απαντησω 

απλα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Μονο που απλα ειναι φημες ασε να περασει καιρος και το ξανασυζηταμε

Δημοσ.

οι φημες ομως και η δημιουργια εντυπωσεων ειναι το Α και Ω πολλες φορες.. 

αλλωστε πλεον δεν ειναι φημες, οι 2 εταιρειες ακολουθουν πλεον επιβεβαιωμενα διαφορετικες τακτικες και ηδη εχει αρχισει να δημιουργειται ρευμα

το προβλημα μου ειναι οτι εσυ βγηκες να υποστηριξεις τη λαθος τακτικη μονο και μονο για να υποστηριξεις τη ms και αναφερθηκες μαλιστα σε "νεα δεδομενα" , τα οποια φυσικα δεν εξυπηρετουν καθολου τα συμφεροντα των χρηστων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...