geoge xperria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 γεια σας ηθελα μια διευκρινιση ποια ειναι καλητερη εκδοση αυτης της μητρικης????η ποια αλλη θα μου προτεινατε στα μεχρι 100 ευρω?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τη rev 3.0 να παρεις, ειναι η τελευταια(πιο προσφατη)εκδοση
giokou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 'Οτι είπε ο φίλος από πάνω. η ποια αλλη θα μου προτεινατε στα μεχρι 100 ευρω? Καμία! Είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει. 1
geoge xperria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
geoge xperria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 'Οτι είπε ο φίλος από πάνω. Καμία! Είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει. τη rev 3.0 να παρεις, ειναι η τελευταια(πιο προσφατη)εκδοση διαβασα ενα σε ενα forum οτι ο 990xa-ud3 rev 3.0 κοβει την αποδοση του επεξεργαστη ισχυει???????????
f1vettel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 διαβασα ενα σε ενα forum οτι ο 990xa-ud3 rev 3.0 κοβει την αποδοση του επεξεργαστη ισχυει??????????? Οχι.
geoge xperria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σε ποιό forum το διάβασες αυτό; insomnia
geoge xperria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εξωτερικού? οχι ελληνικο πηγαινε στο αλλο θεμα μητρικη rev 1.x και 8α τα δεις ολα
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 επειδη μαλλον λαθος το καταλαβες,δεν κοβει την αποδοση του επεξεργαστη αλλα δεν κανει καλο overclock. Το ΑΡΜ θα κοψει τον επεξεργαστη οταν ξεπερασει το tdp του,αυτο οντως μπορει να ειναι ενα μικρο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο εμφανες,εκτος κ αν θες να τρεχεις παντα τον επεξεργαστη σου στο τερμα. 1
geoge xperria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 επειδη μαλλον λαθος το καταλαβες,δεν κοβει την αποδοση του επεξεργαστη αλλα δεν κανει καλο overclock. Το ΑΡΜ θα κοψει τον επεξεργαστη οταν ξεπερασει το tdp του,αυτο οντως μπορει να ειναι ενα μικρο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο εμφανες,εκτος κ αν θες να τρεχεις παντα τον επεξεργαστη σου στο τερμα. αυτο ακριβως ελεγε αλλα για τη και στης δυο εκδοσεις μητρικων 990ΧΑ-UD3 REV3.0 αλλα και στην 990FXA-UD3 REV 3.0 στην δευτερη μητρικη ισχυει αυτο με ΑΡΜ????
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν ξερω κ εγω τωρα το ψαχνω,μακαρι να μπει ο adtakhs να μας διαφωτησει. Το παραξενο ειναι οτι δεν εχω παρατηρησει να "κοβεται" ο επεξεργαστης μου σε καμια περιπτωση,ισως να φταιει οτι δεν με απασχολει και το κλοκαρισμα κιολας(ισως οχι ακομα). Οποτε τον εχω τσεκάρει εν ωρα παιχνιδιου ειναι στα 3,8GHz μαλιστα. και οχι τιποτα ελεγα να επαιρνα την M5A99X με λιγα παραπανω χρηματα
geoge xperria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν ξερω κ εγω τωρα το ψαχνω,μακαρι να μπει ο adtakhs να μας διαφωτησει. Το παραξενο ειναι οτι δεν εχω παρατηρησει να "κοβεται" ο επεξεργαστης μου σε καμια περιπτωση,ισως να φταιει οτι δεν με απασχολει και το κλοκαρισμα κιολας(ισως οχι ακομα). Οποτε τον εχω τσεκάρει εν ωρα παιχνιδιου ειναι στα 3,8GHz μαλιστα. και οχι τιποτα ελεγα να επαιρνα την M5A99X με λιγα παραπανω χρηματα http://www.insomnia.gr/topic/477440-gigabyte-970a-ud3-%CE%AE-990xa-ud3/?hl=990xa-ud3 δες αθτο το λινκ μιλαει ο adtakhs για αυτο το θεμα
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 λοιπον εγω απο αυτο που καταλαβα, δεν μπορεις να κανεις σωστο overclock επειδη δεν μπορεις να κλεισεις το apm και σε περιπτωση που η μητρικη δει οτι ο επεξεργαστης περναει το tdp του,ριχνει τη συχνοτητα. Απο εκει και περα δεν μπορω να δω που αλλου ειναι το προβλημα,να μην γινει downclock ο επεξεργαστης ειναι το θεμα και δεν ανεφερεται πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα