Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να πουλησω την καρτα γραφικων μου Gainward GTX 560 Ti Golden Sample. Μπορει καποιος να μου προτεινει καμια αλλη καρτα γραφικων ωστε να δω βλετιωση στα γραφικα των παιχνιδιων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω αναλυση 1920x1080

psu: corsair cx500 v2

Motherboard: gigabyte z68xp-ud3p

Cpu: Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB)

Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit

Gpu: Gainward GTX 560 Ti Golden Sample

και ευχαριστω για την γργορη απαντηση

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

220 και μπορω να το περασω και κανενα 20 εαν αξιζει

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να πας σε 7870 XT (κοίτα στις προσφορές,υπάρχει μια καλή ευκαιρία στο amazon) και είσαι κομπλέ..

Δημοσ.

Θα μπορουσες να παρεις μια 7870 με tahiti le αμα θες να κανεις οικονομια αλλα αμα μπορεις να δωσεις και αλλα πηγαινε για την 7950 και κανε και λιγο overclocking. Φτανεις ανετα 7970 stock.

http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=178750&category_id=294&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

Δημοσ.

στην 7870 με tahiti le ή 7870 XT θα δω μεγαλυτερη διαφορα απο τη δικια μου(Gainward GTX 560 Ti Golden Sample)

@Doc1355
Για ποια αναφερεσαι πιο συγκεκριμενα 

Δημοσ.

στην 7870 με tahiti le ή 7870 XT θα δω μεγαλυτερη διαφορα απο τη δικια μου(Gainward GTX 560 Ti Golden Sample)

Οι ιδιες ειναι βασικα απλα με διαφορετικη ονομασια,ιδια αποδοση εχουν απλα η XT εχει καλυτερο cooler.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση απο την 560 ti στην 7870 le,γυρω στα 10-20w (max tdp) οποτε θα εισαι καλα με το τροφοδοτικο που εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...