chris70 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 καλο μεσημερι σε ολους. θα ηθελα να με βοηθησει καποιος σε μια απορια που εχω. οταν κανω δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη, εκει που εμφανιζονται τα στοιχεια του υπολογιστη, συστημα,αξιολογηση,επεξεργαστης,ram κλπ, μου εμφανιζει καποιες φορες οτι εχω 4gb ram ενω εχω 6gb! γιατι συμβαινει αυτο; ευχαριστω εκ των προτερων!
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πας Start και πληκτρολογείς msconfig, πας στην καρτέλα "Εκκίνηση υπολογιστή" και πατάς "Επιλογές για προχωρημένους..." και οι επιλογές πρέπει να είναι ακριβός έτσι:
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ωραία πάτα στο "μέγιστη μνήμη" και βάλτο τέρμα (πάτα το πάνω βελάκι μέχρι να μην πάει άλλο) κάνε ένα restart και πες μου. Στον πίνακα ελέγχου λέειΕγκατεστημένη μνήμη (RAM) 6GB (4GB είναι δυνατή η χρήση)?
chris70 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μου λεει εγκατεστημενη μνημη ram 6GB και 4,99 δυνατη χρηση!
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τοτε εισαι οκ ασε και στα windows τιποτα να φανε αλλα οκ ετσι μ κανει και εμενα
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όχι απλά οκ... τέλεια είναι... μούρλια... αν δεν σε κάλυψε η απόλυτα σαφείς απάντηση "ασε και στα windows τιποτα να φανε" διάβασε Site: http://support.microsoft.com/kb/978610">εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα