benzinas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλημερα....Εχω ενα multiboot σκληρο με mageia2 & win7.Εκανα ενα upgrade σε mageia3.Ολα ΟΚ εκτος απο ενα μνμ που μου εμφανιζε στο boot.Για να λυθει χρειαστηκε ενα dracut -F και κατοπιν εκανα απο μονος μου ενα urpme --auto-orphans.Εκει κολησε και δν υπηρχε ανταποκριση ουτε απο το ποντικι...Υστερα εβγαζε στην εκινηση kernel panic etc...Αποφασησα να κανω τοτε clean install πανω στο / κ τοτε ειδα οτι δν βλεπει τον σκληρο ενω στο bios τον βλεπει κανονικα...καμια ιδεα?Το μονο που βλεπει ειναι τον sdb(usb). [root@localhost live]# fdisk -l Disk /dev/sdb: 2004 MB, 2004877312 bytes, 3915776 sectors Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disk identifier: 0x12e6604d Device Boot Start End Blocks Id System /dev/sdb1 * 1 3053567 1526783+ 17 Hidden HPFS/NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corpse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) μηπως να κατεβαζες το gparted και να μπαινες απο live cd να φορμαρεις τον δισκο στο φορματ της αρεσκειας σου? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από corpse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το δοκιμασα τωρα,μετα απο σφαλμα το βλεπει αλλα δν μπορω να κανω τπτ.Προσπαθω για να κανω πινακα κατατμισης αλλα βγαζει "read input/output error" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εάν δεν μπαίνει ούτε σε win (που δεν μπαίνει μάλλον) θες δίσκο μπορείς να δοκιμάσεις και με smartctl,dd μήπως των σώσεις τα δεδομένα ξέχνα τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το τεσταρα και με win και δν γινεται τπτ....μαλλον εχεις δικιο θα χρειαστω σκληρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα