Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κάτι πιο φθηνό δεν υπάρχει ε? Χμμμμ....μαλλον τσου! Με τη πάστα θα πέσει. Θα σου πρότεινα μία λύση με πάστα αλλά δε σου έχω εμπιστοσύνη να σου πω την αλήθεια Οπότε http://www.eworld.com.gr/products/details/2501/Phobya--2-Component-Thermal-Glue ή αν δεν θες απο Πάτρα έχει και thermal pads στο hac στη Στουρνάρη http://www.hac.gr/view.php?id=71774 Αν δεν θες ούτε αυτό κάνε ένα τηλ στο msystems και ζήτα τους αν μπορούν να σου φέρουν. Αν δεν σε βολεύει ούτε αυτό και είσαι κάπου κοντά μου πέρασε να σου δώσω Respect!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δηλαδή αυτό karmen κάνει και στο northbridge?? Στο NB η ψύκτρα μπαίνει κουμπωτή κατα κανόνα ή βιδωτή ανάλογα τη mobo. Οπότε βάζεις απλή πάστούλα σοκολάτας, με βατόμουρα τριγύρω και είσαι κομπλέ 1
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Με τη πάστα θα πέσει. Θα σου πρότεινα μία λύση με πάστα αλλά δε σου έχω εμπιστοσύνη να σου πω την αλήθεια Ούτε εγώ μου έχω εμπιστοσύνη με αυτά. http://www.eworld.com.gr/products/details/2501/Phobya--2-Component-Thermal-Glue ή αν δεν θες απο Πάτρα έχει και thermal pads στο hac στη Στουρνάρη http://www.hac.gr/view.php?id=71774 Αν δεν θες ούτε αυτό κάνε ένα τηλ στο msystems και ζήτα τους αν μπορούν να σου φέρουν. Αν δεν σε βολεύει ούτε αυτό και είσαι κάπου κοντά μου πέρασε να σου δώσω Τα thermal pads όμως πως θα κολλήσουν? Άκυρο. Είδα ότι είναι διπλής επικόλλησης. Μάλλον θα πάρω τα thermals pads.
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στο NB η ψύκτρα μπαίνει κουμπωτή κατα κανόνα ή βιδωτή ανάλογα τη mobo. Οπότε βάζεις απλή πάστούλα σοκολάτας, με βατόμουρα τριγύρω και είσαι κομπλέ χαχαχα λέγε ρε Το γλύφεις μετα? Μπορείς να κάνεις κάτι εκεί?
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 βετεράνε διπλής όψεως είναι. Σα ταινία φαντάσου. κόβεις βάζεις και τοποθετείς επάνω το ψυκτράκι Αντώνιε αλήθεια σου λέω παλικάρι μου. Απλή παστούλα βάζεις 1
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 βετεράνε διπλής όψεως είναι. Σα ταινία φαντάσου. κόβεις βάζεις και τοποθετείς επάνω το ψυκτράκι Ναι το είδα αφού ρώτησα. Πάντως για πες και τον άλλον τρόπο που δεν με εμπιστεύεσαι.
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οχι γιατί όσο ανίκανο σε έχω να το κάνεις σωστά άλλο τόσο ικανό σε έχω να το δοκιμάσεις Και το κεφάλι μου το θέλω
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οχι γιατί όσο ανίκανο σε έχω να το κάνεις σωστά άλλο τόσο ικανό σε έχω να το δοκιμάσεις Και το κεφάλι μου το θέλω όχι βρε δεν το κάνω γιατί μετά δεν έχω λεφτά για άλλη κάρτα Γιατί όλοι με θεωρούν ανίκανο?
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 xaxaxaxaxa οκ θα σου πω αλλά μη το κάνεις Βάζεις λίγη πάστα μέσα σε ένα καπάκι νερού ξερω γω. Βρίσκεις κάτι να μπορείς να το ανακατέψεις και μέσα ρίχνεις μία σταγόνα κόλλα. Τη καλύτερη δουλειά κάνει μία σταγόνα logo αλλά το ψυκτράκι θα βγει δύσκολα μετα ή δε θα βγει ποτέ.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 xaxaxaxaxa οκ θα σου πω αλλά μη το κάνεις Βάζεις λίγη πάστα μέσα σε ένα καπάκι νερού ξερω γω. Βρίσκεις κάτι να μπορείς να το ανακατέψεις και μέσα ρίχνεις μία σταγόνα κόλλα. Τη καλύτερη δουλειά κάνει μία σταγόνα logo αλλά το ψυκτράκι θα βγει δύσκολα μετα ή δε θα βγει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Προς το παρών το αφήνω έτσι και από βδομάδα θα πάρω το thermal pad. Αποχωρώ για να πάω να αλλάξω το radio cd και τα ηχεία στο αμάξι του πατέρα μου και τα λέμε μετά.
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 xaxaxaxaxa οκ θα σου πω αλλά μη το κάνεις Βάζεις λίγη πάστα μέσα σε ένα καπάκι νερού ξερω γω. Βρίσκεις κάτι να μπορείς να το ανακατέψεις και μέσα ρίχνεις μία σταγόνα κόλλα. Τη καλύτερη δουλειά κάνει μία σταγόνα logo αλλά το ψυκτράκι θα βγει δύσκολα μετα ή δε θα βγει ποτέ. χαχαχα τι είναι αυτό Αλχημίες
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αλχημίες ναι, γιατι κάποια συστήματα, αν σου τύχει Κυριακή ή Σάββατο βράδυ πχ καιι πρέπει να δουλέψουν, κάτι πρέπει να κάνεις 1
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Επειδή δεν ξέρω πως λέγονται σωστά θα σου ανεβάσω μια φωτογραφία. Πάντως κουτσά στραβά το κόλλησα και έπαιξα λίγη ώρα grid2 σε full γραφικά και δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα όπως κολλήματα, artifacs κλπ. Heatsinks για τις μνήμες είναι αυτά..... και να φύγει ένα δεν πειραζει δεν νιώθουν αυτές.... Ειναι κολλημενα με θερμοαγώγιμη ταινια διπλής όψεως και όχι με θερμοαγώγιμη κόλλα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Heatsinks για τις μνήμες είναι αυτά..... και να φύγει ένα δεν πειραζει δεν νιώθουν αυτές.... Ειναι κολλημενα με θερμοαγώγιμη ταινια διπλής όψεως και όχι με θερμοαγώγιμη κόλλα. ok θα δοκιμάσω τα thermal pads που μου είπε η καρμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα