mourouzis2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έχω και android (samsung galaxy s advance) και iOS συσκευή (iphone 3G, ipad 3) και το επόμενο μου κινητό (όταν και αν) θα είναι windows phone έτσι επειδή θέλω να τα δοκιμάσω. Δεν έχω ανάγκη τώρα, για αυτό και δεν παίρνω. Το δε android Κινητό μου, παρά τα καλά specs κολλάει χωρίς λόγο και αιτία σε στιγμές που δεν το περιμένω. Μιλάμε για συσκευή 2 μηνών! Όλο αυτό το κράξιμο (δεν υπάρχουν apps, είναι κλειδωμένο, είναι της M$, είναι το ένα το άλλο) με επιχειρήματα που είναι κυρίως οπαδικού τύπου. Ένα mid-range windows phone θα επιλέξω στην επόμενη αγορά και τότε μάλλον θα έχει εμπλουτιστεί αρκετά το Market ώστε να μη νιώσω "παραγκωνισμένος".
blackkiller Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Windows phone? τι ειναι αυτό; Κινητο; Ποιος ασχολείται με την Microsoft πλέον ρε παιδια; :/ Sent from my iPhone using Insomnia Εδω υπάρχουν άτομα που ασχολούνται ακόμα με την Apple........ Sent from my Windows Phone using Insomnia 2
Windows8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Windows phone? τι ειναι αυτό; Κινητο; Ποιος ασχολείται με την Microsoft πλέον ρε παιδια; :/ Sent from my iPhone using Insomnia Δεν θα σου πω ουτε για xbox live, ουτε για ταχυτητα, ουτε για καμερες κλπ. Απλα, ΕΓΩ ασχοληθηκα γιατι το Android μου LG L7 300ευρω συσκευη, λαγκαρε, εκαιγε ολη η συσκευη, ειχε χαλια βιντεο, και εκανε ρεσταρτ μονο του. Καθε φορα που ανοιγα το wifi περιμενα 15 λεπτα να παρει μπρος. Κολλαγε ακομα και στο μενου (το πιο αθλιο μενου btw) Και δεν ηταν η μονη android συσκευη που ειχα. Ξεκινησα με Iphone 4, απλα γιακ. Ποτε δεν μου αρεσε. Τωρα ειχα htc 8s και δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. To εδωσα στην κοπελα μου που "πεταξε" το android της (lg l5 - 2μηνων συσκευη) απο το λαγκ που ετρωγε + οτι δεν θα παρει Update, και παραγγειλα Lumia 720. Οποτε ασχολουμαστε μονο οσοι δεν θελουμε να ψαχνουμε λυσεις για προβληματα και μηδενικα updates, οταν ενα λογισμικο σε οποιαδηποτε συσκευη λειτουργει το ιδιο καλα. Καταλαβες;
ares225 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Φιλε μου ελπιζω να μην εννωεις οτι το iphone ετρεχε android... Παντω περα απο την πλακα τα windows phone ειναι πολυ ελαφρυ σαν λειτουργικο ηδη το χω προτεινει σε δυο φιλους μου και εμειναν απολυτα ικανοποιημενοι τωρα αν καποια στιγμη αλλαξω με βλεπω να πηγαινω κι εγω προς ms μερια
Windows8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Φιλε μου ελπιζω να μην εννωεις οτι το iphone ετρεχε android... Χαχαχαχαχ πεθανα! ;-) Προφανως και οχι homie.
fmarkos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κέντρο ειδοποιήσεων; Τι λες τώρα ανατρίχιασα!!! Ε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγω από το android και να πάρω WP κι ας έχουν το πιο άθλιο ιντερφεης που έχω δει ποτέ σε κινητό. Ακόμα και τα 6.1 μου άρεσαν περισσότερο από αυτή την αηδία με τα πλακάκια. Στην προσπάθεια της MS να μην αντιγράψει κατάφερε να κάνει μια τρύπα στο νερό (ή μήπως στο πλακάκι; ) Και όχι δεν είμαι ms hater είμαι θερμός ακόλουθος της από win3.1 μέχρι και win7. Ακόμα και την αηδία των μιλένιουμ είχα περάσει. Αλλά αυτό το πράγμα με το metro ui να το βάλουν στο... ντουλάπι της ιστρορίας για το καλό τους ή ας το κρατήσουν για τα τάμπλετ και για ότι έχε οθόνη αφής. Παιδιά μην αρχίσετε τα μα και μου άποψη μου είναι δεν περιμένω από κανέναν να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει. Καθείς με ότι βολεύεται.
ares225 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Φιλε μου κι εγω τα ιδια ελεγα αλλα τελικα μετα απο ενα μηνα το συνηθησα το metro ui στο λαπτοπ δεν με ενοχλει πλεον συν το οτι το λαπτοπακι του 2007 εγινε πιο γρηγορο απο ποτε.
Red_Tiby Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε ποιος το ζηταει αυτο?Ξεκαθαρισμα του χωρου θελουμε με καλυτερο τροπο!Να μπορουμε να περασουμε καμια εφαρμογη στην SD!Που μετραμε mb mb για να δουμε αν χωραει!
lovermana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παιδιά τα windows 8 είναι ένα πολύ καλό σε γενικές γραμμές λογισμικό, απίστευτα γρήγορο και πολύ σταθερό. Το έχω δουλέψει σε Samsung ativ s (απίστευτα όμορφο κινητό, καμία σχέση με το s3..) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εχουν όμως ένα μεγάλο ελάττωμα, το οποίο αν δεν λυθεί, θα καθορίσει εν πολλοίς την μοίρα του λογισμικού. Μεγάλη έλλειψη σε εφαρμογές, κυρίως σε ελληνικές. Ιδίως σε ο,τι έχει να κάνει με ειδησεογραφικά κλπ,, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα..
icsd08063 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Θα είναι διαθέσιμο για WP7.8 ή μόνο για WP8 ?
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Έχω και android (samsung galaxy s advance) και iOS συσκευή (iphone 3G, ipad 3) και το επόμενο μου κινητό (όταν και αν) θα είναι windows phone έτσι επειδή θέλω να τα δοκιμάσω. Δεν έχω ανάγκη τώρα, για αυτό και δεν παίρνω. Το δε android Κινητό μου, παρά τα καλά specs κολλάει χωρίς λόγο και αιτία σε στιγμές που δεν το περιμένω. Μιλάμε για συσκευή 2 μηνών! Όλο αυτό το κράξιμο (δεν υπάρχουν apps, είναι κλειδωμένο, είναι της M$, είναι το ένα το άλλο) με επιχειρήματα που είναι κυρίως οπαδικού τύπου. Ένα mid-range windows phone θα επιλέξω στην επόμενη αγορά και τότε μάλλον θα έχει εμπλουτιστεί αρκετά το Market ώστε να μη νιώσω "παραγκωνισμένος". Έχεις αναβαθμίσει σε Jellybean; Γιατί ναι η Gingerbread λογισμικο 3ετιας λογικό είναι να έχει κάποια lag spikes. Επίσης δοκίμασε να βάλεις ex dialer για τις κλήσεις και όταν αναβαθμίσεις σε Jb αφού πρώτα κάνεις clean install και δεν περάσεις το λογισμικό πάνω στο προηγούμενο λογισμικό και δοκιμάσεις ένα ελαφρύτερο launcher από το tw της samsung πες μου αν θα κολλήσει πάλι.
grnrg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βλεπουμε συνεχως (απο περσυ) προσθηκες στα WP και συνεχως απο κατω να κραζει ο κοσμος... Αντι να λεει, μπραβο, ακουνε τους χρηστες, μπραβο το εμπλουτιζουν, μπραβο θα γινει ανταγωνιστικο, ή εστω ενα αντε καλυτερα τα παει, ή εστω πλησιαζει τους αλλους σιγα-σιγα... κραζουν!!! Η βλακεια στο μεγαλειο της!!! 1
lepaterious Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βλεπουμε συνεχως (απο περσυ) προσθηκες στα WP και συνεχως απο κατω να κραζει ο κοσμος... Αντι να λεει, μπραβο, ακουνε τους χρηστες, μπραβο το εμπλουτιζουν, μπραβο θα γινει ανταγωνιστικο, ή εστω ενα αντε καλυτερα τα παει, ή εστω πλησιαζει τους αλλους σιγα-σιγα... κραζουν!!! Η βλακεια στο μεγαλειο της!!! Τον τελευταιο καιρο οτι και να βγαλει η Ms πεφτει κραξιμο χωρις λογο απο τα τρολλς αλλα και απο αυτους που γινοντε τρολλς χωρις να το ξερουν Η απο αυτους που θελουν καποια πραγματα να αποτυχουν για να δικαιολογησουν στον εαυτο τους οτι κανανε την καλυτερη αγορα.... 1
BuzzOFF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Έχεις αναβαθμίσει σε Jellybean; Γιατί ναι η Gingerbread λογισμικο 3ετιας λογικό είναι να έχει κάποια lag spikes. Επίσης δοκίμασε να βάλεις ex dialer για τις κλήσεις και όταν αναβαθμίσεις σε Jb αφού πρώτα κάνεις clean install και δεν περάσεις το λογισμικό πάνω στο προηγούμενο λογισμικό και δοκιμάσεις ένα ελαφρύτερο launcher από το tw της samsung πες μου αν θα κολλήσει πάλι. η διαφορα με τa WP ειναι οτι δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα αυτα για να μην σερνεται το λειτουργικο. Και ο μεσος χρηστης δεν ασχολειται με launcher και wipe της cache κλπ κλπ. Και σου μιλαω εχωντας αλλαξει πανω απο 50 συσκευες Android. και καμμια 4-5 WP.
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τον τελευταιο καιρο οτι και να βγαλει η Ms πεφτει κραξιμο χωρις λογο απο τα τρολλς αλλα και απο αυτους που γινοντε τρολλς χωρις να το ξερουν Η απο αυτους που θελουν καποια πραγματα να αποτυχουν για να δικαιολογησουν στον εαυτο τους οτι κανανε την καλυτερη αγορα.... ή απο αυτους που θελουν μια πιο σοβαρη και καλυτερη ms αλλα δε πειραζει οσο εχει τα φανμποι της που μεχρι και το drm σε παιχνιδοκονσολες βρισκουν λογικο δεν εχει να φοβαται τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα