Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)έχει γεμίσει το ίντερνετ με αγγελίες από λαπτοπ με τις μπαταρίες τις οποίες τις καταστρέφουν με το τροφοδοτικό συνέχεια συνδεδεμένο στο λαπτοπ

2)δεν χρειάζεται να το πας σε τεχνικό.το ίντερνετ για αυτό είναι.πατάς στο youtube  το μοντέλο του λαπτοπ και έχει τα πάντα.το πως το ανοίγεις ,το πως το κάνεις βίδες.θέλει προσοχή βέβαια. βάση θέλεις σίγουρα.να αγοράσεις μία.

1) Καλύτερο θα ήταν να τις βγάζουν από το λαπτοπ ε?

2)Μπαίνεις στο youtube και έμαθες φίλε!Αυτά είναι!!

Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί δεν ανοίγει το λαπτοπ όμως...ειδικά αν δεν έχεις ξανακάνει τη διαδικασία αυτή...

Δημοσ.

Antwni μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.Και εκτός αυτού να δίνεις λύση και όχι να σχολιάζεις ειρωνικά εδώ στο φόρουμ.Αν θες να μου πεις κάτι στείλε μου pm και όχι εδώ.

Δημοσ.

1)Δε βγάζω εύκολα συμπεράσματα, σχολίασα το ποστ σου :)

2)Δίνω μια μικρή λύση έμμεσα για την παραπληροφόρηση που κάνεις...

3)Γιατί να σου στείλω πμ?Έχει να κάνει με το ποστ σου και με τα σχόλια σου προς τον ts.Δεν είμαστε εκτός θέματος, πιστεύω.

Η λύση στον ts είναι να πάρει μια βάση όπως έχει προταθεί ήδη.

Εγώ έχω αυτή για παράδειγμα και την θεωρώ πολύ καλή γιατί βάζεις τους ανεμιστήρες όπου θες...

Και θα του πρότεινα να μην πάει σε βάση με έναν ανεμιστήρα...

Υ.Γ.Η λύση εσύ που του δίνεις ποια είναι?Να βγάζει την μπαταρία από το λαπτοπ?

Να ανοίξει το λαπτοπ βλέποντας video από το youtube, λέγοντας του έμμεσα ότι είναι εύκολη η διαδικασία επειδή την θεωρείς εσύ?Και όμως για κάποιους δεν είναι εύκολο όπως το θεωρείς εσύ...

Να πάρει μια βάση όποια να'ναι?

Δημοσ.

Τελικα πηρα μια βασουλα απο public και η θερμοκρασια φτανει μαξ 65-70 βαθμους. Πιστευω καλα ειναι. Θα το παω και για καθαρισμο...

Υ.Γ. Στο youtube βρηκα το μοντελο μου. δεν θα το ρισκαρα ομως :)

Δημοσ.

Το laptop δεν θα συνέλθει με την τοποθέτηση βάσης ...

Θες !

1) Ανοιγμα

2) Αφαίρεση του σφουγγαριού που έχει μπροστά από την ψήκτρα για τις σκόνες . (αυτό θα έχει χαλάσει έτσι κι αλλιώς ...

3) Καινούρια πάστα για τον επεξεργαστή και τα chip της μητρικής που να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμη !

4) Σε πολλά laptop χρειάζεται thermal pad ... πρόσεξέ το αυτό ...

Να και ένας φορητός που έχω αυτή την στιγμή μπροστά μου ο οποίος κάηκε επειδή ο Π@π@ρας ο τεχνικός που τον πήγαν δεν έβαλε thermal pad στο μεσαίο chip + μεσαία βάση ψύκτρας που βλέπεις  ...

IMG-20130618-171835.jpg

Και το έφεραν σε εμένα λες και είμαι μάγος ...

Εδώ μπροστά έχει ένα σφουγγαράκι το οποίο πρέπει να αφαιρέσεις γιατί θα έχει ξεραθεί και θα έχει στομώσει !

Μετά πρέπει να το φυσήξεις στον αέρα ακόμα και να το πλήνεις με πίεση στο νερό ... Βέβαια το στεγνώνεις αμέσως με πιστολάκι ...

13347823.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...