ICheats Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδιά, τι κάνετε? Αυτό τον καιρό, προσπαθώ να στήσω κάποια παιχνίδια στο Linux, για να παίζουν με wine και έχω ένα πρόβλημα... Έχω λοιπόν, δύο δίσκους, ο ένας με Windows Xp pro sp3 και ο άλλος με kubuntu 12.10 32bit! bootαρω λοιπόν με kubuntu και μου κάνει mount κανονικά και τον δισκο των windows! Στον δίσκο των windows έχω ήδη εγκατεστημένο το need for speed carbon, και το τρέχω με την τελευταία έκδοση του wine ( 1.5.31 ). To παιχνίδι λοιπόν, παίζει κανονικότατα, όπως θα έπαιζε και στα windows, δηλαδή μια χαρά! Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν προσπαθώ να σώσω το σημείο που είμαι μου λέει πως δεν τα κατάφερε! Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ!EDIT: Μπορώ να γράψω σε ntfs δίσκο, οπότε από άποψη driver δεν μου λείπει κάτι! (πιστεύω) Τα permissions του δισκου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Mάλλον δεν θα μπορείς να γράψεις σε NTFS αυτή η δυνατότητα είναι συνήθως add-on στο linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Mάλλον δεν θα μπορείς να γράψεις σε NTFS αυτή η δυνατότητα είναι συνήθως add-on στο linux Ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση σου! Ξεχασα να το γραψω! Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα, γραφει κανονικα σε ntfs δισκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 υποθέτω κάτι θα έχει γίνει λάθος με τα paths μήπως εxεις κάνει install τα παιχνίδια από τα windows και πας να τα παίξεις από το linux ?Το πιο σωστό είναι να τα κανεις install από το wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 υποθέτω κάτι θα έχει γίνει λάθος με τα paths μήπως εxεις κάνει install τα παιχνίδια από τα windows και πας να τα παίξεις από το linux ? Το πιο σωστό είναι να τα κανεις install από το wine Ναι αυτο εχω κανει! Υπαρχει κανενας αλλος τροπος μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ε δοκίμασε να κανεις ένα Game install από την αρχή στο wine να δεις άμα αυτό φτιάχνει το πρόβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα