Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ηθελα μια διευκρινιση ποια ειναι καλητερη εκδοση αυτης της μητρικης????η ποια αλλη θα μου προτεινατε στα μεχρι 100 ευρω?

Δημοσ.

'Οτι είπε ο φίλος από πάνω.

η ποια αλλη θα μου προτεινατε στα μεχρι 100 ευρω?

Καμία! Είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει. :)

• Like 1
Δημοσ.

'Οτι είπε ο φίλος από πάνω.

Καμία! Είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει. :)

τη rev 3.0 να παρεις, ειναι η τελευταια(πιο προσφατη)εκδοση

διαβασα ενα σε ενα forum οτι ο 990xa-ud3 rev 3.0 κοβει την αποδοση του επεξεργαστη ισχυει???????????

Δημοσ.

επειδη μαλλον λαθος το καταλαβες,δεν κοβει την αποδοση του επεξεργαστη αλλα δεν κανει καλο overclock.

Το ΑΡΜ θα κοψει τον επεξεργαστη οταν ξεπερασει το tdp του,αυτο οντως μπορει να ειναι ενα μικρο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο εμφανες,εκτος κ αν θες να τρεχεις παντα τον επεξεργαστη σου στο τερμα.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη μαλλον λαθος το καταλαβες,δεν κοβει την αποδοση του επεξεργαστη αλλα δεν κανει καλο overclock.

Το ΑΡΜ θα κοψει τον επεξεργαστη οταν ξεπερασει το tdp του,αυτο οντως μπορει να ειναι ενα μικρο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο εμφανες,εκτος κ αν θες να τρεχεις παντα τον επεξεργαστη σου στο τερμα.

αυτο ακριβως ελεγε αλλα για τη και στης δυο εκδοσεις μητρικων 990ΧΑ-UD3 REV3.0 αλλα και στην 990FXA-UD3 REV 3.0 στην δευτερη μητρικη ισχυει αυτο με ΑΡΜ????

Δημοσ.

δεν ξερω κ εγω τωρα το ψαχνω,μακαρι να μπει ο adtakhs να μας διαφωτησει.

Το παραξενο ειναι οτι δεν εχω παρατηρησει να "κοβεται" ο επεξεργαστης μου σε καμια περιπτωση,ισως να φταιει οτι δεν με απασχολει και το κλοκαρισμα κιολας(ισως οχι ακομα). Οποτε τον εχω τσεκάρει εν ωρα παιχνιδιου ειναι στα 3,8GHz μαλιστα.

και οχι τιποτα ελεγα να επαιρνα την M5A99X με λιγα παραπανω χρηματα

Δημοσ.

δεν ξερω κ εγω τωρα το ψαχνω,μακαρι να μπει ο adtakhs να μας διαφωτησει.

Το παραξενο ειναι οτι δεν εχω παρατηρησει να "κοβεται" ο επεξεργαστης μου σε καμια περιπτωση,ισως να φταιει οτι δεν με απασχολει και το κλοκαρισμα κιολας(ισως οχι ακομα). Οποτε τον εχω τσεκάρει εν ωρα παιχνιδιου ειναι στα 3,8GHz μαλιστα.

και οχι τιποτα ελεγα να επαιρνα την M5A99X με λιγα παραπανω χρηματα

http://www.insomnia.gr/topic/477440-gigabyte-970a-ud3-%CE%AE-990xa-ud3/?hl=990xa-ud3

δες αθτο το λινκ μιλαει ο adtakhs για αυτο το θεμα

Δημοσ.

λοιπον εγω απο αυτο που καταλαβα, δεν μπορεις να κανεις σωστο overclock επειδη δεν μπορεις να κλεισεις το apm και σε περιπτωση που η μητρικη δει οτι ο επεξεργαστης περναει το tdp του,ριχνει τη συχνοτητα.

Απο εκει και περα δεν μπορω να δω που αλλου ειναι το προβλημα,να μην γινει downclock ο επεξεργαστης ειναι το θεμα και δεν ανεφερεται πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...