martinoff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Άμα λέει "έπαιζε και παίζει", να μη τον πιστέψω; Edit: αναφερόμενος στο "όλες τις δυνατότητες", μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει να δω nova και σε δεύτερη tv. Την εγγραφή και το backwards εννοούσα κυρίως. Συγγνώμη Οχι να μην τον πιστεψεις, wave frontier με 13lnb, mabo 1,65 με 24αρι μοτέρ, 9 δεκτές οι 5 εν ενεργεια, οι τρεις με δυο tuner ότι είπε ο φίλος απο πάνω, αν θες λεπτομέρειες satleo,satdreamgr,satgrecko,digitaltv,avclub,avsite κτλ κτλ
biomecanoid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 έεεε άμα είναι να λέμε τι έχουμε κάτι ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=NQ8DMWspdyE
martinoff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 offtopic τι σχέση έχει η δορυφορική με το awmn ??? τπ είμαι μέλος kewn και όταν κάνετε και εσείς με τις ταράτσες σας 200χλμ λινκ σε βουνοκορφές τα ξαναλέμε ένα microtik είδα και ένα 478 socket ?
biomecanoid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Kάτι λάθος θα είδες στο video είναι ένα Sat dish 1.10m με 4a dual LNB και πάνω του ένα DreamBox + FritzBox για να κανεις Stream στο δίκτυο.Το ότι μετά είναι πρόσβασημο από το awmn είναι άλλη ιστορία.
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το Point είναι ότι ο ts θα μπορεί και να γράφει και να κάνει pause(και ότι άλλο) ακόμα και μόνο με ένα καλώδιο,για pip θα θέλει δεύτερο καλώδιο,και για να πιάνει ταυτόχρονα (ή για το Pip ή για να γράφει ένα και να βλέπει ένα άλλο κανάλι) τα κανάλια της Nova που είναι σε άλλη διαμόρφωση(έχει κάποια σε horizontal και κάποια σεvertical) θα χρειαστεί dual lnb με δεύτερο καλώδιο που να κατεβαίνει από την ταράτσα. Π.χ. δες εδώ http://www.lyngsat.com/packages/nova.html αν θες ταυτόχρονα κάποιο από τα H και κάποιο από τα V θες dual lnb,αν δεν σε νοιάζει είσαι μια χαρά.
martinoff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 α οκ, δεν τα γνώριζα ευχαριστώ με loopthrough από το ίδιο το δέκτη δεν κάνει δουλειά χωρίς splitter ?
biomecanoid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Mιας και δεν καταλαβαίνεις το Video να στο εξηγήσω:Στο video φαίνεται ένα Sat Dish με twin LNBs τα LNBs έχουν 2 εξόδους κάνουμε ομοδα την έξοδο 1 από όλα τα LNBs και τα πάμε σε ένα diseqc και με καλώδιο κάτω στο σπίτιΚάνουμε πάλι ομάδα την δεύτερη έξοδο τον LNB και καταλήγουμε σε ένα diseqc που πάει στο στεγανό κουτί που βρίσκετε ο Dreambox και το Fritzbox.Το FritzBox έχει πάνω ένα μεγάλο usb stick 32gb που μπορούμε να κάνουμε Scheduled Recording. Έτσι μπορούμε να έχουμε Live Streaming από το Dreambox και archived recording στο NAS του Fritz.Το αποτέλεσμα είναι πως έχουμε με καλώδιο sat εικόνα στην TV μας και από το Dreambox streaming wired and wirelessly στο δίκτυο μας + προσβαση στο NAS.
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 α οκ, δεν τα γνώριζα ευχαριστώ με loopthrough από το ίδιο το δέκτη δεν κάνει δουλειά χωρίς splitter ? Μεταφέρονται πάλι η ίδιες συχνότητες και με το splitter και με το through. Για να δει ένα H και ένα V ταυτόχρονα (ή ένα high και ένα low) θέλει δεύτερο lnb(το dual lnb ουσιαστικά).
martinoff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 τσάμπα τα spaun 1.1, τα mti και τα ikusi που έχω πληρώσει τελικά ααα μην ξεχάσω για τον TS, αν το lnb(η το splitter) σου δεν είναι κάτι επώνυμο (που να κόβει τα παραπάνω V που θα δέχεται όταν θα στέλνουν και οι δυο δέκτες ταυτόχρονα) μην παραξενευτείς όταν μαύρη μαυρίλα πλάκωσε από το καμένο σου lnb
tsipouro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 τσάμπα τα spaun 1.1, τα mti και τα ikusi που έχω πληρώσει τελικά ααα μην ξεχάσω<br>για τον TS, αν το lnb(η το splitter) σου δεν είναι κάτι επώνυμο (που να κόβει τα παραπάνω V που θα δέχεται όταν θα στέλνουν και οι δυο δέκτες ταυτόχρονα) μην παραξενευτείς όταν μαύρη μαυρίλα πλάκωσε από το καμένο σου lnb Αν πω ότι δεν έχω μπερδευτεί, θα πω ψέματα. Ίσως φταίει το ότι είμαι totally άσχετος με την ορολογία. Το split θα γίνεται πάνω σε ένα πολύμπριζο που έχω αγοράσει, και έχει μια είσοδο και δύο εξόδους για καλώδιο δορυφορικής. Θεωρώ πως δεν πρόκειται να καεί το lnb από ένα τέτοιο split. Ίσα ίσα αυτό το πολύμπριζο προστατεύει από υπερφόρτωση.
martinoff Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 καταρχήν σιγουρέψου ότι αυτό που έχεις είναι sat splitter και όχι vhf/uhf γιατί δεν θα δουλέψει πάρε ως δεδομένο ότι θα χάσεις το λιγότερο >3db που δεν είναι μακριά από 50% του σήματος και σε πολλές οριακές συχνότητες που πιάνεις τώρα θα τις χάσεις θεωρείτε δεδομένο για να προστατεύσεις το lnb σου ότι όταν δουλεύει ο ένας δέκτης ο άλλος είναι κλειστός για να μην στέλνει σήμα(volt) στο lnb, όμως πολλοί εταιρικοί δέκτες (δλδ ο δέκτης που σου δίνει ο παροχος οτε,νοβα,σκαι κτλ) στέλνουν σήμα στο lnb ακόμα και σε θέση standby (για τις αναβαθμίσεις, ενημερώσεις κάρτας κτλ) για αυτό κανένας μα κανένας ερασιτέχνης η επαγγελματίας δεν θα σου προτείνει την χρίση splitter, αλλά χρίση lnb με δυο εξόδους και δεύτερο καλώδιο αυτά από μένα και ότι σου είπε πιο πριν ο midi miliz μια έρευνα στα σίτε που ανέφερα θα σε πείσει για τα λεγόμενα του midi miliz και τα δικά μου
tsipouro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για την ανάλυση. Θα περιηγηθώ και σε πιο dedicated fora
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα