Hal9000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητάνε με επιμονή οι χρήστες Windows Phone είναι ένα κεντρικό σύστημα ειδοποιήσεων, κάτι που σύμφωνα με σημερινή διαρροή, δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα reddit και δείχνουν εκτός του κέντρου ειδοποιήσεων, και άλλες σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows Phone. Σχετικά με το κέντρο ειδοποιήσεων, οι φωτογραφίες σύμφωνα με άλλες πληροφορίες απεικονίζουν μια πρώιμη έκδοση του νέου χαρακτηριστικού στο οποίο υπάρχει ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας μεμονωμένα για όποια εφαρμογή θελήσουμε. Κάτω από μια οθόνη βλέπουμε όλες τις ενημερώσεις που μας αφορούν και οι οποίες προέρχονται από live tiles. Σε άλλες φωτογραφίες βλέπουμε επίσης μια ανασχεδιασμένη εφαρμογή ημερολογίου, δυνατότητα ταξινόμησης εφαρμογών ανάλογα τη χρήση που κάνουμε καθώς και βελτιώσεις στο μενού του Multitasking οι οποίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κλείσουμε απευθείας μια εφαρμογή από εκεί. Site: reddit.com Site: Περισσότερες φωτογραφίες
kinitos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δηλαδή είναι τόσο πλήρες το λειτουργικό που αυτό τους έλειπε και το ζητάγανε με επιμονή? και δεν ζητάνε τίποτα άλλο? 2
Feregorn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πολύ καλή κίνηση...Μου δίνει έναν παραπάνω λόγο να δοκιμάσω WP8... 1
vamitrou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πολύ καλή κίνηση...Μου δίνει έναν παραπάνω λόγο να δοκιμάσω WP8... smells like WP9
bobo1704 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αντί να δώσουν κάτι ουσιαστικό στο χρήστη ώστε να γίνει λίγο ανταγωνιστικό το λειτουργικό όπως π.χ. να δώσουν λίγη πρόσβαση στο σύστημα, κάθονται και προσθέτουν τι; Κέντρο ειδοποιήσεων!! Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορο... 1
jannos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ευτυχως....... απορω πως γινεται να λειπουν 3-4 απλα, βασικα πραγματακια και να μην τα ενσωματωνουν.
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 έφτασαν στο 2008? Αυτα παθαινεις οταν ξεκινας απο το 0 και δε πατας πανω σε κατι που προυπηρχε! 6
xlapatsas4000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ευτυχως....... απορω πως γινεται να λειπουν 3-4 απλα, βασικα πραγματακια και να μην τα ενσωματωνουν. όπως ; προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λειτουργικο. Δεν μου λείπει κάτι... 1
prokopisboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μου αρέσουν τα wp8...ως λειτουργικό. Δεν είναι τέλειο σίγουρα αλλά το προτιμώ από το android. Καλό είναι να το βελτιώσουν και άλλο, το πρόβλημα παραμένει το marketplace. Είναι πολλά app που λείπουν, όχι μόνο το instagram. 1
jannos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 όπως ; προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λειτουργικο. Δεν μου λείπει κάτι... Οπως το κεντρο ειδοποιησεων ας πουμε... Ενα προγραμμα που να ενεργοποιει το led του τηλεφωνου για χαμενες κλησεις/μηνυματα... Ενας file manager ... Ενα toggle που να ενεργοποιει / απενεργοποιει τον ηχο-δονηση με ενα κουμπι... Ενας πιο συνθετος browser με ρυθμισεις για τα παντα... Ισως βεβαια επειδη λειπουν αυτα και διαφορα αλλα ειναι τοσο ελαφρυ το συστημα και πεταει... 4
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα ενδότερα του λειτουργικού προφανώς δεν είναι για αυτούς ούτε το Windows Phone 8 ούτε το iOS. 3
privateer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μου αρέσουν τα wp8...ως λειτουργικό. Δεν είναι τέλειο σίγουρα αλλά το προτιμώ από το android. Καλό είναι να το βελτιώσουν και άλλο, το πρόβλημα παραμένει το marketplace. Είναι πολλά app που λείπουν, όχι μόνο το instagram. Ποια apps λείπουν? Για Instagram υπάρχουν αρκετά apps με καλύτερο το instance.
privateer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως το κεντρο ειδοποιησεων ας πουμε... Ενα προγραμμα που να ενεργοποιει το led του τηλεφωνου για χαμενες κλησεις/μηνυματα... Ενας file manager ... Ενα toggle που να ενεργοποιει / απενεργοποιει τον ηχο-δονηση με ενα κουμπι... Ενας πιο συνθετος browser με ρυθμισεις για τα παντα... Ισως βεβαια επειδη λειπουν αυτα και διαφορα αλλα ειναι τοσο ελαφρυ το συστημα και πεταει... Κέντρο ειδοποιήσεων δεν το θεωρώ αναγκαίο. Αυτή την δουλειά κάνουν τα tiles file manager δεν χρειάζεται. Τα hubs κάνουν καλά την δουλειά τους. Αλλά αν θες κάτι τέτοιο κατέβασε το getthemall Υπάρχει surfcube 3d οχι δεν είναι επειδή λείπουν αυτά το ότι πετάει σαν λειτουργικό. Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα