γιωτα_13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τι πρεπει να αναβαθμισω για να γινει ο υπολογιστης λιγο ποιο γρηγορος? και θελω και καλυτερα γραφικα αν μπορειτε βοηθηστε γιατι δεεεν τα ξερω αυτα πιο*
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μπορεις να μας πεις τα χαρακτηριστικα του υπολογυστη σου ???
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μιτρικη καρτα γραφηκων σκληρο αν θες μπορω να σου δωσω ενα link για προγραμμα να τα βρεις αν δεν μπορεις
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο υπολογιστής σου είναι πολύ παλιός οπότε πρέπει να πας σε νέο. Μπορείς να μας πεις το budget (τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις) και θα σου δώσουμε link με τα πράγματα που μπορείς να πάρεις. Να ξέρεις ότι το ελάχιστο είναι γύρο στα 350-400€ για έλα ολοκληρωμένο κουτί (χωρίς κάποια πραγματάκια που μπορείς να κρατήσεις από το υπάρχον. 1
γιωτα_13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ας ξαναπουμε λοιπον, οτι ο υπολογιστης μου ειναι σαν τον ερωτα μου, δεν τον αλλαζω θελω να γινει πιο γρηγορος, εξαλλου μπαινω και απο λαπτοπ.
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οοοοκ τότε δεν πειράζουμε έρωτες ... Πες μας τι μητρική έχει, γενικότερα δώσε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς. Αν σου είναι εύκολο κατέβασε το cpuz και δώσε φωτογραφίες από κάθε καρτέλα. Άμα δεν ξέρεις πως πες μου
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Όχι...Κατέβασε το Speccy και μόλις το ανοίξεις βγάλε μια φώτο αυτό που θα σου βγάλει. π.χ.
pcfan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Hard disk sentinel λεγεται, μάλιστα το γράφει και στο παράθυρο. Κατέβασε αυτό http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.64-32bits-en.zip ή http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.64-64bits-en.zip αν έχεις 64bit λειτουργικό. Πάτα εκεί που λέει dowload now.
γιωτα_13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αυτο κανει ή θελετε και το αλλο που ενα παιδι πιο πανω?
evoracing Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Πήγαινε και στην καρτέλα SPD και εκεί που λέει Slot 1 βγάλε και τα άλλα slots..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα