geoge xperria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 λοιπον εγω απο αυτο που καταλαβα, δεν μπορεις να κανεις σωστο overclock επειδη δεν μπορεις να κλεισεις το apm και σε περιπτωση που η μητρικη δει οτι ο επεξεργαστης περναει το tdp του,ριχνει τη συχνοτητα. Απο εκει και περα δεν μπορω να δω που αλλου ειναι το προβλημα,να μην γινει downclock ο επεξεργαστης ειναι το θεμα και δεν ανεφερεται πουθενα. διαβασα καπου για τον 990FXA-UD3 REV 3.0 ισχυει και για αυτον το ιδιο προβλημα αλλα λεγανε οτι με bios update μπορεις να απενεργοποιησεις το ΑΡΜ
cyberrobot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κανείς που να έβαλε Linux πάνω σε μηχάνημα με rev 3.0 με την συγκεκριμένη μητρική; Ήταν όλα κομπλέ είχε κανένα θέμα με το UEFI; Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του secure boot;
geoge xperria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κανείς που να έβαλε Linux πάνω σε μηχάνημα με rev 3.0 με την συγκεκριμένη μητρική; Ήταν όλα κομπλέ είχε κανένα θέμα με το UEFI; Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του secure boot; μπορεις να μου απαντησεις στο θεμα μου???
cyberrobot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο θέμα σου, γιατί δεν ασχολούμαι με το overclock, το θεωρώ χαζό και μειώνει τον χρόνο ζωής του ολοκληρωμένου. Η άποψη μου είναι ότι καλά κάνει και ρίχνει το ρολόι γιατί έτσι προστατεύει την μητρική και τον επεξεργαστή. Μπορώ όμως να σου πω ότι είναι μία εξαιρετική μητρική για τα χρήματα της και ότι, όσο το έχω ψάξει (και το έχω λιώσει το θέμα) είναι η πιο συμφέρουσα για έναν μέσο gamer, χρήστη. Εγώ προσωπικά άμα είχα απάντηση στην ερώτηση που έθεσα πιο πάνω και ήμουν κάπως πιο άνετος οικονομικά θα χτυπούσα 990XA + 8320 +16GB RAM. Άμα σε ενδιαφέρουν μόνο τα windows και το gaming (όχι το overclock) από μένα, τσίμπα την. Δεν είναι τόσο τυχαίο άλλωστε που την έχει τόσος κόσμος εδώ μέσα. Απλά εγώ θέλω Linux. 1
geoge xperria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο θέμα σου, γιατί δεν ασχολούμαι με το overclock, το θεωρώ χαζό και μειώνει τον χρόνο ζωής του ολοκληρωμένου. Η άποψη μου είναι ότι καλά κάνει και ρίχνει το ρολόι γιατί έτσι προστατεύει την μητρική και τον επεξεργαστή. Μπορώ όμως να σου πω ότι είναι μία εξαιρετική μητρική για τα χρήματα της και ότι, όσο το έχω ψάξει (και το έχω λιώσει το θέμα) είναι η πιο συμφέρουσα για έναν μέσο gamer, χρήστη. Εγώ προσωπικά άμα είχα απάντηση στην ερώτηση που έθεσα πιο πάνω και ήμουν κάπως πιο άνετος οικονομικά θα χτυπούσα 990XA + 8320 +16GB RAM. Άμα σε ενδιαφέρουν μόνο τα windows και το gaming (όχι το overclock) από μένα, τσίμπα την. Δεν είναι τόσο τυχαίο άλλωστε που την έχει τόσος κόσμος εδώ μέσα. Απλά εγώ θέλω Linux. και εγω για κλοκαρισμα δε πολυ θελω θα μου προτεινες καποια εκδοση της μητρικης 990xa-ud3 εννοω το rev(1.x)(3.0) η αλλιως revision????ευχαριστω
cyberrobot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το rev 3.0 ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να βρεις το παλιό πλέον. Θα στήσεις μόνος το pc ή θα στο στήσει το μαγαζί;
geoge xperria Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το rev 3.0 ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να βρεις το παλιό πλέον. Θα στήσεις μόνος το pc ή θα στο στήσει το μαγαζί; θα το στησω μονος μου
cyberrobot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έ τότε σίγουρα το rev 3.0, γιατί για τα άλλα υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστούν bios update για να μπει ο 8320/8350. Οπότε από μένα πας για rev 3.0 καρφί. Δες τι μπορεί να σου πει και κανένας άλλος, ζύγισε και τα πιο πάνω σχόλια που σου έκαναν, ψάξε και στο νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα