Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω overclock σε μια κάρτα γραφικών επίσης αυτό θα κάνει κάτι κακό στο υπόλοιπο σύστημα και τι είναι το overclock;

Δημοσ.

το msi afterburner το εχω και εγω και κανει καλη δουλια κατεβασε το απο εδω 

http://www.guru3d.com/files_details/afterburner_download_msi.html

στο υπολιπο συστημα οχι αν το παρακανεις με την καρτα γραφηκων και ανεβασεις πολυ τα ρολογια μπορει να την καψεις για αυτο λιγο λιγο και δοκιμαζεις αν σου κανει νουμερα πχ ασπρα pixel

Δημοσ.

<p>το msi afterburner το εχω και εγω και κανει καλη δουλια κατεβασε το απο εδω </p>

<p><a href="http://www.guru3d.com/files_details/afterburner_download_msi.html">http://www.guru3d.com/files_details/afterburner_download_msi.html</a></p>

<p>στο υπολιπο συστημα οχι αν το παρακανεις με την καρτα γραφηκων και ανεβασεις πολυ τα ρολογια μπορει να την καψεις για αυτο λιγο λιγο και δοκιμαζεις αν σου κανει νουμερα πχ ασπρα pixel</p>

Την έχω κάνει όμως ηδη gpu boost από asus

Απλά ανέβηκε μόνο το core clock και θέλω να ανεβει και το memory με το πρόγραμμα τΙ ανεβάζεις;έχω την hd 4550 και θέλω να την κάνω να τρέχει το GTA iv

Δεν έχω ψυκτρα αλλα και να μου καεί σε λίγο παιρνω hd 7770

Δημοσ.

<p>τι ενοεις να ανεβασεις την μνημη τη καρτας γραφηκων ??? </p>

To memory clock οχι τα gb

Λοιπόν επειδή κάνω πρώτη φορά στη ζωή μ overclock θέλω αναλυτικές οδηγίες

Δημοσ.

και στον θεο να την πας την καρτα μονο δεν θα καταφερεις και τρομερα πραγματα.

Προσωπικη μου αποψη μην πειραξεις την καρτα και παρε καποια αλλη αν θες να παιξεις.

Δημοσ.

<p>και στον θεο να την πας την καρτα μονο δεν θα καταφερεις και τρομερα πραγματα.</p>

<p>Προσωπικη μου αποψη μην πειραξεις την καρτα και παρε καποια αλλη αν θες να παιξεις.</p>

Με τίποτα δηλαδή δεν το σηκώνει;

Δημοσ.

δεν εχει σημασια ο χρονισμος της καρτας και τοσο αλλα οτι ειναι 64bit ο διαυλος της.

(χοντρικα στελνονται λιγα δεδομενα για επεξεργασια)

οποτε και 1 GHz να την πας την καρτα δεν θα δεις καποια βελτιωση τρομερη.

ριξε παρα πολυ την αναλυση και τα γραφικα και δες αν μπορεις να το παιξεις

επισης,το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται;

Δημοσ.

Από pentium iii 0.6 GHz ram 256mb και mobo μια ανύπαρκτη χαχαχα πλάκα κάνω pentium g620 mobo Asus p8h61mx ram 4gb τροφοδοτικό ένα lamtech 550w και την 4550 που θα αναβάθμιστει σε 7770

Δημοσ.

Από pentium iii 0.6 GHz ram 256mb και mobo μια ανύπαρκτη χαχαχα πλάκα κάνω pentium g620 mobo Asus p8h61mx ram 4gb τροφοδοτικό ένα lamtech 550w και την 4550 που θα αναβάθμιστει σε 7770

0.6 GHz????? και 256 ram??? Από Τράπεζα τον βουτήξες????

Δημοσ.

ρε παιδια μετα το overclock memory clock το πηγα απο 750 780 και γεμιζε η οθονη στο gaming πρασινους σταυρους και διαφορα τετοια μετα το πηγα παλι στα 750 αλλα τιποτα πως μπορω να την φτιαξω και γιατι τα γραφικα της μητρικης δεν δουλευουν δηλαδη δεν αναβει ηη οθονη καθολου αλλα αμα το ξανασυνδεσω στην καρτα δουλευει με pixels

Δημοσ.

βγαλε το oc της καρτας τελειως και να ευχεσαι να μην την εκαψες.

για να παρεις τα γραφικα της μητρικης πρεπει να αλλαξεις ρυθμιση στο bios!

Δημοσ.

Ποια ειπαμε ειναι η καρτα γραφικων?επισης τσεκαρε μπας και εχεις σωσμενο profil με το προγραμμα που εκανες το overclock και το εχεις να ξεκιναει με τα windows και γιαυτο δεν την παλευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...