Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητάνε με επιμονή οι χρήστες Windows Phone είναι ένα κεντρικό σύστημα ειδοποιήσεων, κάτι που σύμφωνα με σημερινή διαρροή, δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα reddit και δείχνουν εκτός του κέντρου ειδοποιήσεων, και άλλες σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows Phone.

Σχετικά με το κέντρο ειδοποιήσεων, οι φωτογραφίες σύμφωνα με άλλες πληροφορίες απεικονίζουν μια πρώιμη έκδοση του νέου χαρακτηριστικού στο οποίο υπάρχει ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας μεμονωμένα για όποια εφαρμογή θελήσουμε. Κάτω από μια οθόνη βλέπουμε όλες τις ενημερώσεις που μας αφορούν και οι οποίες προέρχονται από live tiles.

Σε άλλες φωτογραφίες βλέπουμε επίσης μια ανασχεδιασμένη εφαρμογή ημερολογίου, δυνατότητα ταξινόμησης εφαρμογών ανάλογα τη χρήση που κάνουμε καθώς και βελτιώσεις στο μενού του Multitasking οι οποίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κλείσουμε απευθείας μια εφαρμογή από εκεί.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: reddit.com

Link.png Site: Περισσότερες φωτογραφίες

Δημοσ.

δηλαδή είναι τόσο πλήρες το λειτουργικό που αυτό τους έλειπε και το ζητάγανε με επιμονή?

και δεν ζητάνε τίποτα άλλο?

• Like 2
Δημοσ.

Αντί να δώσουν κάτι ουσιαστικό στο χρήστη ώστε να γίνει λίγο ανταγωνιστικό το λειτουργικό όπως π.χ. να δώσουν λίγη πρόσβαση στο σύστημα, κάθονται και προσθέτουν τι; Κέντρο ειδοποιήσεων!! Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορο...

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως....... απορω πως γινεται να λειπουν 3-4 απλα, βασικα πραγματακια και να μην τα ενσωματωνουν.

Δημοσ.

Ευτυχως....... απορω πως γινεται να λειπουν 3-4 απλα, βασικα πραγματακια και να μην τα ενσωματωνουν.

όπως ; προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λειτουργικο. Δεν μου λείπει κάτι...

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσουν τα wp8...ως λειτουργικό. Δεν είναι τέλειο σίγουρα αλλά το προτιμώ από το android.  Καλό είναι να το βελτιώσουν και άλλο, το πρόβλημα παραμένει το marketplace.  Είναι πολλά app που λείπουν, όχι μόνο το instagram. 

• Like 1
Δημοσ.

όπως ; προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λειτουργικο. Δεν μου λείπει κάτι...

Οπως το κεντρο ειδοποιησεων ας πουμε...

Ενα προγραμμα που να ενεργοποιει το led του τηλεφωνου για χαμενες κλησεις/μηνυματα...

Ενας file manager ...

Ενα toggle που να ενεργοποιει / απενεργοποιει  τον ηχο-δονηση με ενα κουμπι...

Ενας πιο συνθετος browser με ρυθμισεις για τα παντα...

Ισως βεβαια επειδη λειπουν αυτα και διαφορα αλλα ειναι τοσο ελαφρυ το συστημα και πεταει...

• Like 4
Δημοσ.

Όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα ενδότερα του λειτουργικού προφανώς δεν είναι για αυτούς ούτε το Windows Phone 8 ούτε το iOS.

• Like 3
Δημοσ.

Μου αρέσουν τα wp8...ως λειτουργικό. Δεν είναι τέλειο σίγουρα αλλά το προτιμώ από το android.  Καλό είναι να το βελτιώσουν και άλλο, το πρόβλημα παραμένει το marketplace.  Είναι πολλά app που λείπουν, όχι μόνο το instagram. 

Ποια apps λείπουν? Για Instagram υπάρχουν αρκετά apps με καλύτερο το instance.

Δημοσ.

Οπως το κεντρο ειδοποιησεων ας πουμε...

Ενα προγραμμα που να ενεργοποιει το led του τηλεφωνου για χαμενες κλησεις/μηνυματα...

Ενας file manager ...

Ενα toggle που να ενεργοποιει / απενεργοποιει  τον ηχο-δονηση με ενα κουμπι...

Ενας πιο συνθετος browser με ρυθμισεις για τα παντα...

Ισως βεβαια επειδη λειπουν αυτα και διαφορα αλλα ειναι τοσο ελαφρυ το συστημα και πεταει...

Κέντρο ειδοποιήσεων δεν το θεωρώ αναγκαίο. Αυτή την δουλειά κάνουν τα tiles

file manager δεν χρειάζεται. Τα hubs κάνουν καλά την δουλειά τους. Αλλά αν θες κάτι τέτοιο κατέβασε το getthemall

Υπάρχει

surfcube 3d

οχι δεν είναι επειδή λείπουν αυτά το ότι πετάει σαν λειτουργικό. Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...