@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μην παιδευεσαι με τις παστες, Ενα φεγγαρι ειχαμε φαει σκαλωμα με δυο φιλους και καναμε διαφορα τεστ,συνολικα καμια 10αρια παστες,ολες πανω κατω στα ιδια ηταν,και θα εβαζα στοιχημα πως αυτες οι μικρες διακυμανσεις ισως να οφειλονταν στην εφαρμογη περισσοτερο. Μια ξεχωρισε με διαφορα,ηταν η zalman που ειναι στο μπουκαλακι σαν αυτα με τις βαφες νυχιων με πινελακι.Η συγκεκρημενη ηταν παντελως για τον πεο...
georsev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μην παιδευεσαι με τις παστες, Ενα φεγγαρι ειχαμε φαει σκαλωμα με δυο φιλους και καναμε διαφορα τεστ,συνολικα καμια 10αρια παστες,ολες πανω κατω στα ιδια ηταν,και θα εβαζα στοιχημα πως αυτες οι μικρες διακυμανσεις ισως να οφειλονταν στην εφαρμογη περισσοτερο. Μια ξεχωρισε με διαφορα,ηταν η zalman που ειναι στο μπουκαλακι σαν αυτα με τις βαφες νυχιων με πινελακι.Η συγκεκρημενη ηταν παντελως για τον πεο... Το ξερω δεν περιμενο να παρω κατι σοβαρο απλα 2-3 βαθμος σε gaming καλο για το λαπτοπ θα του κανει.Εκανα ενα ts bechmarkt χθες και στρεσαρε τον cpu για 5λεπτα και εφτασε μεχρι 88c.Δεν τα παει και ασχημα παντος...με το συστημα ψηξης που δεν προοριζετε για cpu με 45w tpu...οσο δουλευει το λαπτοπ απο την μερα που εβαλα τον cpu και την παστα παει και ολο και πιο καλα Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θελω να αλλαξω παστα σε ενα λαπτοπ και ενα desktop. Μου εχει τελειωσει articlean και εχω μονο μπλε οινοπνευμα. Καμια προταση?
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θελω να αλλαξω παστα σε ενα λαπτοπ και ενα desktop. Μου εχει τελειωσει articlean και εχω μονο μπλε οινοπνευμα. Καμια προταση? πάστα η οινόπνευμα;; λευκό(καθαρό) οινόπνευμα,όχι το μπλέ είναι φωτιστικό,νομιζω δεν κάνει. arctic silver 5 ARCTIC MX-4
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παστα εχω. Το ξεπαστικο υγρο μου εχει τελειωσει. Παλια καθαριζα τα παντα με μπλε οινοπνευμα και ποτε δεν ειχα θεμα. Οταν περασα σε καλα κομματια, εβαζα μονο articlean. Θα παω να παρω καθαρο οινοπνευμα γιατι το βιαζομαι.
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παστα εχω. Το ξεπαστικο υγρο μου εχει τελειωσει. Παλια καθαριζα τα παντα με μπλε οινοπνευμα και ποτε δεν ειχα θεμα. Οταν περασα σε καλα κομματια, εβαζα μονο articlean. Θα παω να παρω καθαρο οινοπνευμα γιατι το βιαζομαι. στο μέτωπο του cpu δεν έχει πρόβλημα που είναι απο μέταλλο. τέλος πάντων. το λευκό οινόπνευμα και είσαι άρχοντας
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι εννοειται οτι δεν εχει προβλημα. Με τετοια ζεστη, πιθανοτερο ειναι να παθει ζημια το pc αν ιδρωσω παρα απο το μπλε οινοπνευμα. Θα παω ομως σε λευκο το οποιο ειναι πιο ακριβο απο Vodka. :P
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι εννοειται οτι δεν εχει προβλημα. Με τετοια ζεστη, πιθανοτερο ειναι να παθει ζημια το pc αν ιδρωσω παρα απο το μπλε οινοπνευμα. Θα παω ομως σε λευκο το οποιο ειναι πιο ακριβο απο Vodka. αγόρασε το μίκρο μπουκαλάκι. είναι ποιό φθηνό. bar-man είσαι..κοίτα μην τα μπερδέψεις με την βοτκα
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αγόρασε το μίκρο μπουκαλάκι. είναι ποιό φθηνό. bar-man είσαι..κοίτα μην τα μπερδέψεις με την βοτκα Και βοτκα, το μικρο μπουκαλακι παιρνω...για παρτη μου... :P
ClipShare Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Tην παστα την σταζουμε λιγο απο πανω (1 σταγονιτσα) και παταμε το θερμοαγωγικο σωμα πανω στο τσιπακι. Δεν την "στρωνουμε". Αλλιως μπαινουν μεσα μικροφυσαλιδες αερα και ειναι αχρηστη. Το παχος της πρεπει να ειναι μικροτερο του χιλιοστου, οποτε υπολογισε ποσο λιγο πρεπε να "σταξεις". Σε τετραγωνο τσιπακι, μια σταγονιτσα στο κεντρο, ή μια λεπτη γραμμη απο πανω προς τα κατω και μετα παταμε απο πανω το θερμοαγωγιμο σωμα παρα πολυ αργα (και μονο προς τα κατω, δεν το σηκωνουμε ουτε για πλακα, ουτε ενα χιλιοστο). Και μη τρεχετε τη CPU 100% σε games που δεν εχουν υψηλες απαιτησεις σε physics. Τσαμπα ρευμα καιει και ανεβαζει θερμοκρασιες. Καντε του throttle στα 99%, απο τα Power Settings.
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Tην παστα την σταζουμε λιγο απο πανω (1 σταγονιτσα) και παταμε το θερμοαγωγικο σωμα πανω στο τσιπακι. Δεν την "στρωνουμε". Αλλιως μπαινουν μεσα μικροφυσαλιδες αερα και ειναι αχρηστη. Το παχος της πρεπει να ειναι μικροτερο του χιλιοστου, οποτε υπολογισε ποσο λιγο πρεπε να "σταξεις". Σε τετραγωνο τσιπακι, μια σταγονιτσα στο κεντρο, ή μια λεπτη γραμμη απο πανω προς τα κατω και μετα παταμε απο πανω το θερμοαγωγιμο σωμα παρα πολυ αργα (και μονο προς τα κατω, δεν το σηκωνουμε ουτε για πλακα, ουτε ενα χιλιοστο). Και μη τρεχετε τη CPU 100% σε games που δεν εχουν υψηλες απαιτησεις σε physics. Τσαμπα ρευμα καιει και ανεβαζει θερμοκρασιες. Καντε του throttle στα 99%, απο τα Power Settings. Δε σου κανω quote για να σου πω οτι εχω γνωσεις πανω στο θεμα αλλα για να σου πω να διαβασεις λιγο παραπανω καποια πραγματα. Αυτο που τονισα στο ποστ σου ειναι λιγο ακυρο. Ειναι σα να παρεις φεραρι και να μη τη τρεξεις ποτε αλλα να τη πηγαινεις χαλαρα και με στυλ. Επισης το στρωσιμο που κανουν καποιοι στη παστα ειναι κακο για αλλους λογους και οχι γιατι μπορει να εγκλωβισει αερα. Αλλιμονο αν μια μικρη φυσαλιδιτσα αερα δε μπορεσει να βγει εγω με τοση πιεση που τρωει ο cpu απο μια ψυκτρα. Φιλικα παντα αλλα δεν ειναι αναγκη να τρομαζουμε νεους χρηστες με ασκοπες συμβουλες που διαβαζουμε σε διαφορα sites. Ναι, το σωστο ειναι να βαζουμε μια σταγονα οπως λες στο κεντρο αλλα μη το κανουμε να φαινεται σαν ιεροτελεστια.
ClipShare Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ναι, το χειροτερο ειναι ισως οτι μπορει να μαζεψει σκουπιδια και διαφορα αλλα. Απο εκει και περα, το throttling εξαρταται απο το παιχνιδι που παιζεις (εχω δοκιμασει και, σε πολλα, οχι εντελως τελευταιας γενιας, δεν κοβει επιδοσεις, διατηρωντας περιπου και τα ιδια FPS, πανω κατω 2-5% μειωση). Η Νvidia το κανει αυτο μονη της στις τελευταιες gpu, πολυ επιτυχημενα. Οταν χρειαζεται παει full, οταν δεν χρειαζεται δουλευει οσο πρεπει. Kαμια σχεση με τα παλια drivers και μοντελα, οπου, ή σου δουλευε στα 300mhz στο desktop ή full 100% usage στα παιχνιδια. Πλεον εχουνε καλο scaling στο power management. Σε cpu προσπαθουνε να το κανουνε τα windows αλλα οχι τοσο επιτυχημενα. Ναι ειναι παρα πολυ παρεμβατικο αυτο που προτεινα, αλλα δεν το προτεινα ως γενικο κανονα, αλλα για αντιμετωπιση σε ακραιες περιπτωσεις, που ο μεσος χρησης δεν ξερει ή δεν θελει να επεμβει στο hardware, για καλυτερη ψυξη, τη στιγμη που η cpu του ψηνεται, κατα κανονα σε ολα τα games ή σε αλλα απαιτητικα tasks και παντα μεχρι να βρει εναν πιο σωστο τροπο.
μακις1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ρε παιδια εχω μια artcic mx-4 εδω κ κανα χρονο βολεμενη σε συρταρι παιζει να εχει χαλασει?ποσο κρατανε περοπου?
coolerman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ρε παιδια εχω μια artcic mx-4 εδω κ κανα χρονο βολεμενη σε συρταρι παιζει να εχει χαλασει?ποσο κρατανε περοπου? Δεν χαλανε,αρκει να ειναι σε μερος μην την βαραει ο ηλιος!
μακις1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν χαλανε,αρκει να ειναι σε μερος μην την βαραει ο ηλιος! ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα